Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoska100

0 bejegyzést írt és 273 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..
Ha a szomszéd kertje eleve zöldebb, még nagyobb meglepetés, amikor áthív vendégségbe és kiderül, hogy a lakásában is van pár figyelemre méltó zöld megoldás. Ez, bevallom, engem is megdöbbentett. Az asztal lábába ültetett és a vonalak mentén futtatott növénykertészkedés…..
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
okoska100 2011.07.22 14:07:12
@TH: Nem pont a sok balfasz idióta miatt akik hirtelen a kiskaput látják egy ilyen esetnél, miatt tart itt az ország. Azok miatt akik felsőbbrendűbbnek érzik magukat másoknál,akik azt hiszik nekik mindent lehet,mert majd tanukkal stb. úgyis megmagyarázzák igazuk van. Érdekes,hogy az értelemmel megáldott emberek maguktól kérdezés nélkül tudják,ha fel kell menni mert terelnek akkor az első adott lehetőségnél le is kell jönni egy fizetős szakaszról.Akik nek gondolják azt innét bármit megtehetek,mert majd azt fogom mondani,hogy... Utálom a fizetős autópályát,utálom a rendőröket, de itt ebben a helyzetben a sofőr volt a balfasz,az aki azt hitte neki bármit lehet.És most megszívta. Ematt az egy dolog miatt értek egyet a megemelt bírságokkal. Van nekem is olyan nagyarcú barátom aki szart a gyorshajtásra a parkolási rendre aztán a harmadik csekk után kezdett javulni.
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
okoska100 2011.06.29 13:50:25
@Semper Fidelis:
Én a franciákánl láttam léetartóztatást. Ott egy arab srácot előbb kirántották a vezető oldali ablakon majd úgy neki vágták a dobozos autójának hogy kajakra behorpadt az oldala meg csupa vér lett. Mikor a zsaruk elmentek és lezárva otthagyták a kocsit odamentem lefotózni,és még egy emberi fogat is találtam az autó mellett. Nem tudom mit csinálhatott a csávó,de nagyon ráb.szott az bizos. Bár azt nem tudom ha a sok köcsög 4-e IQ-s magyar rendőr is megtehetné ezt mekkora sorok lennének az ambulancián.Mert azt azért érdemes hozzátenni,hogy külföldön amerre csak jártam mindíg inteligensek voltak a zsaruk ha valamiért megállítottak velem.
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Tisztelt Terror!   A minap állásinterjún volt balszerencsém részt venni. Tavaly diplomáztam, eddig dolgoztam egy cégnél, amely sajnos tönkre ment, így nekiálltam a keresésnek. Egy multi céghez küldtem el legutóbb az önéletrajzomat, be is hívtak e hónap 19-én 10 órára.…..
okoska100 2011.05.28 11:08:07
@Mária: Egyébként az Opel Toth-nál az Üllői úton ahol anno értékesítőként kezdtem az értékesítőknek egész nap nem volt szabad leülniük az asztal mellé csak ha ügyfél jött. A tulaj levonással büntette ha valakit rajtakapott,hogy ül mikor egyedül van!!!Sajnos a fazonról azóta is elég durva dolgokat mesélnek az exkollegák.Lehallgatja az embereit,mindenért levon a bérükből,túlóráztat fizetés nélkül. Sajnos vannak szar és vannakszarabb munkahelyek. A vicces meg az pont a napokban olvastam meglepőnek tartják a multik Európa szerte,hogy a dolgozóiknak nincs hűségérzetük...
okoska100 2011.05.28 11:12:24
@dalmata76: Sajnos ma már a barátok,és a seggnyalás az ami bejuttathat,és benttarthat valakit egy zsírosabb munkahelyen.Minden nagyobb cégnél jön a HR osztáj,és hülyébbnél hülyébb teszteket töltet ki az emberrel,olyanokat aminek semmi de semmi köze a szakmaisághoz.Volt olyan munkahelyem ahol a teszten kiestem,majd egy haverom betolt a tulajon keresztül,és majd 10 évet dolgoztam nála úgy hogy mellettem 2-4 havonta cserélődtek az emberek amiket a külsős Hr cég tuti munkaerőnek titulált.
okoska100 2011.05.28 11:15:27
@parnalarva: Egy pszichés zavar,meg egy betegség két teljesen különböző dolog.Miért ne lehetne valaki teljes értékű ha valamiből orvosi segítséggel kigyógyult? Ha teszem azt influenzás egy csecsemőgondozó akkor az ha meggyógyult többé ne menjen csecsemők közé nehogy fertőzzön?
Az elmúlt időszak legsikeresebb kereskedelmi tévés produkciója a Való Világ című valóságshow volt. A nézettségi csúcsot hozó reality ugyanakkor Alekosz győzelme után, visszamenőleges hatállyal mégis ráfizetéses lehet: a beérkezett nézői panaszok és a proaktív…..
Gazdasági totálkár után megjavított autóra nem hajlandó fizetni a biztosító az újabb baleseti kárra. Jogosult megtagadni a fizetést?Tisztelt Zugügyvéd!  Az én esetem sem egyszerű. A múlt év júniusában karamboloztam vétlenül Ausztriában ,hátulról egy kis faluban…..
okoska100 2011.02.22 19:25:51
@samadar 2: Itt nem volt előző kárnál nem sérült dolog. Itt volt egy kárelőzmény amire a biztosító otthagyott egy" roncsot" meg a teljes érték különbözetét a károsultnál!!! Magyarán kifizette a teljes autó értékét!!! Innentől indiferens,hogy volt-e korábban sérülve az autó eleje. Amit kint ilyenkor a károsult tesz az a következő: elviszi a roncsot egy bontóba leadja,és a bizosító meg a bontós által fizetett összegből vesz egy másik autót!
Csaíkhát mi magyarok fifikásak vagyunk,mi felmarkoljuk a zsét,meg megbuheráljuk a gépet,viisszapörgetjük a km számlálót és eladjuk mégegyszer.( Hozzáteszem rühellem a biztosítókat,de itt teljesen jogosan jártak el.)
okoska100 2011.02.22 19:29:00
@Circus: A biztosító azért biztosította másodjára is az autót,hogyha a tulajdonos kárt okoz másnak, akkor helytálljon helyette.A kötelezö felelősségbiztosítás nem a tulajdonost védi,hanem azt akinek kárt okoz. Erre lett kitalálva.Mintahogy annak az autósnak akibe beletolták a delikvenst fizetni is fog.Cascot gondolom nem kötött az ember mert akkor a casco fizetett volna ezért a kárért.
okoska100 2011.02.22 19:51:25
@okos vagyok:" Ugyanis a javitási számla rendszerint sokkal több,mint egy totálkár rendezés során felajánlott összeg" _Ember !!!Pont ezért fizet totálkárt a biztosító!!!
Olvasónk sajnos saját bőrén tapasztalta, hogy a jelenlegi törvényi szabályozás nem akadályozza meg a hitelesek módszeres kifosztását.2006-ban egy hosszabb betegség után nem volt más lehetőségem, mint jelzáloghitelt vettem fel a Central European Credit Zrt-től, (CEC) hogy a…..
Olvasónk szeretné megszüntetni édesapja használaton kívüli bankszámláját, de ez nem olcsó mulatság.Az én történetem ugyan nem hitellel kapcsolatos, de jól példázza a bankok hozzáállását.Édesapám néhány évvel ezelőtt számlát nyitott az egyik banknál, mert a pénzét ott…..
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..