Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borda

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívül figyelemreméltó készségre bukkantunk a minap. Nem lehet tudni, hogy a zsidó szabadkőműves hálózat tolja-e a Jobbikot, vagy a Jobbik belülről kezdte erjeszteni a nemzetközi nagytőkét. Az biztos, létezik közös pont, ennek eredményeképpen megszületett a Google, és a…..
 A 2009. július 4-ei Gödör előtti Sün's kontra Magyar Gárda csapatépítő tréningje gyönyörű kis epizódja volt, hogy értsük, Magyarországon a rendszerváltás mennyire csúszott el valójában. Az ember egyfelől hajlamos arra gondolni, hogy a regnáló hatalom és a rendkívül…..
Borda 2009.08.01 20:56:15
@baum:
Azok az emberek akik békésen / egy nem engedélyezett tüntetés helyén/ ücsörögnek, nem követnek el bűntényt. Föleg ha ezt olyan közterületen teszik ahol amugy is ücsörögnek az emberek, piázgatva-füvezgetve. Mint tudjuk a Gödör közönsége nem a józanságáról híres. Ennyi erővel a rendőrök bármelyik nap elvégezhetnék ezt a munkát. Bár úgy gondolom a Hanuka ünnepén a téren ácsingózókat ruházatuk miatt sosem fogják szétzavarni, ha bennem és sokmás emberben ruházatuk félelmet is kelt. Ugyan úgy mint az Internacionálé hangjára is többen össze rezzenek, éneklőit mégsem csapják szét a rendőrök. A Gárda nem gyilkolt, nem vert, nem tett semmi törvénybe ütközőt. Ott az ellen példa, INKAL-security. Na ők magán hadsereg az tuti, és nekik mennyi tulkapásuk volt?? És a mi generációnk ne mond, hogy nem félt tőlük.Jellegzetes ruha, bakancs stb. csakhát Ők a régi rezsim hívei. A rendőri arányos fellépésről az jut eszembe, volt idő amikor egy meccs után fele ennyiért habzó szájjal üvöltöttél, hogy mocskos f...pó rendörség a q...a a..ok.
ami akkor tulkapás volt az ma arányos.De eljön még a napja, hogy a biciklis felvonulást is rendörök kergetik szét, mert valakikben félelmet kelt a bicikli. Mert annó sok embert biciklis nyilasok kísértek a vagonokhoz. MAjd egy túlélőnek eszébe jut :) és jaj nektek :)
Amit Vona Gábor tett, azt meg kellett volna tennie / bár a nyolcvanas években megtette /
Orbán Viktornak.A lehetőség adott volt, de Ő majd szavakkal elintézi. Az összeesküvés elmélet ott kezdődjön valyon ha akkor megtette / Demszki is :)/ Most mért nem? Az akkor hasonló nemzeti egységben gondolkodók, most mért fasiztázzák a Jobbikot? Bár kétségtelen tény nagyot nem bukhatott, és tudta jól ez jó reklám. De ha jó embereket választanak vinni fognak mindent, mert sok embernek eleg van a szavakból, meg ebből az Európa liberális szeretet kotyvaszból.
Borda 2009.08.03 22:32:20
@baum: Ugy az egészre irtam. Az egyoldalúságra. De akkor az iróniában mit jelent a biciklis kesztyü , munkavédelmi bakancs?