Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"G"-pont

1 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván mindenki ismer a környezetében olyanokat, akikben a nap bármely tetszőlegesen kiragadott pillanatában van valamennyi szesz, legyen kora reggel vagy késő délután. A szememben ez a fajta alkesz nagyobb rejtély, mint az absztinensek (ugye, abban nincs…..
"G"-pont 2009.11.21 07:49:42
@éjjeli_alkesz: Nagyjából 25 év eredménye.Természetesen hosszabb(egy év)rövidebb szárazsággal.
"G"-pont 2009.11.21 08:07:47
@éjjeli_alkesz:
Nálunk nincsenek elméletek.Ha valaki odajön és azt mondja hogy gondja van az alkohollal,már oda tartozik.Van 12 lépés és 12 hagyomány.Ennek és a saját szakirodalomnak megfelelően haladunk előre a józanodás útján.Aki nem tartja magát alkesznek azzal nincs dolgunk.Az USA-ban gyakori hogy az ittasan elkövetett kisebb stiklikért a seriff vagy a bíróság más büntetés helyett meghatározott időre az AA-ba kötelezi a delikvenst gondolkodni vagy fejlődni.
Azért önfényezés helyett:)megjegyzem,hogy már több mint 90 öngyógyító szervezet használja az alapgondolatainkat sikeresen és hosszabb idő óta.
Az öreg piás
A sebesség oltára Megy az Agusta! 2009.11.03 18:23:00
Nem az idei, hanem még a tavalyi imolai börzén MV Agusta-tulajdonos lettem. Ez, mint mindannyian tudjuk, Agostini óta a legmagasabb szintje a motortulajdonlásnak. Szétvetett a büszkeség, ezért még azon a börzén gyorsan vettem is magamnak egy agustás pólót és egy agustás kitűzőt.…..
"G"-pont 2009.11.05 20:49:26
@Csikós Zsolt:
Nem akarlak piszkálni,DE amikor a "szentélyembe"bekerül egy durván barkácsolt gép,akkor a szomszéd utcában is hallják az igen cifra szentségelésemet.Gondolom, tudod kinek a kezét emlegetem.Na de azért van a májsztró,hogy a mesterséges hibákat is szakszerűen orvosolja. :-)
Figyelemmel kísérlek,remélem fejlődő képes vagy.
Az öreg motor szerelő
 Újabb magyar település lépett rá a józan ész már-már forradalmi útjára. Nak önkormányzata megvonja az átmeneti segélyt azoktól, akik meg tudják termelni az ételt saját kertjükben. A község polgármestere, Rácz Róbert pénzbeli segítség helyett arra ösztönözné a…..
Tudtad? A nap kérdése 2009.10.25 18:10:00
Fél órával ezelőtt, véletlenül rákattintottam egy parlamenti felszólalás bejátszására. Oda kellett figyelnem a fülsértő orgánumra. Bár sejtettem ki a hang tulajdonosa biztosra akartam menni. Lendvai Ildikó felhevülten, felpörögve olvasta a FIDESZ fejére a csúnyaságokat. A…..
"G"-pont 2009.10.25 19:36:59
@Évikati: Kézcsók Hölgyem.
"G"-pont 2009.10.25 20:14:28
@Zia1:
A Parlament "drága anyósa" már nem fiatalodhat.A botox csak simításra és az izmok blokkolására való,ergo csalás.Az ondóval a sorvadt agyát kellene tuningolni eme kedves véresszájú bolsevik öregasszonynak.Bár lehet hogy ő az arcára kívánná.A fent nevezett 3 hyper pigmentált macsó csávó bőven adományozhat néki.Ebben tehetségesek
Gondoltam, csak megemlékezem jómagam is erről az ellenforradalomról, népfelkelésről, forradalomról. (Nem kívánt rész törlendő!) Először is egy jó, frappáns címet kellene találnom erre a célra. Olyat, amelyik nem közhelyes, de elég blikkfangos és emelkedett. Azt persze nem…..
Mindig nagy figyelemmel követem, sőt, iszom Lendvai Ildikó szavait. Ő egy hungarikum, ilyen "képessége" nincs senkinek országhatáron belül. Nem véletlen, Lendvai egyenesen Aczél elvtárstól tanulta a mesterfogásokat, és szerintem a lehető a legmagasabb szinten űzi még a…..
"G"-pont 2009.10.21 20:37:18
Proszektúra Büntetésrüli idea 2009.10.21 18:59:00
Oszkó Péter pénzügyér, ámbár közölte: számított arra, hogy a házépítésből politikai hercehurca lesz, ám aztán mégis vérig sértődötten utasította vissza az őt ért nemtelen politikai támadásokat. Hiszen ő nem azért szegett normát, mert nem törvénytisztelő…..
