Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem ez a nevem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
Nem ez a nevem 2010.02.01 08:19:15
@Filipposz: Miféle ország nevét írta kisbetűvel? A szövegben mindössze Szlovákia szerepel létező országként...
Igazi sikersztori következik, amely bebizonyítja, hogy a neten igenis lehet komoly kapcsolatra bukkanni. A lány megismer egy jóravaló fiatalembert. Az illető amolyan csetlő-botló, de mégis nyíltszívű fazon, talán olyan, amilyennek minden férfinak lenni kéne. Nem felel meg a Férfi…..
A bloghu mostantól kezdve alkalmat kínál arra, hogy bizonyos szavak használatát ne engedélyezzük, úgyhogy én most élek ezzel a lehetőséggel. A továbbiakban a következő szavak tiltottak itt a hángörienidioccon:1. Lenyilatkozta - na, ez az a szó, amit ha meghallok, vagy…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Nem ez a nevem 2009.09.28 09:31:55
@Kedves Nard: Én meg a te hozzászólásodon nevetek,kedves Nard. Miért lenne gnóm az,aki alacsony? És jobb,ha tudod: Nem a méret számít,hanem a szexuális kultúra. Az a pasi a teljesítménye és a túlzott önbizalma miatt gáz. A szád -hozzá hasonlóan - neked is nagy....