Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HülyeFőnök

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Subba Facebook: Balhé 2012.07.17 10:42:00
Ez volt már? Klasszik cicaharc, acsarkodó rajongókkal, akik pont annyit tudnak a világról, hogy belemennek egy internetes vitába, ezek bármibe, hogy még verekednek is a való életben, ráadásul a kommentek között a tulajdonos is megjelenik.  …..
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
HülyeFőnök 2012.04.26 19:04:37
@SARK: Az a baj, hogy itt nem a szabályos közlekedést akarják megteremteni, hanem az általuk elbasssszarintott költségvetést betapasztani. A cél itt nem az, hogy biztonságosabban vezessünk, hanem több pénzt hajtsanak be tőlünk!

Végülis azt is lehetne, hogy aki hazudik, azt azonnal agyonlőjjük, de ugye akkor ki maradna a parlamentben? Pedig ez is egy tök ésszerű törvény lenne. De lehetne pénzbírsággal bűntetni őket. Egy hazugság a tiszteletlen házban 10 millió forint!