Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szillér

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baseballütőkkel, viperákkal, késsel felfegyverkezett nyolc maszkos férfi egy helybéli nyomozó instrukciói szerint vert össze cigány közmunkásokat egy kis falu közelében. Mindezt „megdöglötök büdös cigányok” szavak kíséretében, hogy motívumaik felől senkinek se legyenek kétségei. Csak a bírónak. Neki…..
szillér 2017.02.06 08:57:03
Mindig vannak divathóbortok. Általában ezek ismétlődnek időről időre, legfeljebb a nevük változik. Ma mindenki személyi edző. Vagy önjelölt, vagy OKJ képesített. Közben amennyire divatos annak lenni, legalább annyira divatos szapulni is őket. Vannak filozófiai tanok, mely szerint az ember válassza…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
szillér 2016.03.23 17:09:18
Az úszás közvetítésben legprofibbnak számító Szántó Dávidot itthon hagyta az MTV, mivel a széles mosolyú szakember már egy ideje a Digisportnál dolgozik.  (Az olimpiai kommentátor csapatba több külsős is bekerült, mint például a vívást közvetítő Horváth Mariann.)…..
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
szillér 2011.04.05 09:23:57
Reggel hatkor kétszer egymás után is bekapcsolt az áldott légkondi, nem győztük kinyomni. Amúgy is mind a ketten nagyon szarul aludtunk, az éjszaka folyamán egyszer még a szobaajtónk is kinyílt (remélhetőleg) magától. G egyszer csak arra lett figyelmes, hogy kilát a folyosóra.…..
Elhatároztuk, hogy sokáig alszunk, a vekker meg elhatározta, hogy tojik az elképzelésünkre, és a hátizsákomba bekapcsolódik. Kiugrottam az ágyból túrtam a hátizsákban, hogy lekapcsoljam. Ennek ellenére nem keltünk fel. Már csak azért sem, mert ömlött az eső. Elvileg ma kellett…..
Reggel megint a vekker ébresztett. Nem győzöm hangsúlyozni az ilyesmit, mert a végén még valaki azt találja hinni, hogy az élet könnyed és egyszerű, ha az ember át akar vágni egy kontinensen. Fel kellett kelni, mert tegnap este már zárva volt a buszállomás így nem tudtunk jegyet…..
Ahogy már említettem korábban, a mai gyerekekkel is lehet bánni, csak kreativitásra van szükség. Van, hogy ez sem elég. Nem, nem a gyerekek miatt.   Ami a legutóbbi tanévben történt, az számomra egyenként is nehezen megemészthető, nem hogy együtt.   2. rész  (az…..
szillér 2009.07.31 21:19:28
@tesz-vesz:
Kizártnak tartom, hogy tanárok engednek cigizni gyerekeket. Ez olyan vádaskodás, ami biztosan nem igaz. Ha ő mégis lát cigiző gyereket, nem a többi tanárt kellene leszólnia, hanem intéznie az ügyet saját hatáskörben.
szillér 2009.07.31 21:30:32
@GGerg:
Akkor is korrekt voltál, amikor megverted őket? Az idézett topicban arra hivatkozol, hogy ehhez vannak szokva, és a szülő is ezt tenné, sőt egyebekre is.

Persze, bárki hibázhat, de aki verekszik, cigányozik, az legyen szíves ne ostorozzon más pedagógusokat és ne akarja magát föléjük emelni, olyan indokokkal, hogy ő a hiányzás és késés ügyet lecsökkentette kőkeményen.

Persze népszerű, önfényezős dumákkal könnyű beetetni azokat, akik nem tanítanak.

Gondolom magadtól is véded a leendő saját kölköd, amikor azt modod, hogy ebben a magyarországi (gyerekverős) iskolarendszerben nem engednéd tanulni szegénykét.