Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capt. Murrell

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Liberális konzervativizmus 2009.08.10 11:37:00
A tegnapi Népszabadság terjedelmes interút készített Szigetvári Viktorral, Bajnai gordon egykor volt Fidesz-szavazó kabinetfőnökével. Már eleve egy durva oximoronnal nyit a cikk: „bár magát liberális konzervatív értékrendűnek vallja, belép az MSZP-be, hogy…..
 Elöljáróban kettő dolgot kell leszögeznem. Az első, hogy mindeddig egyetlen kritikai hangvételű cikket sem olvastam jelen elemzés tárgyáról. (Beleértve lentebb szereplő VVega szerzeményt is.) A második, hogy azok közé az emberek közé tartozom, akik szeretik a Harry Potter…..
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
Amikor ilyen bevállalósabb reklámokat látok, mindig vérzik egy kicsit a szívem, mert tudom, hogy annak ellenére, hogy valójában tökéletesen ártalmatlanok, nálunk egy cseppnyi esélyük sem lenne arra, hogy túlverekedjék magukat az első ügyfélkörön. Attól a gondolattól, hogy a…..