"Elmarasztalt az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) egy sörözőt, amiért egy álláshirdetésben kizárólag fiatal nőket keresett pultosnak. A sörözőt egy emberi jogok védelmével foglalkozó alapítvány panaszolta be az újságban megjelentetett hirdetés miatt. A hatóság azt…..
Öröm a szívnek, hogy valóra válik a nagy ÖTLET: laptopokkal tanulnak az iskolások. Remek, be lehet majd ezt is venni a "Nagy eredményeink" című műbe. Igaz, hogy az iskolaépületek rossz állapotban vannak, a felszereltségük általában botrányos, sok intézmény alig tudja…..
A Progresszív Intézet mérései szerint, ha most vasárnap lennének a választások, hárompárti parlament alakulna. A teljes lakosság körében a Fidesz 41, míg az MSZP 19, a Jobbik pedig 6 százalékon áll. Az MDF és az LMP egyaránt 2-2 százalékot ért el, az SZDSZ csak 1-et. A…..
"A férfiakat figyelmeztetni kell, és meg kell érteniük, hogy gyakran félelmetesek, a nőkre és gyerekekre – különösen a családtagokra – akaratlanul is nagyon veszélyesek tudnak lenni. Szerintem vannak férfiak, lehet nem is kevesen, akiknek megkönnyítené az életét…..
"G"-pont 2009.10.13 20:04:58
20 éves lett az MSZP ... talán ez az utolsó "boldog" születésnap. Nem tudjuk, hogy hogy jövőre lesz-e még valaki, aki majd ünnepelne, vagy hogy lesz-e pénz egyáltalán tortára. Komolyan, még az öreg Gál Zoli volt a korrekt: "Rólunk, akik öreg kommunisták voltunk,…..
A Tehén egy kicsit el van hanyagolva. A nyár eleve nem az ő évszaka, ott punnyad a garázsban, míg én motorozok, maximum egy-egy nagybevásárlásra veszem elő, vagy ha rázendít az eső. Egyébként semmi esélye. Főleg, hogy időnként hiába sunyítok az értekezleten, csak nem tudok…..
"G"-pont 2009.10.04 20:56:29
Csáá Winkler!
Ha a szomszédom lennél,biztos tökön rugnálak a herélt vagy bódis vagy mindegy milyen zajszennyező kipufogód miatt.Ne csörömpölj fölöslegesen a mindennapi közlekedésben.Ha vki. vak,figyelmetlen,degenerált vagy csak egyszerűen nem akar észrevenni egy kétkerekűt, azon nem segít a dübörgés sem.Okoskodásod szerint mindenki állandóan nyomhatná a dudát is.Használj inkább élénk színű sisakot és ruhát,na meg a világítást állandóan.
Nem vok. motorhang ellenes,ne érts félre, de mindent a maga helyén.Ha halálomon lennék egy kéthengeres kétütemű vijjogása-vartyogása vissza hozna az életbe.Tuti!Sokat voltam-vagyok versenypályán és annak szélén vagy depójában.Az erős motorhang oda tartozik,a pálya és a versenyzés szerves részét képezi.Na és a szagok...Motorszerelő vagyok,és sok munkát ad az idióta módon herélt(nem bódis)kipufogók rendbe hozása.(zöld kártya)A kétütemüeknél a teljesítmény csökkenését okozza legtöbbször a nyitott "tuning" rendszer.Elkúrja a nyomatékgörbét,oszt lehet vakarózni hová tűntek a lovak.A nagyobb teljesítményért még sok más dolgot is össze kell hangolni.GÁZLEGÉS ifjúság!!!Hat motorom van,amikkel közúton is közlekedhetek,ezekből egyet csak ritkán indítok be,mert szarrá van tuningolva és a nekem csodálatosan szép hangja szinte mindenkit zavar.A gyalogosok és a járművezetők állandóan kapkodják a fejüket honnan jön a veszély.Sőt van aki megijed a második gázfröccsnél,közben csak az én lelkem bizsereg a járgány egészséges hangjától.A kutyák elbújnak,a macskák fára menekülnek,én meg sokadszor mehetek a jegyzőhöz a nem egészen toleráns szomszédok miatt. Na igen...és fél óránál tovább én sem szívesen hallgatom a hangját mert "fáj".Az opera sem magas C-ből áll.
Na csáá Winkler további jó hangolódást.
Varánusz Kuruc fityma 2009.10.01 13:44:00
Napi körömet lefutva ismét a kackac.info portálon találtam valamit, amin megzizzent a grafométerem. Lehet mire hozzájuk érek a napi lapszemlémben, addigra fáradok el annyira, hogy lecsökken az ingerküszöböm is és gyorsabban reagálok. Hmm, semmi sem lehetetlen. A hír nem is annyira…..
