Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hateyou2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-Force, Mörbid Carnage, Megazetor @ 2011. 01. 14., Tündérgyár Ha egy zenekart elhagy egy jó énekes, a legtöbb esetben a zenekar is megszűnik. Ha ezt a zenekart Voivodnak hívják, nemhogy nem múlik ki, de két testben él tovább. Az egyik test most Budapesten járt. Nem lehet elégszer…..
hateyou2 2011.01.16 13:46:51
Ideje bepótolni:
www.youtube.com/watch?v=oA6ePtEsmy8

Az 1993-as album van meg tőlük Megunhatatlan!!!!!
Mai egyszer futott zenekaraink vagy előadóink között olyanok vannak, mint a Stiltskin, Shabba Ranks és a Kris Kross. Alul pedig továbbra is meg lehet mondani, mekkora hülyék vagyunk. Stiltskin: Inside Íme, egy zenekar, melynek biográfiája kevesebb karakterszámot tartalmaz, mint a…..
hateyou2 2010.07.30 18:31:31
A MÁV ellen nemrég eljárást indító zsidó csoport Chicago-ban újabb keresetett nyújtott be, most a Magyar bankok ellen. Az öt alperes magyar bank a Magyar Nemzeti Bank, OTP, Erste Bank, MKB, és a Bank Austria által az évtized elején felvásárolt Creditanstalt. A kereset az úgynevezett…..
hateyou2 2010.03.27 16:50:19
Az Odaát-tábor talán a legszomorúbb közösség a hazai sorozatrajongók közt. A vámpír-, démon- és más nem-evilági lények után kajtató Winchester-testvérek sztorija odakint ugyanis már az 5. évadnál jár, idehaza meg nemhogy a 4. évad nincs sehol, de a 3. is csak jövőre…..
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
 Ma tartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom homoszexuális tagozata. Az ülést Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy az azonos neműekhez vonzódó nemzettársaink is lehetnek jó magyarok, jó keresztények és így a…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..