Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnaPanni

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hasznosítsd újra! Kávékapszula 2015.04.30 20:18:26
Jó pár évvel ezelőtt, amikor megjelent az első kapszulás kávéfőző, halálra ítélték a konzervatív fogyasztók, mert nagyon drága, és halálra ítélték a környezetvédők, mert a műanyag kapszulák sokkal nagyobb terhelést jelentenek a környezet számára, mint a darált kávék…..
Vagy nem gondolták át, vagy nem is tudom, hová tegyük ezt a dolgot: a Zara csíkos seriffpólót dobott legutóbbi online gyerekruha kollekciójában piacra. A gond csak az, hogy a csíkok és a sárga hatágú csillagnak hála a pizsamafelső sokaknál kiütötte a biztosítékot. Mert a…..
Gyerekszoba Alvási tippek dedeknek 2012.10.26 09:51:00
Minket átvert a gyerek annak idején. A kórházban és az első itthon töltött nap napfényes időszakában szépen, nyugodtan aludt. Aztán ahogy leszállt az éj, úgy nyílt ki a kölök csipája is, hogy aztán megmutassa, mi a magyarok istene. Onnantól nem volt alvás, se éjjel, se…..
Gyerekszoba Nő, mint a bambusz 2012.06.20 08:27:00
Jópofa kis játék a Hape Toys új stratégiai játéka - ami igazából csak kivitelezésében új, gyerekkorunkban mi még piros és kék korongokkal játszottuk, a gyereknek meg egy durvább logikai változata van. A lényeg ennél a játéknál ugye annyi, hogy mindkét játékos a maga…..
Gyerekszoba Textilbe szőtt mesék 2012.05.16 16:33:00
Régi nagy kedvencem az Oilily, ők aztán nem félnek a színektől és a mintáktól és azok keverésétől! De nem ám! Az Oilily ruhái szinte mindig túldíszítettek, túlmintázottak és vibrálóan, tüzesen színesek. A 2012-es Once Upon a Time kollekció azonban mintha egy kicsit más…..
Jó régen, de írtam már a See Kai Run cipőcskéiről szegény mostohatestvér blogunkon, a Gyerektrenden. Annyi változott azóta, hogy a See Kai Run belopta magát az én kisszívembe is, kár, hogy már kinőtt belőlük a gyerek, tutira rendelnék belőlük párat. Főleg ebből a tavaszi…..
Nem vagyok oda továbbra sem a tematikus szobákért, de azért az sem elvárható, hogy egy gyerekszobában ne jelenjen meg semmiféle motívum, ugyebár. Ha már téma, hát a természet adja magát, hiszen a gyerekek szeretik - nemcsak az állatokat, de a növényeket is -, no meg a szülők is.…..
AnnaPanni 2012.03.15 15:39:56
@groni: Nekem pont a sterilitásuk tetszik annyira ezekben az enteriőrökben. Hozzáteszem én antik bútorok, és tök nyers fa gyerekszobában nőttem fel. Lehet pont emiatt elég már belőle.
A XIX. Századi ottomán birodalomban készült ez a luxusbölcső: aranyborítás, több mint 2000 drágakő berakással – többek között gyémántok és rubintok díszítik. Vajon melyik koronás fő hajtotta pihés fejét álomra benne? Akármilyen értékes is, bármilyen…..
Gyerekszoba Kerti fészek 2012.03.13 14:15:00
A tavaszi langymeleg állandósulásával egyre többet időt tölthetünk a szabadban, a szerencsésebb helyzetben lévő kedves internetező gyerekek például a saját családi territóriumnak tekinthető kertben. És a legszerencsésebbeknek a kertben van valami saját kuckója. Amilyet most…..
A gyerek gyakorlatilag csak sajtos szendvicset hajlandó enni, ha épp nincs meleg étel, a felvágottakat messziről ignorálja, szerinted tud valamit, amit mi nem. De a sajtok közül is csak egy-két félét hajlandó enni, a többire csak húzza a száját. Szerintem nem egyedi eset a miénk, a…..
Gyerekszoba A minifig anatómiája 2011.11.29 18:27:00
A LEGO emberke kívülről talán túl kocka, talán túl sárga, talán kissé bárgyún mosolyog és ezért kevéssé emberi, de aki nem képes a felszínen túl látni a lényeget, az vessen magára. Szerintem. Meg Jason Freeny szerint is, aki azért megpróbálja megmutatni, mi rejtőzhet egy…..
AnnaPanni 2011.12.01 17:42:36
Gyerekszoba Lego vs. szülő 2011.11.14 16:22:00
Gondolhatnánk, hogy végre egy jó ötlet, amivel megszüntethető a lego darabkák és szülői talpak állandó konfliktusa minden gyerekes háztartásban, ám ne reménykedjünk. A szülők talpának evolúciójával oldható csak fel ez az ellentét, előbb-utóbb biztos az lesz, hogy…..
AnnaPanni 2011.09.11 17:05:46
Gyerekszoba Obol 2011.08.31 13:05:00
A kulturáltan, asztalnál, családi körben történő étkezéseknek a szocializációban és az egészséges életmódban betöltött szerepe elvitathatatlan. A baj csak az, hogy a gyakorlati megvalósítása sokszor akadályba ütközik. Nálam például már a példamutatás terén is erős…..
Gyerekszoba Trendi babaházak 2011.09.01 10:00:00
Ha van olyan szülő vagy gyerkőc aki unja a mesebeli és/vagy sematikus babaházakat azoknak jó hírem van! A brinca dada modern babaházakkal és a hozzájuk dukáló kiegészítőkkel tömte be a trendekre érzékeny családok előtt tátongó piaci rést. Méghozzá egyből három remekbe…..
 Nap kérdése: melyik lakásban éreznéd kevésbé a képek alapján, hogy odakinn tombol a kánikula? (Ha bekapcsolhatnám a légkondit, mindegy! - válaszokat, kérem, mellőzzük. Köszönöm:) Zenemeg: Katy Perry - E.T. (Miky Vibes Radio Bootleg) by Miky Vibes Dj A sok…..
Gyerekszoba Matrjoska baba őrület 2009.03.19 18:13:00
Mindenki - legalábbis a húszon túliak biztos - emlékszik a matrjoska babákra. Nekem a nagypapám hozta a Szovjetúnióból, izgalmas volt, szerettük is. Meg is maradt, mint annak a korszaknak az egyik jelképe, de eszembe nem jutna visszatenni a polcra.Nos, ezzel úgy tűnik egyedül vagyok,…..
AnnaPanni 2011.07.11 20:33:41
Rachel Griffiths, az ABC Testvérek (Brothers & Sisters) című sorozatának egyik főszereplője Ausztráliában járt, és azt bírta mondani, hogy hamarosan tejes erővel koncentrálhat első rendezésére, mivel munkanélküli lesz - ami viszont azt jelenti, hogy a Testvérek sorsa…..
Nya, ha már kialudta, kivasárnapiebédezte, kiwampolta, goubázta, kigyerekezte, kimosta, kivasalta, kitakarította, túlaludta ennenmagát... ...és van ideje egy kis blogolvasásra, nézzünk körül, máshol mi minden történt, hozza be a lemaradást az ÁAT-vel Ön. Informálódásra,…..
AnnaPanni 2011.05.24 10:27:29
AnnaPanni 2011.05.24 17:33:36
Ha úgy hozná a Zélet, hogy lakberendező/belsőépítész segítene lakásod/házad/nyaralód/céged/éttermed/szállodád belső kialakításában, kit választanál? 1. Női tervezőt, mert ... 2. Férfit választanék, mert ... 3. Egy olyan stúdióhoz fordulnék, ahol nő és férfi egy…..
Share | Miközben szerte a világon a napokban ünneplik a Föld Napját, gondolam, stílusosan ma egy rendhagyó poszttal jelentkezem. Jöjjön az IKEA-sztori második része, azon belül is a feketeleves... ami a húúú, "sose gondoltam volna, pedig olyan szépszál…..
AnnaPanni 2011.05.16 13:01:08
Egy fedett játszótér a gyereknek amikor esik, kávézhatok (ami mondjuk nem jó, de meleg és függő vagyok) a gyerekemre meg senki nem szól rá, mikor ezt esküszöm nem értem két évesen ebben mi a buli, de kipróbál minden fotelt.

