Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cherokee wa-hia

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Őszintén a Magyarországon uralkodó állapotokról:..
Cherokee wa-hia 2010.07.15 19:59:18
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
Tudom, hogy bizonyos értelmi szint alatt nem jutnak el a dolgok az emberekhez. De a múltkor meglepődtem, mivel egy, az értelmesebbnek tartott csoportból azt mondja valaki (aki immár átiratkozott a hülyék közé, ami jelen esetben nagyjából lefedi az MSZP szavazóbázisának igen nagy…..
Tudtad? A törvényen kívüli falu 2010.03.19 07:38:00
Néha olyanokat lehet olvasni, hogy az ember csak fogja a fejét, és mondogatja: ilyen nincs, ilyen nem lehet! A következő cikk a szoljon.hu portálon jelent meg. Be is másolom a blogba szó szerint, nagyon nincs mit hozzátenni. Figyeljétek, hogy mennyire lemondóan nyilatkozik mindenki. Hová…..
Cherokee wa-hia 2010.03.26 16:28:37
@Hitetlen (ex)Bérgyilkos:

És hova telepíteni?
Hozzátok?

........
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
Néha beesik egy-egy olyan levél, amiben annak írója olyan általános kérdést boncolgat, amiről erősen megoszlanak a vélemények. Schdl is egy ilyet küldött, ebben a témában is rendszeresen egymásnak feszül a biztonságcentrikus és a sebességcentrikus tábor. Szerintetek jók így a…..
Az Empamo szerint a kerékpárosok okozzák a legtöbb balesetet. A bringások térnyerése ellen hadakozó autós társaság a sajtóban szétkürtölt állítását érdekes módon a rendőrség azon statisztikájára alapozta, amely szerint a tavalyelőtti balesetek 62,7 százalékát a…..
Cherokee wa-hia 2010.01.20 16:01:01
@szamoai:

Nekem meg az egyetlen kerékpáros elütésemnél, a cangás, a jobb külső sávból kanyarodott be elém, a belső sávba...

Azért élte túl az ütközést, mert félek!!!!! a kerékpárosoktól, és eleve lassan előztem meg, bár külön sávban haladtunk...

Természetesen, ez sem került bele, a statisztikába...