Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panka84

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X159 2012.02.24 23:30:00
Sorolnám, milyen szavakat és kifejezéseket nem akarok soha többet a büdös életbe' hallani: tisztázás, flegmázás, stílus, csütörtök, mércsinálodezt, megintkezded (kérdő hangsúllyal), taktikázás, történelmi pillanat, megélni a Villalétet, csúcsosodott, de durva, nagyon…..
Panka84 2012.02.25 13:42:16
Sziasztok,

www.valovilag.hu/video/159767

Tudja esetleg valaki, hogy 01.05től mi ez a zene? :)

Kösziii
Aztakurva, a retardált légpisztoly csak elsül, ha muszáj. VV Béci, akiről VV Olivér kiverése után már mindenki elkönyvelte, hogy agyonvág mindenkit, és csak a döntőben lehet neki ellenfele VV Alekosz képében, naszóval a Rácz tesók utolsó képviselője elvérzett VV Jerzy-vel…..
Februárra várjuk az újabb nagy bejelentést. Közügyeink intézése egy ideje már inkább a mozifilmek és kereskedelmi televíziók megoldásait követi, a ’coming soon’ típusú sejtelemes előzetesekkel meglebegtetve, korábban sosem látott, ennek megfelelően soha senki által…..
Panka84 2011.01.27 23:30:01
@manyuska: ott a pont. Voltam egy interjún, recepciós állás. Kérdeztem, hogy mennyien jelentkeztek, a válasz kb. 400 ember! Ennek több, mint a fele a pozícióhoz túlképzett...26 éves vagyok, beszélek nyelveket, mégis munkanélküli vagyok. Nem büdös a munka, csak olyan lehetőségeket akarnak biztosítani, amire az ember azt mondja, hogy nem megy bele( pl. alkalmi munkavállalóként "bejelentve", a közvetítő cég leszedi a nagy lét, én meg haljak éhen havi 90 nettóval, napi 10 órás munkavégzéssel, hétvégén is)
És ott van édesanyám, aki 55 éves, ledolgozott 33 évet, rokkantnyugdíjas - jelentem nem "potyautas" - mégis remegve várja, hogy mikor húzzák ki alóla a talajt. Dolgozna ő, csak nem tud az egészségi állapota miatt...
Amúgy pedig akár rokkant, akár nem, egy középkorú embert SENKI nem alkalmaz...
A tegnapi villamosmegállóba sodródós történet hatására olyasvalakitől is kaptam levelet, aki közvetlenül a baleset után érkezett a helyszínre és ő kezdte meg az elsősegélynyújtást. Eddig ismeretlen részletek alant. Én csak rendszeres olvasója vagyok a blognak, de most tollat…..
Panka84 2010.07.07 14:35:56
@prolee: azt gondolom, hogy azért érezheted "hivalkodóan kioktatónak" a posztot, mert közvetlen az események után íródott.

3 éve egy péntek éjszaka haladtam a Béke úton, a XIII.kerületben. Szélső sávban éjszakai busz előttem, közvetlen előttem egy taxi. Busz megáll, majd egyszercsak a busz előtt a semmiből kiugrott egy srác a taxi elé. A gázolást nem lehetett elkerülni, srác a levegőben 2 métert fel, majd a nyakára érkezve a szélső sávban, megmerevedett. A taxis a sokktól nem tudott odajönni, én azonnal megálltam a srác mögött, nehogy valaki elgázolja. Hirtelen elég sokan lettek körülöttünk, de én voltam az egyetlen, akinek volt annyi lélekjelenléte, hogy megfogjam a srác kezét és elmondjam, hogy baleset érte, maradjon fekve a földön, hívtam a mentőket. Egyébként részeg volt, nem is kicsit, később kiderült, azért futott át, mert a "barátai" kiabáltak neki, akik a balesetet látva inkább elfutottak, mint megnézzék, hogy mi lett vele. Elég csúnyán nézett ki egyébként a srác, lefejelte az A-oszlopot, szemöldöke és álla szétnyílt. Másnap bementem hozzá a balesetire, hát akkor már én sem ismertem rá, igaz, altatták, csak azért nézhettem be hozzá, mert mondtam, hogy én voltam, aki hívta a mentőket és végig vele voltam, amíg lehetett.

Utólag, ma is pontosan emlékszem az egészre, igaz, ott nem a gyalogosok és a többi autós hozzáállásán voltam megdöbbenve, hanem a rendőrökén...akik úgy kezelték az egészet, mintha nem történt volna semmi.

A legtöbb ember nem akar részese lenni egy ilyen dolognak, egyrészt mert lelkileg nem alkalmas rá, másrészt pedig a "macera" miatt...megvan ennek is a pszichológiája.

A posztolónak pedig elismerésem!
Közeleg május 20., a személyijövedelemadó-bevallások beadásának határideje, ezért aztán izzanak az 1%-os felajánlásra buzdító reklámok is - már amennyi hely és figyelem maradt nekik a választásokat megelőző politikai kampányharcban. Beállt a civil szervezetek sorába a…..
Panka84 2010.04.26 19:51:26
@Szabó Patrícia: nem darabolják a magzatot, ennél korszerűbb az eljárás manapság...
Én és az olvasó-kommentelő társaság offline világban is arcát vállaló tagjai valósznűleg épp másnaposak vagyunk, vagyis egyben harmadnaposak (nem, nem vezettünk a hétvégén autót), de az időzíthetőségnek hála ennek okán még nem kell, hogy poszt nélkül maradjatok. Vic Tor…..
Hurrá, éljen, hallelúja! Megérkezett a 2010-es esztendő első olyan posztja, amit minden bizonnyal masszázsra járó férfiember írt - bár ha szerencsénk van, akkor lesz címlaprágcsáló, aki ezt is kétségbe vonja. Kívülállók számára elmondom, hogy masszázs szolgáltatást…..
Panka84 2010.02.10 18:00:23
@mindegykivagyok:

Igazán vicces!

:)
Panka84 2010.02.10 18:01:40
@sulcus:

Hangot hallok, embert nem látok...!!
Panka84 2010.02.10 15:19:00
@rozzantkéjenc:
Sajnálom, hogy nem érzed az iróniát, ez nem az én hibám.

Javaslom, hogy keress fel külföldön hasonló helyeket, ahol a vendég tudja, hogy az 1 óra az 1 óra, valamint, hogy van főnök és nem akadékoskodik. És hogy honnan vagyok tájékozott? Ebből a körből kitörni vágyó lányokkal foglalkozom.
Az pedig, hogy a masszőz pánikol, az valóban nem a vendég dolga(és nem is volna szabad éreztetnie), de ez az ő intelligenciáját mutatja.

Nem írtam butaságot, egyszerűen ez a magyar valóság, van rálátásom, a másik oldalról, nem a "rozzantkéjencéről".
A balesetmegelőzési kampányok esetében nem szokatlan a különösen nyres és durva demó, amikor azzal próbálják sokkolni, és ezáltal felelősebb vezetésre sarkallni az autósokat, hogy a maguk kegyetlenségében mutatják meg a balesetet. Én is láttam már nem egy ehhez hasonló…..