Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0gre

2 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Colin Farrell játszotta volna a Cosmopolis főszerepét, ám a színész elhagyta a projekt fedélzetét. Ennek oka az lehet, hogy David Cronenberg heteken belül szeretne hozzálátni a filmhez, ám Farrellnek márciusban az Emlékmás remake forgatásán van jelenése, addig pegig ki kell…..
0gre 2011.01.06 13:02:18
A 2000-es évek elején több forgatókönyvíró és rendező bicskája is beletört a következő Superman filmbe, majd a Warner hirtelen úgy gondolta, hogy elérkezett az idő egy olyan produkcióra, ahol a Krypton szülötte és a Denevérember is felbukkan. A tervezetet azonban végül jégre…..
A The Australian oldal azt írta, hogy a NASA tartott egy megbeszélést Kaliforniában, a Jet Propulsion Laboratoryban, ahol megvitatták, hogy úgymond melyik hollywoodi produkció a legnevetségesebb és legbutább. Szóba került az Armageddon, amiben egy Texas méretű aszteroida tartott a…..
Filmdroid BUÉK 2010.12.31 15:04:00
Boldogabb, jó filmekben gazdag új évet kíván a Filmdroid stábja. Bizonyára hamarosan mindenki megindul oda, ahol megünnepli 2011 eljövetelét.  Milyen filmmel indítjátok a következő évet az ébredés utáni lencse letudása után?..
0gre 2010.12.31 15:41:16
A ChaCha oldal készített egy képet, amely megmutatja, hogy melyik hollywoodi híresség harapott fűbe a legtöbbször pályafutása során. Robert De Niro eleddig 15 alkalommal halt meg, többek között A rettegés fokában (Cape Fear) és a Jackie Brown-ban. Bruce Willis 11-szer nem élte meg…..
0gre 2010.12.28 22:24:56
@the dude: A legemlékezetesebbet, A nagy lebowskit kihagytad. :D
0gre 2010.12.29 20:37:32
@Giggsy: Akkor még nem a halál volt, mikor a filmben meghalt.
A nyolcadik After Dark Originals keretein belül kerül bemutatásra a Scream of the Banshee horrofilm. Steven C. Miller a Zombie Transfusion rendezője készítette az alkotást, amelyben Lance Henriksen és Lauren Holly játsszák a főbb szerepeket. A történet szerint egy egyetemen régi,…..
Az Eredet (Inception) jött, látott és győzőtt. Sokan úgy vélték, hogy ez a film mentette meg az igen gyér bevételt felmutató nyári időszakot, hiszen Christopher Nolan filmje előtt alig akadt egy-két alkotás, ami korrekt eredményt hozott volna. Ráadásul nem csak sok bevételt…..
Wim Wenders rendezte a Pina musical-dokumentumfilmet, amely Pina Bausch német táncosnő-koreográfusnak állít emléket. Az alkotás készülget már egy ideje, le is állították egy időre a munkálatokat, mikor még a produkció forgatásának az elején  Bausch elhunyt. Némi idő…..
0gre 2010.12.17 20:29:31
Zack Snyder 2011-es fantasy-je a Sucker Punch itthon álomháború címen fog futni. Úgy tűnik, hogy a rendező ezúttal nem hozott anyagból dolgozott, hanem saját ötletén alapult a sztori. Snyder még a Watchmen előtt szerette volna elkészíteni, de másképp alakult. A filmben csajok…..
Vicces előzetes érkezett a jövő novemberben bemutatásra kerülő Arthur Christmas animációs filmhez. Éppen forgatnak az Északi-sarkon, mikor feltűnik Arthur, a Télapó egyik fia, majd egy manó próbálkozik elzavarni az operatőrt a helyszínről. Arhtur jó lelkű srác, de eléggé…..
Ugyan szép lassan, de biztosan csordogálnak az infók az új Pókember film kapcsán. Már régen meglelték a Hálószövőt Andrew Garfield személyében, aki Emma Stone-nak csaphatja a szelet, a hölgyemény Gwen Stacyt alakíthatja. A főhős nagynénjét és nagybácsikáját Sally Field és…..
Filmdroid Sanctum poszter 2010.12.03 13:24:27
James Cameron produceri felügyelete alatt készült a Sanctum. Nem is csoda, hogy bábáskodott a kalandfilm felett, hisz egyrészt 3D-ben forgatták, másrészt pedig a szereplők kénytelenek víz alá merülni egy barlangászexpedíció során. Az előzetes megvolt?..
