Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelemen Csaba

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nap mint nap közhelyként hangoztatjuk, hogy Csehország sörnagyhatalom. És ez így is van, hiszen Csehország több sörös toplistának is vezetője, Európa egyik legjelentősebb sörexportőre. A „cseh sör” egyfajta márkavédjegy is lett az elmúlt fél évszázadban, sokak számára a „jó (és olcsó) sör”…..
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
Kelemen Csaba 2013.07.15 21:45:17
@Mizantrop: 2013.07.07. 12:32:29 Mintha a pedofilok lelki szenvedését olvasnám, mondjuk ötven év múlva...
Mindannyian hagytunk már ezt-azt autó tetején vagy a motorháztetőn. Ebben a videóban is hasonlót látunk, igaz, itt egy kerámiabögre maradt a SUV lökhárítóján. A motoros észreveszi, leemeli és beadja az ablakon: mi ez, ha nem jófejség? Nekem sikerült már így elvesztenem…..
Kelemen Csaba 2013.07.11 07:19:10
@soseleszekelső: Ja, mindjárt az elején még egy sínen is átmennek.
Aljas és gonosz szöveg terjed a közösségi oldalakon. Olyan ismerőseim és barátaim is megosztották, akiktől, bizony sokkal többet vártam. Persze, tudom én, hogy az ember sokszor úgy olvassa az efféle jegyzeteket, mint ahogyan a háttérzajként dünnyögő televíziós reklámokat…..
Milyen jó lenne elhinni Silhavy Máténak, hogy a gonoszok hamisították bele a gólyatáborba jelentkező hallgatókról készült listába például azt, hogy valakinek „csúnya zsidó feje van”, vagy esetleg azt, hogy „adom a csajt, jó teste van, de semmi egyéb”, esetleg azt, hogy…..
Kelemen Csaba 2013.02.19 22:00:20
Az alábbi linken olvashatod "Stófi" egy egyetemfoglaló hozzászólásait...
jobbegyenes.blog.hu/2013/02/15/hallgatok_ultrak_mcdonald_s
Az pedig felettébb érdekes, hogy most, amikor valami furcsa oknál fogva a Jobbik népszerűsége folyik még a csapból is, előkerülnek ilyen (és még ki tudja mit hoz a jövő) irományok.
Már a bánatos francot sem érdekli, hogy éppen milyen körülmények között élik ki feltűnési viszketegségeiket a liberális egyetemisták, s még kevésbé érdekel bárkit is, hogy áll az egyébként hihetetlenül tré nevű HaHa forradalmasosdija. Ennek megfelelően már figyelemmel sem…..
Kelemen Csaba 2013.02.16 15:57:46
@Stófi: Ha nem írod le, bizony nem gondoltam volna, hogy egyetemfoglaló vagy. Ilyen helyesírási hibákkal teli, tárgyi tudást, társadalmi-politikai hovatartozást még véletlenül sem ismerő, hőzöngő levelet milyen szakra járó diák képes írni?
Bevallom, ha ez a színvonal (tudjuk, hogy azért valamivel jobb), teljes mértékben egyet értek Orbán felsőoktatási reformjával, bármi is legyen a vége.
Egyébként az még nem szúrt szemet egyikőtöknek sem, hogy az elfogadott követeléseitek nulladik és első pontja üti egymást?
0. Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját!
1. A keretszámokat állítsák vissza legalább a 2011-es szintre!
Február első napjaiban a Beszélő Online hasábjain papírformának megfelelő, lapos és unalmas diskurzus bontakozott ki arról, vajon van-e értelme a holokauszttagadás kriminalizálásának. Révész Sándor írása váltotta ki a tagadás tilalma melletti gyors és elszánt felsorakozást,…..
Alternatíva Zsidesz 2013.02.06 09:30:00
A nemzet jobbulására válna, ha az SZDSZ után a rendszerváltás és a baloldal másik klasszikusától, az MSZP-től is megszabadulna végre. Addig azonban nem lehet lehúzni a vécét, ameddig a székletben olyan drága gyémántok rejlenek, mint a magyar zsidóság. A zsidók – magát…..
Kelemen Csaba 2013.02.06 17:33:58
A tegnapi napon a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnöke, Vona Gábor tartott évértékelő beszédet. A több mint egy órásra nyúlt beszéd azonban - szerencsére - csak részben illethető az"évértékelő" fogalmával. A beszéd nagyobbik, és számomra érdekesebb része…..
Kelemen Csaba 2013.01.28 10:27:30
@Joszip: A család, mint mikroközösség vállalhat közös felelősséget. Hiszen pl. az háziasszony csak-csak odaszólna a vagánykodó férfiaknak, hogy ej, Gazsi, a Kolompáréktól is megvonták a segíjt, ha lebuktok mehecc a pi..ba! Vagy valami hasonló... Előbb-utóbb beválthatja a hozzáfűzött reményeket.
A kollektív büntetés körébe nem tartozik az, hogy folyamatosan emlékeztetnek, sőt az adódból támogatják a háború túlélőinek egy részét? Szerintem te sem azonosulsz azokkal a tettekkel, nézetekkel és lehet, hogy nem is éltél akkor.
