Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brain Storming

874 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  forrás: BS-KÜLÖNVÉLEMÉNY LEXIKON, 2003-2023  ..
Brain Storming Most VAGY Soha! 2024.03.15 12:54:48
A film legalább annyira pontos és hiteles, mint a cím fordítása...
200. Szőrtelenítéssel a takarékosság és higiénia felé A férfiak többsége legalább annyira ódzkodik a szőrzete eltávolításától, mint amennyire vágynak is arra, hogy olyanok legyenek, mint a reklámokban mutogatott szőrtelen modellek. Az esztétikai jellegű előnyöktől eltekintve fontos higiéniai…..
BRAIN STORMING (no.173.) Váltáskárosodás A váltás mindig Kényelmetlen, Zavaró és rossz; Az ember tart Az újtól, még Ha jót is hoz. Verseskötet MEK-linkje: https://mek.oszk.hu/13600/13677/..
Az interneten megtalálható vagyok a következő helyeken: FB OLDALAK: BS-Studio https://www.facebook.com/brain.storming.the.aphorismagician BS, Komisz Comics https://www.facebook.com/profile.php?id=100065570856281 Hepilepszia https://www.facebook.com/hepilepszia/ BS…..
BS STUDIO a YouTube-on..
https://mek.oszk.hu/23800/23885/ Brain Storming: BS-különvélemény lexikon, 2003-2023 Lexikonok, tudástárak/Idézetgyűjtemények (kommentár, értelmezés, aforizma, mondás, szállóige)..
RÁTH-VÉGH ISTVÁN: Két évezred babonái (1957) könyvében bőségesen ír az 1800-as évek végén, Amerikában felbukkant "Keresztény Tudomány" Egyházról ("Christian Science"). Magyarországon nem feltétlenül ismert dolog, Amerikában viszont hatalmas biznisz. "A Keresztény Tudomány (Christian Science) az…..
Sok "zsír" ételhez Epe kő', 'S ha sok van, Úgy lesz epekő.   (ötlet, rajz: Brain Storming)..
BRAIN STORMING: Mélyről feltörő sárkánykodás Sárkánynak lenni nem áldás, Sokkal inkább csapás, Hisz' legfőbb erőssége Nem más, mint a Tűzokádás! (ötlet, rajz: Brain Storming)..
Ha ki mered Nyitni a szád, Mások is követik Majd a példád!..
BRAIN STORMING: FAGYOS VÁGY Kellesz nekem, Mint télhez, A hó, Mint fagyos Hancúrhoz A hógolyó. Verseskötet MEK-linkje: https://mek.oszk.hu/13600/13677/ BS-Versek Blog link: https://bsversek.blog.hu/..
                         ..
Fülszöveg: "A magas életkor elérése az ember örök törekvései közé tartozik. Ennek érdekében minden elképzelhető szert kipróbáltak már. Az ókorban a varázslótól igyekeztek megszerezni a hosszú élet titkát – hasztalan. A középkorban jobb ügyhöz méltó buzgalommal kutatták a „megfiatalító életelixírt”,…..
                     ..
Az Alapjogokért Központ ezzel a szöveggel kísérte a posztot: "Az elmúlt években egyértelműen láthattuk, hogy a liberálisok csak azokkal toleránsak, akik az ő ideológiájukkal szimpatizálnak. Tehát a transzmozgalmaknak is csak azon diákok kiteljesedése fontos, akik kisfiúból lánnyá, vagy fordítva…..
A pasik talán inkább azt szeretnék, ha lenne annyi anyagi javuk, hogy legalább azért szeressék őket... A nők amúgy is csak az olyan pasikat preferálják, akiket irányítani tudnak... A pasik után futó nő egy hollywoodi álomgyári termék... amit valószínűleg olyan pasik írtak meg, akik ezt várnák el a…..