Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falusi_metálos

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Mostmár 99,99% hogy nálam is lesz cukiság otthon:)Ő egy alig másfél hónapos kis homokszínű angóra vadászgöri, aki a hét végén költözik hozzám. Neve még nincs (a tenyésztőtől fog kapni egy törzskönyv-nevet, de az nem ugyanaz) ,szívesen vennék…..
Falusi_metálos 2012.02.05 14:34:35
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
Falusi_metálos 2011.10.16 08:46:02
@al kotmány aláiro álamfö:

Csak a poszt stílusáról írtam, tudod, se pro se kontra.....
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
Falusi_metálos 2011.08.24 07:18:25
Szerintem nem kell túlragozni, mert ez egyszerű probléma.

A "nem éri meg" típusú mondatokhoz:
jelenleg 300 m2 kiskertet művelek, mellette elég jó helyen dolgozom 8 órában.Kapálógépet és egyéb varázseszközt nem veszek, mert van aki félóra munkával beszántja és berotálja kistrakorral nekem 1-2000 ft-ert. Trágyát nem veszek, hanem kérek attól, akinek van nagyobb állata + a saját csirkéim.
A paprikán kívül, mert az nekem macerás,
megéri mindent termesztenem. A vetőmag költségek 90%-át pedig a második évtől már nem kell számítani. Bakhátakon termesztek mindent és szerencsére kútból öntözök. (280W-os szivattyú és kb 5-600 liter vízhozam óránként)
Van egy csillagkapám, amivel 2óra alatt hétvégén kézzel végigmegyek a teljes területen.
Egy példa a kert hozamáról:
80 tő paradicsomom van idén, 5 fajta, 2 naponta szedek le 15 kilót már kb. 1 hónapja. Megy szárításba és egyéb eltevésbe. Idén pl az uborka nem jött be, de máskor meg az jeleskedik.A többi 10-20 fajta dolgot, most nem említem, de az ültetett csememgekukorica és a bolti közötti árkülönbséget mindenki ismeri.

A költségek számításához:

Konditerem+szoláriumbérlet+eljutás kirándulóhelyre, mindez rendszeresen,
+ finom vegyszermentes saját zöldségek
(a gyümölcsösről nem is beszéltem)és "kerti termékek"
= ez így már egész tetemes összeg lehet havonta, hála istennek, minimális költségekből megúszom :)
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
Falusi_metálos 2011.04.14 11:26:47
Vajon milyen ábrázattal nézz a jövőbe, amikor egy ilyen névvel indítottak útnak szüleid? Teljes férfinév lista itt, női itt, mindkettő itt. Gibárt Hárs Ildefonz Gida Harsány Ilián Gilbert Hartvig Iliász Hasszán Jefte Jelek Jeno Jeremi Jeremiás Jermák Jerno Jeromos…..
Falusi_metálos 2011.02.18 11:12:19
Subba WTF: Gyermek metál 2011.02.01 13:10:00
Megszületett a GYERMEK METÁL! A koncepció olyan, mintha Lordi-t összekevernénk Paff a bűvös sárkánnyal. Köszi WP..
Falusi_metálos 2011.02.01 18:00:31
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
Falusi_metálos 2011.01.08 08:40:44
www.youtube.com/watch?v=SHYgUQUhfJ0

kicsit igénytelen, de......
"Sziasztok!Milyen állat látható a képen?A: mutáns nyúlB: denevérC: álruhás csincsillaD: fogalmam sincsen róla, de biztosan nem kutyaOK, elárulom, ő Tinki, a legújabb családtagunk, egy törpe pincser. 5 hónapos, és nem tervezi, hogy a későbbiekben nagyobbra nő. Szeret…..
Falusi_metálos 2010.11.18 10:01:37
A BBC fennállása legnagyobb botrányán megy keresztül. A brit közszolgálati csatornánál a szépkorú közéleti szereplők temetésének próbájára minden évben sort kerítenek. Korábbban így ment ez közel 20 éven keresztül, a 2002-ben 101 évesen elhunyt, rendkívül népszerű…..
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
A múlt héten előléptettek. Beértem. 6 ember vezetője lettem. Még régen az egyetemen tanultuk szociológián, hogy a bürokratikus szervezetekben mindenki addig emelkedik, ameddig már alkalmatlan lesz a feladata betöltésére – hogy művelődjünk is egy kicsit, ingyenes kommentálási lehetőséget kap az a…..
 A mait Csehszlovák Kém barátomnak köszönhetjük (köszönjük), aki a csehszlovák focival foglalkozó, provokatív dotoho mellett Prága legjobb, legértékesebb kocsmablogját, a Sercsecset is rendszeresen istápolgatja.   - Petikeeee, hülyegyerek! Hány narancsot…..
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
Superstar Rajni ezúttal lopott a Transformersből az Én, a robotból és hozzátette a szokásos képtelen indiai cuccokat. Ez kérem Rajni új filmje! A végén pedig láthatjátok, az indiai filmipar sminkeseinek csúcsteljesítményét: Rajni paróka és smink nélkül. ..
Itt az ideje, hogy leleplezzünk pár veretes hazugságot, amelyek olyan fájdalmasan, de egyúttal megsebzés nélkül érintik a népi Koreát. Nem is kezdhetnék jobb váddal, mint a Cheonan-incidens leleplezésével. Kérem a kedves elvtársakat, hogy a mélyimperialista wikipediának ne…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
Falusi_metálos 2010.10.07 17:25:41
Hello,   Egy apró gondolatmenettel járulnék hozzá a blog témájához:   Sokan csodálkoznak azon, hogy elvben több kórházi ágy van kis hazánkban, mint ami indokolt, amikor szükség lenne rá, akkor viszont valahogy nem sikerül megfelelőt találni, az orvos leterhelt, a nővér…..
Falusi_metálos 2010.10.07 13:49:18
@Leroi:

Táppénzcsaló a depressziós???? Ezt meg hol tanultad?
2007 áprilisban Édesanyámról kiderült a Szent László kórházban, hogy Epehólyag daganatban szenved.Ott az orvos kíméletlenül, minden emberség nélkül a szemünkbe vágta, hogy vagy műtét és nyerünk 3 hónapot max, vagy nem műtik, és 2 hét,de biztosított minket róla, hogy az…..
Falusi_metálos 2010.09.23 10:39:57
@_tracky:
Szerinted tényleg elindítana az APEH egy
vizsgálatot?
Falusi_metálos 2010.09.23 11:02:05
@Dr.laikus PhD:
Konkrétan az APEH vizsgálat megkezdésében kételkedtem a névtelen bejelentés után.
Közel négy évvel ezelőtt , a 38. héten jóslófájásokkal feküdtem be az Istvánba. Egész éjjel a kemény szülőágyon kellett aludnom, hogy a nővéreknek ne kelljen az egy emelettel lejjebb levő kórtermek közt ingázni, hogy megindul-e a szülésem vagy sem. Márciusban, nyitott ablak…..
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..