Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maestro75

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a kétharmados többséggel rendelkező Fidesz-KDNP-t itthon csak a saját jó ízlése akadályozhatná meg a szabályok megváltoztatásában és az összes pozíció elfoglalásában, bénult ellenzéke erre akkor sem lenne képes, ha amúgy jobb állapotban lenne, az azért nem…..
maestro75 2010.07.21 01:22:57
@AkarkiJ:
A politikában sajnos mindig mi fizetjük a cehhet:(

Ha lett volna frankhitelem, biztos küldtem volna egy csekket először a Szíjgyártó/Kósa duettnek, majd most a OV/Martonyi párocskának hogy hova kérem fizetni a különbözetet.

lehet, h a vámtételeket szigorúra szabta az eu, de ha itt gyártanak akkor ugye más a leányzó fekvése. Márpedig egyre drágább és néha veszélyesebb a szállítás(pl hajóval és hosszú is).

Lassan egyre érdemesebb beszivárogniuk.
Persze, hogy egy sötét lukba ők sem öntenek pénzt, de őket más szempontok vezérlik mint pl az IMF-et. Tökéletes példa rá Afrika: Az IMF, meg a Világbank csak bizonyos feltételekkel adott volna nekik pénzt (pl demokrácia) a kínaiakat meg ilyen apróságok nem érdeklik.
Pénzük meg van rengeteg, hiszen majdnem minden országból befelé megy hozzájuk a kp.
Az olimpiára is mennyit költöttek, pusztán csak azért, h megmutassák ma ők a világelsők. És tényleg ők!

Szerintem helyezkedni voltak kinn a fiúk. Reméljük sikerült nekik!
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
Nem tudjátok, van nyitva ma valahol bélyegző készítő?Az van, hogy anyósom menne a piacra, és a hírek szerint annyi lett hirtelen az aláírásgyűjő, félek ínhüvely gyulladást fog kapni szegény. Kéne egy fasza stempli, rá valami frappáns "húzzatok a faszba! -sok'szeretettel…..
maestro75 2010.01.24 14:41:00
@Roy: A dolgozó tehet arról, ha nincs bejelentve. Mindenkinek saját érdeke utánajárni, hogy minden tiszta-e a melójával kapcsolatban. Ha nem teszi megérdemli!
Ha pedig valami nem klappol akkor nyomja fel névtelenül a cégét. Abból neki nem lesz baja!
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Én már a kanyarodó sávból az egyenesen haladók közé bepofátlankodókat is rettentően tudom utálni, amit Northumberland írt és fotózott le nektek, az még ennél is nagyobb bunkóság. A csatolt kép története elé néhány szóban szeretném vázolni, hogy nem igazán tartom jónak…..
A 2010-es választás számos tekintetben különleges lehet. Az előző bejegyzésben már említettem, hogy 1990 után minden bizonnyal most dől el a legtöbb egyéni mandátum már az első fordulóban. Miközben a 176 választókerületből 1990-ben 5, 1994-ben 2, 1998-ban pedig csak 1 helyen…..