Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icram

39 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
világevő Jégkocka (recept) 2012.08.23 09:32:16
Biztos sok háztartásban vannak olyanok, akik nem ismerik ezt a nem túl bonyolult receptet, és ezért van az, hogy elhasználják a meglévő jégkockákat, és amikor szükség lenne rá, akkor már nincs a mélyhűtőben, mert nem készítettek újat recept hiányában.Ilyen nagy melegben pedig…..
Livic blogja Internet nélkül 2011.10.22 22:39:50
Azért nem jelentkeztem mostanság, mert nincs netem. Most sincs. És csak remélhetem, hogy hétfőn már lesz. A szakemberek szerint rossz a vonal. Ma reggel annyira megszerelték, hogy tíz percig működött, aztán azóta se. Kicsit zabos vagyok.Kedden vizsgázom Sound Wave Theory-ból…..
Igen én szeretek piálni Minden rosszat megcsinálni Éjjel nappal csak butulni S tuttijózni meg zenélni Lakótelepre lejárni A panelházakkal szemezni A közérttel szemben a két arc Komersz vodka a garatban (jajj, de jó!) Csúszik, csúszik lefelé Az egész brigád már szanaszét Mit is…..
A nevem SP, lehet nem ismerős neked A nevem SP, lehet csak két betű neked, A nevem SP, lehet a barátnőd szeret, Srácok hé, a szoba nem tőlem meleg! Figyelitek, hogy mentegetőzik? Nade most komolyan, mi tököm ez itt 1:15-nél? Facepalm. ..
Düki 11 éves kora óta érdeklődik, szimpatizál a zenével akár csak a tánccal. Már 12 évesen elkezdett otthon, hobbi szinten zenei alapokat gyártani az akkoriban gabonapehely mellé járó ajándék zenei programmal. Kár, hogy meg is maradt ezen a szinten. Biztos jól…..
Földöntúli szépségû hangjához, zenei virtuózitásához és a Mádám gyönyörûségéhez nem fér kétség. Aki mást mond, az pózer. Az a rendkívül szomorú, hogy komolyan gondolja. Vigyázat, nagyot üt! ..
Annyi szar zene van!... Fluor: Mizu 2011.02.28 12:00:00
Csak akkor bulizom, ha úgy vanés általában úgy van Épületes darab, főleg szövegében. Szenny. ..
Semmiről nem szól a dal, de nagyon újszerű. Hát, erre mondják mifelénk, hogy facepalm. ..
Nem hibázok. Dehogynem, kedves MM. De ahelyett, hogy az ikes igék ragozásáról beszélnék, íme egy sokkal nagyobb hiba tőled: ..
Csicsi vagyok, 5 éves. Megjelent az elsõ lemezem, amin Pimpinkinrõl énekelek. Te már tudod a Nyuszitáncot? Elképesztő. Bővebben itt. ..
Nem találok szavakat. ..
Valaki magyarázza el nekem, hogy ezt az egész rémséget jegyző, egyébként német Gummybear International nevű céget mi motiválta abban, hogy minden létező nyelven megalkossa ezt a "dalt". Nem viccelek, van német, francia, spanyol, minden. Még héber is. Meg persze magyar:…..
A nagysikerű dán holland csapat, tudjátok, amit majmolt itthon a bubble gum. Különösen szóra sem érdemes, nem úgy, mint az élő produkció, amit a videón láthatunk. Aki megcsinálja, hogy ilyen tökéletesen hallatszik, amit énekel miközben össze-vissza rángatja a fejét meg…..
icram 2009.10.20 13:57:35
@flegman: Jogos. Nem tudom, hogy hol olvastam, hogy dánok, de valahol biztos. Mindjárt kijavítom.
Különösebben nem lehet ezt kommentálni. Szar. Kőkeményen. Érdemes figyelni a szövegre. Mátó mágá helyett én vágyok... ..
Nade most komolyan, ennek a dalnak tényleg mi értelme? Mi visz rá felnőtt embereket arra, hogy arról énekeljenek, hogy milyen szar, ha szivat a tanárbácsi az iskolában? Najó, tudom, el lehet adni. Platina lemez lett ez is.  ..
Nő vagy és ezt elfogadtam... Először azt hittem, hogy playback, de végülis tényleg vannak olyan részek, amikor a Sipos művész úr nem tudja tartani a lépést a zenekarral. Ja, és mindezt már utómunkák után. Hát hiába, háromszoros platinalemezes a csávó. Aki okosodni akar, az…..
BRÉKING: szeptember 11-én úgy gondoltuk, valamivel meg kéne emlékezni a terrorizmus áldozatairól. Az alábbi videóban állítólag valamelyik valóságshow volt résztvevőjével van dolgunk. Nem kilencvenes évek, de azt az ipari pusztítást, amit a dal meghallgatása okoz az…..
Teljesen összeomlottam a klip megnézése után, vigyázzatok. Ha akartok még rajongani, akkor itt van belőlük több. ..
Jó, nem csak nálunk vannak béna fiúzenekarok, ezt tudjuk. De ez, ez az orosz formáció, ez mindenen túltesz. A zene, a klip, az emberek... Fájdalmat érzek. Köszönjük, Adél...
Axel, az ordibátor, a máig rendkívül aktívan "koncertező" Kerozin együttes frontembere olyan nagy slágereket adtott nekünk, mint a Nagypapa punk volt, Nelly az elefánt, a Hugacsaka és hát ne feledkezzünk meg a Kismalacról sem. Mi most a Dá dá dá című remek slágert…..
Dübörög a, dübörög a, dübörög a ritmust Batta Róbert és Szűcs László vagyis a Skyland (front)emberei még arra se vették a fáradságot, hogy a két tőmondatos szöveget rendesen megvágják. Pedig egy tébetűt nagyon könnyű levágni ám. Egyszámos formáció. Később született…..
icram 2009.08.31 22:27:46
Itt a szerkesztőségben azon gondolkodunk, hogy mit mondhattak Davidnek, mikor felvették vele ezt a klipet... Figyeljél, akkor az elején nézzél úgy, mint a Knight Riderben szoktál, kezdj el énekelni, aztán vedd fel ezt a bundát, majd odateszünk mögéd valami eszkimó tájat, majd úgy…..
Rácz Erik frontemberlésével 1992-ben alakult meg a méltán hírtelen Erik a Viking nevezetű együttes, amely szerencsére 1996-ban feloszlott, így Erik megcsillanthatta nekünk tehetségét Mr. Rick néven és beletolta az arcunkba többek között ezt: ..
No, hát kérem itt van Zladko "Zlad!" Vladcik, egyenesen a kelet-európai Molvániából, s előadja nekünk Elektronik Supersonik című szerzeményét, melyet a mester stílusát tekintve az olasz disco-szintipop vonalba sorol, bizony.Az egész produkció vállalhatatlanul szar. Az én…..