Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maczakb

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, nálatok hogy van, de itthon égető szükség van a negyed káposztákat, két szál répákat, maradék zellert elnyelő ételekre. Eleve csak hárman vagyunk, ebből jellemzően ketten esszük csak ugyanazt: egy méretes kelkáposztával így tuti nem birkózunk meg egyszerre. A maradék zöldségek…..
Egyre több pályázó teszi fel a kérdést nekem, hogy ilyenkor mit csináljon. Mégis mennyi pénzt jelöljön meg, honnan tudhatná, hogy mi az az összeg, amivel még figyelembe veszi a hirdető cég a jelentkezését? Vagy elképzelhető, hogy alákalibrálja a számokat és már-már a nevetséges összeg miatt válik…..
Adózni általában nem nagyon szeret senki, viszont egy normális adórendszerben sokkal könnyebb elfogadni, hogy kell, mint akkor, ha az ember nem érti, mi miért van és követhetetlennek érzi az adózást. A Magyarország 2.0 sorozatban ma az adózás a téma, Éva szerint ugyanis ez…..
maczakb 2016.08.09 22:01:18
@diggerdriver: pontosan, mert azt halljàk hogy megint 1℅-al csökkent az szja... Közben az eho es a szociàlis meg szakképzési járulékokról nem dumálnak nagyon a politikusok. Nagyon durva a béreket terhelő adó és járulékcsomag. A kisadózók meg irreális előnyt kapnak egy rendes áfakörös kfthez képest, a piacon meg sokszor ugyanazon ügyfelekért küzdenek. 27℅ áfa... nevetséges.
  Kérdezi a kolléganő a munkahelyen, egy ismeretlen kismama a buszon, a nőgyógyász a rákszűrésen és egy régi „kedves" ismerős a kávézóban. Először is: Tessék? Másodszor pedig: Márminthogy TESSÉK??? Persze először én is csak pislogok, mint hal a szatyorban, aztán amikor már nem,…..
maczakb 2016.07.15 22:51:36
@Márkus Adrienn: mert érdekes! Engem is érdekel pl. hogy az ismerösem, rokonaim h tervezik a családalapítást. Egy érdekes beszédtéma ez, de én nem tehetem fel e kérdést mert ez olyan téma amit a másik fél indíthat el -magával kapcsolatban -, ha akar. Szerintem. De pl. apósom lazán rákérdez, mert az ö értékrendje/érzékenysége más. Nem rosszindulatból, vagy müveletlenségböl ö ilyen érdeklödö és nem is értené a felháborodásod.
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
maczakb 2013.08.31 22:31:56
RHCP Under The Bridge-t is játsza úgy hogy énekel is vele www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0CZuZZ17mck#t=80
Szal ez a csaj átlagnál azért jóval jobb zenei tehetséggel rendelkezik. Nyilvánvaló, hogy nem stúdióban nyomja ezért lehet hogy a hangzás nem tökéletes, ezt azért figyelembe kell venni. A csaj és cicik is jók, aki szerint nem az meg b.zi :).
A Lángoló Gitárokon látható először az Irie Maffia új klipje, amit a Badest című számukhoz készítettek a legutóbbi nagylemezükről. A zenekar hagyományosabb, élőzenei világát tükröző dal a második videó a Nagyon jó lesz albumról. Mendrei Miklós (Kickass Factory,…..
Florida állam sok szempontból az amerikai könnyűzene szégyenfoltja. Itt kezdte a Backstreet Boys, a Matchbox Twenty vagy éppen a Creed is, a hiphopnak pedig olyan szörnyszülötteket adtak, mint T-Pain, Flo Rida vagy Pitbull. Utóbbi kettőnél talán nehéz szomorúbb jelenséget találni a…..
Ha az ünnepek során jelentősebb anyagi eszközök kerültek birtokunkba (legyünk őszinték kisírtuk mindenkitől a zsét, hogy telefont vehessünk magunknak) és rászántuk magunkat arra, hogy ebből meglepjük magunkat egy androidos okostelefonnal, van pár fontos tanács, paraméter, amik…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
maczakb 2012.12.09 10:10:01
A Dél-Amerikában készült új kémfotók azonnal felkerültek az internetre, így most mindenki megcsodálhatja az új modellt már a hivatalos bemutató előtt is. Santiago de Chile városába ment az új Škoda, hogy a világ egy távol eső pontján titokban elkészítsék az új kocsiról…..
A szériagyártású elektromos kerékpárok kategóriájában több gyártó is akad a világon, amely azzal reklámozza magát, hogy biciklije képes a 100-as tempó áttörésére. Hiteles eredmények azonban nincsenek. Egy magyar cég lehet az első, amely megméretteti magát. Az áttörés…..
maczakb 2012.11.18 19:05:31
Papírunk van arról, hogy jó úton jár a magyar gazdaság, hazudja arcunkba a Vezér, de sajna az ámokfutásáról kiállított legfrissebb európai bizonyítvány nyomán inkább az a kézenfekvő következtetés: kibaszott nagy mákunk van, hogy beléptünk az unióba. Elég röhejes, hogy…..
maczakb 2012.11.10 01:00:31
A KARD A játék az nem játék 2012.10.08 16:37:34
Újabb termék- és szolgáltatáscsoportot tett feketelistára a Kormány. A nyerőgépek azonnali kilövésére kapott parancsot Navracsics Tibor és - valljuk be - ezúttal is furcsa körülmények között született halálos ítélet. A fejleményre viszont a dühödt…..
Ha valaki két hete teszi elém ezt a posztot, azzal, hogy én írtam a jövőben, drogozással gyanúsítom meg. Természetesen nem azért, mert blogposztokat mutogat a jövőből, ehhez elég egy hiperhajtómű a NASA-tól. Hanem azért, mert ami itt olvasható, az színtiszta science fiction a…..
Négyszögöl címmel jelenik meg idén a hatodik Blind Myself-nagylemez. Konkrét időpontot azért nem tudunk mondani, mert az albumot négy részletben kapja majd meg a közönség, ebből az első most rögtön, itt a Lángoló Gitárokon. Mindegyik dalhoz jár majd vizuál is, de az egyes…..