0gre 2010.12.04 00:54:33
Michael Brea, aki feltűnt az Ugly Betty sorozatban és játszott a Step Up harmadik részének megölte 55 éves édesanyját egy három láb hosszú karddal. A férfi azzal indokolta cselekedetét, hogy anyját már más irányította. "Nem öltem meg őt, én csupán a benne lakozó démont…..
Filmdroid Stb... 2010.11.20 18:40:00
A héten is volt sok olyan hír, trailer és poszter, ami nem került ki a blogra, ezek közül alább néhányat rövidre fogva elolvashatsz, megnézhetsz. - Cáfolatok: Zac Efronnak nem ajánlották fel az Akira főszerepét, Brad Pitt cége nem készít filmet a szerencsétlenül jár chilei…..
0gre 2010.11.21 15:01:45
@tunderninja: @Blake007: @Mese92: Gyerekek ez nagyon OFF, de nézzetek már utána a kifejezéseknek, amiknek látszólag egyáltalán nem ismeritek a jelentését, mielőtt megsértetek valakit.
Tommy Lee Jones szerette volna megfilmesíteni Michael Connelly regényét, sőt az egyik főszereppel is szemezett, ám amikor elolvasta John Romano forgatókönyvét gyorsan lelépett a projekt háza tájáról. Helyette Brad Furman, a Különleges indíték (The Take) rendezője vezényelhette le…..
0gre 2010.11.20 13:01:45
A HitFix oldalnak alkalma nyílt arra, hogy Darren Aronofskyval társalogjon. Nem csak a Black Swan filmről diskuráltak, hanem szóba került a Wolverine folytatása is, aminek a forgatása márciusban veszi kezdetét, e miatt pedig Hugh Jackman nem tudja elvállalni az Oscar ceremónia…..
0gre 2010.11.14 18:27:38
@Alex Mahone: Aham, bár filmes példát elég nehéz hozni, de képregényekben az abszolút brutalitás és a művésziesség összefonódik. De akkor filmes példák: 300, Kill Bill, Oldboy.
David O. Russell pár hónapon belül hozzálát az Old St. Louis forgatásához és az Uncharted számítógépes játék filmadaptációja is be van tervezve, de bokros teendői mellé beiktatott még egy elfoglaltságot. Ice Cube-bal közösen indítanának útjára egy franchise-t (már ha az…..
Mennyi olyan magyar film készült, aminek van harmadik felvonása? Akad pár második rész, de harmadik nem akad túl sok, az Üvegtigris beállhat az igen rövid sorba. A második rész annak ellenére tömegeket vonzott a mozikba, hogy még a bemutató előtt kikerült a film a netre és…..
A Yahoo Movies tette közzé az alábbi statisztikát, amely megmutatja, hogy három klasszikus horrorfigura (Michael Myers, Jason Voorhees és Freddy Krueger) mennyi szereplőt tett el láb alól filmenként. Jason 12 filmben szabdalhatta halomra a statisztikát, Freddytől 9 alkotásban…..
0gre 2010.11.02 08:31:20
@doggfather: @Dejdő: Egyetértek, ő a legkreatívabb.
Filmdroid 3 éves a Filmdroid!! 2010.10.30 20:00:00
Ki gondolta volna 2007 október 28-án, hogy eljutunk eddig? Meg se fordult a fejünkben, hogy hatalmas látogatottságot fog elérni a blog, nem törtünk babérokra. Filmrajongó lévén csupán egy cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb infót megosszuk a többi filmkedvelővel.  Kezdetben…..
Christopher Nolan a Hero Complexnek adott interjúban elárulta, hogy a harmadik Denevérember film címe The Dark Knight Rises lesz. Ki lesz Gotham lovagjának nagy ellenfele? Egy biztos, Rébusz biztosan nem fog feltűnni, ezt Nolan erősítette meg és még annyit mondott, hogy sok régi…..
Nem a XX. század végén kezdődött, pedig az Ideglelés (Blair Witch Project) gigantikus profitja után szerintem mindenki arra várt, hogy olyan alkotások tömkelege árassza el a mozikat, ami az egyik szereplő szemszögéből mutatta be a történéseket, úgy, ahogy az éppen a felvevő…..