Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shubby

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Válótársak az RTL tavalyi évének egyik legmerészebb húzása volt. Fikciós sorozattal országos kereskedelmi tévé nem szívesen próbálkozik, mert kiszámíthatatlan műfaj, és nem biztos, hogy hoz olyan nézettséget, mint egy Dr. Csont (amit valamiért a magyar nézők minden más sorozatnál szívesebben…..
shubby 2016.11.15 15:04:33
@Publicista: Pl engem baszod!!
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
shubby 2009.08.04 09:15:43
@B@nális Coitus: Oh persze, védd csak ezt káromkodó faxkalapot te gyökér.Ilyen emberek miatt tart itt ez az ország, ahol tart mint Te.
Teljesen természetes hogy Magyarország egyik nevezetességében ilyen kritikán alluli, intellegenciátlan retek dolgozik, ugye?Ilyen emberek miatt szólják le az országunkat.
A hozzászólásodat tartsd meg Magadnak, és húzzál olyan helyre a kommenteddel együtt ahol ilyen gyökér emberekkel tudsz eszmét cserélni, mint amilyen Te vagy.
shubby 2009.08.05 08:54:51
@B@nális Coitus: Nem hinném hogy bárki igy vélekedne rólam 1 helyesirási hiba miatt, ahogy vélekednek Rólad, és a párfogásodba vett faxkalapról aranytökü kedves kommunista barátom, vagy elvtárs talán?:)Szerintem nem kell mást hozzáfűznöm.....