Otthon van két Billy könyvespolcom, nagyjából 20 évesek és remek állapotban vannak. Egy hangyányit elsárgult a fehér színe. Most Ausztriában élünk és gazdaságosabb volt az albérletbe újat venni itt. Ez már elmond valamit. Sajnos viszont így nagyon szembeötlő, hogy az otthoni Billyk sokkal jobb minőségűek. Az itteniek már sehol sem lesznek 20 év múlva.

Engem nem zavar, hogy mi az igazi, vagy a kirakati lakásbelső a képeken. Bármelyik más bútoráruház katalógusával összehasonlítva messze a legélvezetesebb és legtartalmasabb az ő marketingjük.

S bár a mi szemszögünkből az indiai gyerekek dolgoztatása embertelennek tűnik, azért azt tartsuk szem előtt, hogy sok családot az ilyen gyerekek tartanak el. A mekit addig fúrták, míg bezárt egy indiai gyárat, ahol az apró gyerekkezek a hepimilt rakták össze. Az ott dolgozó gyerekeket ezzel halálra ítélték, mert más munkához nem jutottak, és a családjaikkal együtt a segélyszervezetek alamizsnáin halhattak éhen.

Egyetlen sikeres multi sem az emberségéből nőtt multivá. Az ikeában nem, de más multiban dolgoztam még diákként, ami mellett volt ikea barátokkal, így oda is beleshettem. Lehet, hogy nem maga a tökély, de jobb, mint a többi.

A két S az azért kemény!
Egy korábbi posztban bemutattam nektek Woody Allen lakását, és már akkor beterveztem, hogy elôbb-utóbb megmutatom Annie Hall-beli partnerének haciendáját is.Túlzás lenne azt állítani, hogy Diane Keaton (1946. január 5., Los Angeles) a nagy kedvenceim közé tartozna, de filmes…..
Gyerekszoba Bogár a háton 2011.05.03 16:21:00
Bevallom, olykor magam is elég bogaras tudok lenni - ennek főként a családom a megmondhatója és elszenvedője - ám ezt a jószágot ezúttal mégsem nekem,  hanem Zaphodbb bloggerinának köszönhetitek.Élethű csápok, páncél és lábak - kicsit közelebbről megnézve talán…..
Gyerekszoba Baba-mosogató 2011.05.03 11:51:00
A gyerekfürdetés nálunk hagyományosan férfimunka, épp ezért ismerem minden buktatóját. (Meg persze a velejáró élvezeti értéket is, de ez most mellékszál.) Merthogy a pici, mozog és ficánkol, vizes és csúszik. Ha erősebben fogjuk kényelmetlen neki is a fürdetőnek is, ha…..