Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Pöttyös (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Fekete Pöttyös (törölt) 2009.08.23 17:21:13
Az egyik kedves barátommal van egy ilyen definíciónk Christina Riccire, hogy ő az, aki "csúnya, de szép", na ez a poszt is egy ilyesmi dolog, a megoldás "jó, de rossz". Szóval a Family Guy nekem nagy kedvencem, mert engem simán le lehet venni a lábamról egy paraszt…..
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
Amikor két hete elektronikus könyvolvasóján Justin D. Gawronski folytatni akarta Orwell 1984 c. művének olvasását, az egyszerűen eltűnt a képernyőről. Gyorsan kiderült, hogy nem csak onnan, de a gép memóriájából is. A srác ekkor kezdett el izzadni, mivel a könyvet nyári…..