"G"-pont 2009.10.02 21:53:37
@úriparaszt:
"Én csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítottam"
Nem a gyakorló hívőkről van szó,T.úriparaszt,hanem a nemzeti és keresztény érzelmű magyar állampolgárról.66% jó lesz ebből a nagy merítésből?A ti 1-2% százalékotokat a magadfélék szeretnék feltupírozni.Nem megy, T.úrit.Neked a konzervatív gondolkodás már agymossottságot jelent.Megkímélhetnél (így ismeretlenül ) a jelzőidtől.Ne felejtsd el, hogy a magunkfélék toleránsok egy darabig.
Azért további jó elmélkedést és írogatást kívánok neked.Ha nem csúszol le a Balog Artur szintjére, még tán szóvivő is lehet belőled

Oszt Jóccakát
"G"-pont 2009.10.02 22:00:42
@úriparaszt:
JA....Bocsáss meg kérlek,hogy tudatlan ostoba fejem megzavarta Uracskád elmefuttatását.Nehogy felbosszantsd magad egy otkalan emberke buta véleményén.Inkább elmegyek és meggyónom bűneim,addig te nyugodtan oszthatod az észt.
"G"-pont 2009.10.03 06:42:31
@úriparaszt:
Az Isten áldjon meg! Te betonfejű neoliberális
okoskodó isten barma.Gusztustalan vagy,mint az írásod címe,de remélem jól aludtál.
A politikai életben kicsit jártasabb emberek bizonyára hallottak arról, hogy Morvai Krisztina nyílt levélben tett fel kérdéseket Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszternek. Bár a levél első bekezdésében egy jogszabály idézet található, mely kimondja, hogy…..
Kérem szépen, hogy a titokminiszter milyen iskolai végzettséggel rendelkezik, ez egy hozzánk hasonló normális jogállamban olyan hétpecsétes titoknak számít, hogy már a kérdés feltevése is súlyos államtitkot sérthet. Mint ahogy kiemelkedően fontos államtitkot képezett annak…..
Sziasztok!Lássuk mit "mond" a tantra rólunk, Nőkről! „Milyen csodás hangszer a nő, ha ügyesen játszunk rajta: a legfinomabb harmóniát hozzuk létre. Ha a szerelem legbonyolultabb változatait hajtjuk végre, a legistenibb erotikus gyönyörhöz juttat”…..
A heol – heves megyei online internetes portál – ma adta hírül, hogy Bencze József szerint a lefoglalt fegyverek között vannak azok is, amelyekkel a romák elleni sorozatgyilkosságokat elkövették. Ezt az országos rendőrfőkapitány Nagykanizsán közölte, a helyi kisebbségi…..
Gábor egy szomorú, de úgy tűnik nem egyedi esetet oszt meg velünk. Leveléből kiderül, hogy sok tanár érzi magát másodrendűnek az iskola miatt, ahol tanít, holott végzettsége, képzettsége és szaktudása alapján teljesen egyenrangú a jobb iskolákban dolgozó…..
Varánusz Steril szebb jövőt! 2009.09.12 21:47:00
 Betonagya bárkinek lehet, ízlés szerint ehhez viselhet akár zsírpapírból készült szemüveget is, egyrészt adottság másrészt ízlés dolga. Ilyen embereket viszont ne engedjünk a törvényhozás, szabályozás közelébe. A szociális minisztériumnál a Népszavának úgy…..
"G"-pont 2009.09.13 21:44:20
@úriparaszt: Hát erről lenne szó:Alapvető emberi értékek!Amúgy köszönöm az illedelmes reagálást.
Alapvetés:Keresztény országban élünk,tehát illene keresztény módon élni,bár a gondolat és a vélemény szabad.
Tanulmányozni kellene a világ legolvasottabb könyvét a Szent Bibliát.Örök érvényű alapvető emberi értékeket találsz benne ha akarsz.
"G"-pont 2009.09.13 21:52:42
@sorica123: Kérlek,hogy csipegess össze némi életbölcsességet(sokáig tart)mielőtt megszólalsz.A te anyád miért szült meg téged...?
"G"-pont 2009.09.13 21:56:21
@El Topo (Sgt. Elias): Okos fiú.Azért ezen engedelmeddel még röhögök egy darabig.
Varánusz Árpádsávos pedofília 2009.09.08 21:03:00
Úgy vélem igen szerencsések vagyunk, mivel a pottyantós ülőkéje ugyan beszakadt alattunk de a gödörben lassan erjedő trutyi csak az állunkig ér. Egyelőre.  Picit nehezít a dolgunkon a lelkes de annál ostobább szomszéd, aki tisztes távolból adja a jótanácsokat, elvégre a…..
Proszektúra Alteregók 2009.09.09 18:38:00
Talán még emlékezünk, hogy Kondorosi úr, az új rend, a zéró tolerancia egykori kormánybiztosa (jelenleg pedig már a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jogi ügyvezető igazgatója), az objektív felelősség "kiagyalója" a szolgálati Audijával a főváros VI.…..