HA MAGYARORSZÁG FASIZÁLÓDIK, AKKOR IZRAEL… ? avagy: Elmélkedés az izraeli választások kapcsán, avagy: egy Magyarországon élő nyugat-európai baloldali zsidó fiatal kérdései az itteni, önmagát baloldaliként definiáló (nem feltétlenül zsidó) értelmiséghez AZ ÉN…..
Alternatíva Cui prodest? 2013.01.09 12:27:44
Történt pedig, hogy Bayer Zsolt szokásos alpári modorában publicisztikát írt a legutóbbi késelés kapcsán, melyet érthető, széles körű felháborodás követett. Többek között Schiffer András részéről, aki megfogalmazott egy vállalható álláspontot, melyről ki lehet indulni…..
1. Délután öt van, talán negyed hat. A Nyugatinál szállok fel a hármas metróra, és a szerelvényben iszonyatosan büdös van. Magamhoz térek a kábulatból és látom is: egy hajléktalan fekszik az egyik padon, lábai kissé maga alá húzva. A padlón szatyor, benne két kétliteres…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Kelemen Csaba 2012.11.18 19:44:33
Gréczyblog Út Ceglédig 2012.08.20 09:03:53
Tegnap szélsőjobb horda szállta meg Ceglédet. A rendőrség körbevette a megtámadott romák házait. A cigányok menekülnek. Apartheid Magyarországon - 2012-ben. Ide vezetett, hogy... - Orbán Viktor felkarolta a szélsőjobbot - hogy polgári körében nevelgette Vona Gábort - hogy…..
Kelemen Csaba 2012.08.21 14:55:35
@Az igazi sztrovacsek: Ezek ha Svédországba (régebben), Kanadába, vagy bárhová mennek, nem munkavégzés az elsődleges szempontjuk. Ha ez így van, márpedig igen, akkor a KI AD NEKIK MUNKÁT? kérdés inkább idillikus ábránd, mint valós megoldási lehetőség.
Sztrovacsek, az igazi! Kérlek ne vedd személyed elleni kekeckedésnek, nem ellened szántam, hanem máshol látom a probléma forrását - és megoldását is.
Kelemen Csaba 2012.08.21 20:06:51
@Az igazi sztrovacsek: Gyere le az Ugyeri szőlőkbe, meg fogsz lepődni, azon, amit látsz, tapasztalsz. De pontosabb ha azt írom elszörnyedsz. Nyilván az első kérdéseid között lesz, hogy miért "szőlők" a neve?
Sherlock nem kérdezné, hanem kijelentené az okát, miután megtudja, hogy azóta pusztult le ez a gazdag része Ceglédnek, miután ide rakták az ártatlanokat.
Mégegy; csak a szememnek hiszek.
A nyári szabadságolások kimondottan jót tesznek a koalíciós latolgatásoknak. Egyfelől ilyenkor amúgy is hülységekkel van tele az újság, belefér egy-két idétlen jövővízió. Másfelől a válság sem akar csillapodni. Jó lenne előbb-utóbb egy olyan megoldás felé közeledni, ami…..
Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt -…..
Az első felvonás Ausztria élen jár az energiatudatos hozzáállás meghonosításában. Még az ottani viszonylatból is kiemelkedik Innsbruck városa a maga 2 kiemelt beruházásával, melyek egyenként 350 illetve 400 lakásos méretük, passzívház szintű kialakításuk mellett is…..
Azt kérdezi a Magyar Katolikus Egyház fejétől, Erdő Péter bíboros úrtól a Milla, hogy összeegyeztethetőnek tartja-e a keresztény szellemiséggel a Kereszténydemokrata Néppárt állásfoglalását: „Prohászka számos esetben joggal vitatott megállapításai még az intézményes…..
Kelemen Csaba 2012.06.25 17:21:54
A volt államfő beperelte a Semmelweis Egyetemet, mert elvették tőle doktori címét. Előfordulhat, hogy a per végén még a Schmittet is elveszik tőle. Aztán a Pált. Így megmaradna nekünk az, ami ő maga. Schmitt Pál, bár eredetileg azt ígérte, hogy érvelni fog, és nem perelni,…..
Elena, Dorula, Emi, Jorgosz, Leonidasz sziasztok! A partszakaszt elkerítő nádpalánk résein átsütött a délutáni nap, fejünk fölé árnyékot vetett egy terebélyes hárs, s mi ouzot hörpölve ültünk a tengerparti kiskocsmában, sőt a tengerben, mert annyira meleg volt, hogy…..
Vastagbőr Nem iszik, nem nevet 2012.05.14 14:33:00
A parlamentre vonatkozó sarkalatos törvényt április közepén szavazták meg, ami alapján a házelnök a háznagy mellett rendészeti jogkört is kapott: fegyelmi jogkörében kizárhat vagy felfüggeszthet képviselőket, akik nem felelnek meg a „házirendnek”.Az új jogkört ki máson is…..