Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xalen

213 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt sorra vennénk Lilith mind a 12 arcát, előbb kukkantsunk be, mi is van az álarcok mögött. Lilith a példája a zabolázatlan természetességnek és életkedvnek. Ő az, akit semmiféle szabállyal nem lehet betörni. A büszke, féktelen nőiesség példája, aki jól illik a mai kor öntudatos, szenvedélyes…..
Sokan kérdeztétek, hogy mi is az a Fekete Hold,  és milyen szerepe van az életünkben? A Fekete Hold nem más, mint Lilith. (Így már talán ismerősebben hangzik) A Hold láthatatlan oldalát, a bennünk lévő sötét oldalt, az árnyvilágot testesíti meg. A tudatalattiba zárt érzelmeket, késztetéseket,…..
 Energiagyógyászattal, önmegismeréssel, és önfejlesztéssel - reikivel, aurarétegekkel, mágiával, tarot elemzéssel, szimbolikával, asztropszichológiával, agykontrollal, számmisztikával, csakra -aura, - kristály gyógyászattal, színterápiával, önismeret fejlesztéssel életvezetései kérdésekkel -…..
 Energiagyógyászattal, önmegismeréssel, és önfejlesztéssel - reikivel, aurarétegekkel, mágiával, tarot elemzéssel, szimbolikával, asztropszichológiával, agykontrollal, számmisztikával, csakra -aura, - kristály gyógyászattal, színterápiával, önismeret fejlesztéssel életvezetései kérdésekkel -…..
document.location.href="http://www.jenfe.uw.hu"..
      EGY EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKCSALÁD   a tökéletes, és fiatalos arcbőr kezelésére. A hatóanyagát tartalmazó "Ecklonia Maxima" alga különleges hatását, már 18 éve ismerik és használják. Ez az alga fajta Dél-Afrika partjainál, Antartica,…..
MITŐL EGYEDÜLÁLLÓ AZ ECKLONIA MAXIMA ALGA? A szérumból kivonjuk a rostot és a fennmaradó növényi a sejtek, szinte teljesen megegyezik az emberi vérplazmával, ami a szérumban található hatóanyagok közvetlenül adalék anyagok nélkül képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A…..
ECKLONIA MAXIMA Az Algaeron termékcsalád aktív összetevője, az Ecklonia Maxima Alganövényből kivont szérum. Az Ecklonia Maxima Alga Kizárólag Afrika Dél-nyugati partjai mentén található meg! A Kommetjie Természetvédelmi Terület által kibocsátott állami engedély által…..
  AKTÍV TISZTÍTÓ TEJ Az Algaeron Aktív Tisztítótej gyengéden tisztít, segít, hogy a bőr, visszanyerhesse életteli, egészséges megjelenését. Az Algaeron megtisztítja a bőr felszínét az olajos szennyeződésektől, és baktériumoktól. Behatol a bőr pórusaiba, és gyengéden…..
  HIDRATÁLÓ TONIK Az Algaeron Hidratáló Tonik a bőrtisztítás befejező lépése. Összetevői által eltávolítja a még megmaradt szennyeződéseket és a roncsolódott hámsejteket. Puhává varázsolja a bőrt, helyreállítja annak természetes Ph egyensúlyát, és segít a…..
  AKTÍV ENERGETIZÁLÓ NAPPALI KRÉM Az Algaeron Energizáló Nappali Krém méregteleníti, táplálja és kiegyensúlyozza a bőrt. Visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát, ezzel elősegíti annak megújulását.  Az Algaeron Energizáló Nappali Krém összetevői…..
  TÁPLÁLÓ SZEMÁPOLÓ GÉL Az Algaeron Tápláló Szemápoló Gél táplálja a szem körüli érzékeny bőrt, és visszaállítja annak egyensúlyát. Finoman méregtelenít, eközben hidratál és tonizál. Az Algaeron Fukoidánokban gazdag, lenyűgöző hidratáló hatású…..
  BŐRÁPOLÁS MESTERFOKON Ecklonia Maxima szérum gyakorlatilag megegyezik az emberi vérplazmával, ezért az könnyen felszívódik és mélyen a bőr rétegeibe hatol anélkül, hogy vegyi anyagok használna fel, ellentétben más bőrápoló termékekkel.A bőr mélyebb rétegeiben fejti…..
RENDELÉS   Az alábbi lehetőségek bármelyikén mailben: xalen2@gmail.com telefonon: +36 70 388 36 39 vagy a  http://algaeron.tarhely.biz menü KAPCSOLAT alatt   A postázáshoz az alábbi információra van szükség: Név: Szállítási cím: Termék megnevezése és…..
  ="color: saddaddad..
    Itthon is kedvelt Tarot kártyacsomagok (1.rész) A-tól D-ig a teljesség igénye nélkül.   Az Amber Tarot egy francia kiadású (szerepjáték) kártya, mely Roger Zelazny fantasy sorozatára épül. Amíg a Nagyarkánum, az ász és az udvari lapok szimbólumrendszere rendkívül díszes lapok formájában…..
    Itthon is kedvelt Tarot kártyacsomagok (1.rész) A-tól D-ig a teljesség igénye nélkül.         Az Amber Tarot egy francia kiadású (szerepjáték) kártya, mely Roger Zelazny fantasy sorozatára épül. Amíg a Nagyarkánum, az ász és az udvari lapok szimbólumrendszere rendkívül díszes lapok formájában…..
        A NAGYARKÁNUM lapjai a sorsszerű, nem az általunk befolyásolt helyzetekre, útelágazásokra, döntésekre, lehetőségre hívja el a figyelmet. BELSŐ ERŐK LAPJAI Ezek a kártyák a belsõ, valódi lényegünkkel vannak kapcsolatba. Elsõsorban az adottságainkról beszél. Igyekszünk a harmónia…..
  A NAGYARKÁNUM lapjai a sorsszerű, nem az általunk befolyásolt helyzetekre, útelágazásokra, döntésekre, lehetőségre hívja el a figyelmet. BELSŐ ERŐK LAPJAI Ezek a kártyák a belsõ, valódi lényegünkkel vannak kapcsolatba. Elsõsorban az adottságainkról beszél. Igyekszünk a harmónia megteremtésére.…..
A teremtés lapjai   A Crowley-Thoth-Tarot szimbólumok sokaságát egyesíti képekben. Az asztrológiát, numerológiát és a vizualizációt kapcsolja össze különbözõ filozófiák szimbolikájával. Frida Harris, aki évekig dolgozott a képeken (1938-1943), egyiptológus volt.A festmények a tudásáról és a…..
A teremtés lapjai     A Crowley-Thoth-Tarot szimbólumok sokaságát egyesíti képekben. Az asztrológiát, numerológiát és a vizualizációt kapcsolja össze különbözõ filozófiák szimbolikájával. Frida Harris, aki évekig dolgozott a képeken (1938-1943), egyiptológus volt.A festmények a tudásáról és a…..
  XXI. VILÁG / UNIVERZUM     Archetípus: az újra megtalált paradicsom, a hős célba ér,     általánosságban: célba érés, a keresett dolog megtalálása, a csúcs elérése, harmónia, valaminek a szerencsés befejezése   hivatás: munkaszeretet, a…..
                          XXI. VILÁG / UNIVERZUM     Archetípus: az újra megtalált paradicsom, a hős célba ér,     általánosságban: célba érés, a keresett dolog megtalálása, a csúcs elérése, harmónia, valaminek a szerencsés befejezése   hivatás: munkaszeretet, a saját feladat…..