Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H McFly

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen lassan berendezkedtünk az albérletbe. Mostmár szinte mindenünk megvan, egyedül a mosógép az, ami hiányzik, de majd meg lesz az is. :) Jó külön lakni, kettesben, bár rengeteget dolgozunk, így alig vagyunk itthon. Én tanulom a pénztárosi dolgokat, hétfőtől szombatig…..
Az időjárás elképesztő itt. Ma reggel arra ébredtem, hogy rázkódik az ablak, ugyanis a hatalmas szelet nehezen viselte. Még egész simán ment a kijutás a buszmegállóig, ott viszont szemben a járdára óriási tégladarabok estek. Ha valaki ott járt volna, lehet agyon is üti. Még az…..
 Tegnap este anyuka beszélni akart velem. Hirtelen a nagy semmiből egyszer csak közölte, hogy október elsejétől nem tartanak rám igényt, mert teljesen meg vannak velem elégedve minden szempontból, de az otthon töltött 3 hét alatt találtak valaki mást, aki jobban tudná…..
Pentek estere Zoli elhivott egy magyar srac bucsubulijara, ugyanis o vegleg elhagyja Skociat, elege lett itt:) Gergo is ott volt a buliban, tancoltunk sokat, jol elvoltunk. Viszont engem mar megint nem akartak ide beengedni, azt mondta a biztonsagi or, hogy baba arcom van. Meg is kellett mutatnom a…..
 Újra elkezdődött egy hét. Ma vagyok itt egy hónapja:)) Nyugis nap volt. A kisfiúért az apuka ment, így hamarabb hazaért. Sokat játszottunk, szerencsére leköthető volt.:) A kislány hétvégén betegeskedett, ennek még vannak nyomai....folyik az orra, és ma is kellett fürdessem…..
 Reggel fél 7-re húztam fel az órát, majd még kicsit visszaszenderedtem. 7-kor arra riadtam, hogy a kisfiú kétségbeesetten keresi az anyját a lakásban. A nagymamával egyszerre léptünk ki a ajtón. Kiderült, hogy a kiscsaj is már nála van. Hát jó reggel volt! Két tejeskávét…..
 Ma nagyon szép napos idő volt. Ki is mentünk megint a reggeli pokrócos sétánkra, csak ma a pöttöm eléggé fáradt volt. Hamar is kelt, és a foga is jön. Volt nyűglődés reggel rendesen. Ma az apuka vitte oviba a kisfiút, amúgy minden reggel az anyukával megy. Így ma tovább…..
 Reggel fél 8-kor van a családnál a reggeli. Szabadon eldöntött, hogy csatlakozom-e. Ma reggel felkeltem, mégis csak az első munka reggelem. :) Itt rendes reggeli van, kenyér, felvágott, stb... nem csak müzli:) Sőt! azt nem is eszik senki:)) Bár hozzáteszem ezt szerettem a…..
Reggel sargaborsolevest keszitettem. Ez az egy leves, aminek tobb, mint egy ora kell, hogy megfoljon, hiaba aztatom. Tovabbra is nagyon finom, de nem szeretem fozni :) A nagyobbik fiunak mondtam, hogy mi lesz ezzel a sok sutemenyhez valo feher liszttel, ugyhogy gyorsan hasznaltunk is el belole…..
Sok minden mas ebben az orszagban. Ossze lehetne irni a kulonbsegeket, de nem allok neki, eleg hosszu lenne a lista:) Ami biztos, hogy itt nem hordanak koppenyt az orvosok, es a gyomber is sokkal erosebb, mint otthon. Ma is volt egy kis korizas:)Beleneztem a nagyobbik fiu francia fuzetebe. Mar evek…..
Megkezdodott ma az iskola. Haromnegyed 8-kor keltunk, reggeli, majd fel 9-kor elindultak a fiuk. Megfoztem es kitakaritottam. Mivel joval korabban keltem, sokkal hamarabb vegeztem is mindennel. A leves jol sikerult, es vegre a kenyer is tokeletes lett.:)A gyerekek anyukaja Londonba utazott ma, a…..
Ma delutan ismet Port Erinnel voltunk a beach-en. Van egy kis vizelvezeto csatorna, ahonnan fyik ki viz a tengerbe, es ottepitkeztunk, elterelo utakat astunkz:) Lovasok is voltak a parton, a megszokott vitorlasok, kajakosok mellett, mint latvanyossag. Majd estere ugy dontottunk, mivel sokaig jol…..
Ma delutan atutaztuk keresztbe a szigetet. Kirk Michael kozeleben lementunk a tengerparthoz. Csak ismetelni tudom magam. Gyonyoru a sziget:) A gyerekek sarkanyt eregettek, meg megint rajzoltunk a homokba. Estefele pedig tuzet raktunk es sutogettunk. Megint napoztam szeldzsekiben:) Lehet, mire…..
Sikerélményeim vannak a főzés terén. Bár a levesekkel meggyűlik a bajom, főleg a rántás nem a barátom:) De majdcsak megtanulom. Voltunk ma kint a gyerekekkel a levegőn. A nagyobbik fiú görkorcsolyázni tanitott engem. Nagyon élveztem, elég vicces volt. Még sokat kell gyakorolni,…..
18 kg lett a nagy bőrönd:) Én meg még féltem, hogy ki is kell belőle pakolni:):):) Belefért a nagy téli kabát is, úgyhogy nem kell felvennem:) Szépen néztem volna ki nyár közepén abban:)) 14:30 és 15:00 között indulunk a reptérre. 18:50-kor felszáll a gép, és ha minden jól…..
H McFly 2010.08.13 10:32:40
Miközben e cikket írom, a hátam mögött valami 28 héttel később című zombiskodás megy. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy 1981. augusztus elsején 1-én sugárzott először adást az amerikai zenecsatorna, a Music Television. Putty! Azaz most inkább a "28 évvel később"…..