Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veresmart

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kicsit rendet téve a fejekben:A G530-nak készült egy nemzetközi változata (szemben a Kínában forgalmazott consumer modellel) . Ez technikailag az N500-nak egy kicsit módosított változata, plusz a szürke megjelenést a fekete váltotta.A G530 egy átmeneti modell, ezért nem érkezett…..
Lehet, hogy ezért a cikkemért megint nekem fognak páran ugrani, mert megint kertelés nélkül fogom kimondani azt, amit gondolok.A tegnapi blogbejegyzésem hozzászólásait olvasva kicsit elszomorodtam és pár hozzászólás esetében tűnt csak el ez a szomorúság.Arra már rég rájöttem,…..
veresmart 2009.04.21 06:23:38
veresmart 2009.04.21 06:25:08
veresmart 2009.04.23 10:08:09
Kedves Csatlós Csaba!

Elolvastam a válságkezelésről szóló pdf írást. Csak gratulálni tudok mindehhez! S természetesen az eredményekhez!
Egy kicsit azt is megmozgatta bennem a dolog, amit tőzsdei ismereteim alapján ismerek, tudniillik ha elrontottad, kezd egy magasabb szinten újra!
A képlet egyszerű: minden kezdeményezés előbb egy első szintig jut el, csakúgy, mint egy árfolyamgörbe esetében. Általában onnan visszajön egy alacsonyabb szintre, magyarán kisebb árszintre. S amikor ez történik, egy úgynevezett vissza.teszt zajlik. Aztuán megújult erővel tér vissza a korábban elért, magasabb szintre az újabb bepróbálkozás és ha azt áttöri, akkor nyert az ügy, mert szép trend van kialakulóban.
Gondoljunk a repülésre pl.! Előbb csak 10 métert tudtak repülni, különböző eszkábált szerkezetekkel az emberekkel. Néha nevetség tárgya is voltak, rendesen. Aztán jött a visszatesz a 10 méteres szintről, azaz fejlesztsekbe kezdetek, stb. Végül újra nekifeszültek a korábbi szintnek (10 méter), s ha túlteljesítették, kialakult egy szép trend, amihez mások is csatlakoztak. Nyílván ez sok mindenre megtanít, pl. hogy úttörőnek lenni a legnehezebb, másrészt a világ nem működik visszaesések, visszatesztek nélkül, hanem számtalan ilyen van. Sőt!
Van, mikor letörik egy trend, az azt jelenti, hogy kinőtte a kereteit, s ezzel együtt automatikusan új trend van kialakulóban, amire szintén figyelni kell, ami lehet berőben más irány, de elemezve, tesztelve újabb profitot lehet realizálni.
Remélem nem voltam bonyolult :-) Szép napot mindenkinek!