Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maximum grimbus

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hal, beigli, gyertya, cellux, csomagolópapír, fenyőfa, szaloncukor …… egy átlagos magyar családnak ezek mind a Szenteste alapvető kellékei közé tartoznak.A szaloncukor és a beigli is mindketten olyan dolgok, amiket senki se keres egész évben, decemberben mégis mindenki meg van…..
Mikulás A csokoládé kóstolgatáson kívül többek között a másik hobbim a képregény olvasás, azaz ez nem teljesen igaz, csak Kázmér és Huba mindennapjai kötnek le igazán. Mostantól néha megosztok veletek pár jópofa képsort... ...kezdjük Mikulásossal: ..
Helvetia svájci csoki 2012.11.07 16:19:34
1. Svájci csoki a saját szájízünk szerint. A myswisschocholate weboldalon szabadon engedhetjük ízlelőbimbóink által orránál fogva vezetett fantáziánkat és saját magunk szerkeszthetjük meg egyedi tábla csokinkat.Újdonság, hogy már nem csak táblás csokit, hanem pralinét…..
Nesze!szer Csodás csoki trüffel! 2012.12.02 17:30:43
Adventi hangulatba kerülve ma elővettük az egyik kedvencünket. Trüffel. Olyan egyszerű az elkészítése, hogy még kotta nélkül sem lehet elrontani. (Évekig faltunk a trüffeles csokikat és egy idő után kutatni kezdtük, hogy is készülhetne el csak a töltelék!) Millió változatot…..
Az egyedi festésű, Air Berlin Boeing 737-800 Mikulás járatán a Mikulás és manója szolgálták ki az utasokat. A repülőgép első útján még november 16-án repült Berlinből Münchenbe, oldalán a „Repülj haza karácsonyra” felirattal és a Mikulás hatalmas fotójával. A…..
a falat bámulom, a pókokat számolom.picassót rajzolok,a körmöm kapirgálom.verset írok,egy dalt komponálok.leírom a heti bevásárlólistát,a parfümöm szaglászom.kitalálom a karácsonyi ajándékot, a hajam csavargálom.HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!vár az izgalom. ne…..
Magyarországon tavaly összesen 800 ezer okostelefont értékesítettek a szolgáltatók, ezt a mennyiséget azonban idén már az első 10 hónapban túlteljesítették, így év végéig átléphetik az 1 milliós darabszámot, olvasható a legfrissebb eNET – Telekom: „Jelentés az…..
Van egy visszatérő álmunk. Évek óta megy ez éjszakánként. A rémálom tárgya az, hogy úgy ébredünk, aznap van karácsony és mi még nem vettünk senkinek semmit. Ezt megközelítőleg öt- hat éve tudjuk álmodni. Elég nyomasztó - szívesen átadnánk másnak. Ja, és még fontos…..
Ismered a Howcast.com webhelyet? Óriási gyűjtemény, ahova bárki feltölthet praktikus videókat. Találsz itt 40 részes sorozatot, aminek alapos tanulmányozása után profi break-táncos leszel, de akad olyan, amiből a nyakkendőkötés rejtelmeit ismerheted meg. Itt találtam egy olyan…..
A májzsugor a májszövet kötőszövetes átalakulása, melynek fő kiváltó oka a túlzott alkoholfogyasztás. Egy amerikai kutatás felvetette, hogy az alkohol károsító hatását a kávéfogyasztás kivédheti. A májzsugor világszerte gyakori megbetegedés, hazánkban évente mintegy…..
Cachet - étcsokoládé fekete szeder és gyömbér ízesítéssel November végét írunk, elkezdődött az ajándékkeresési időszak. Múlt héten elkezdtem felmérni a terepet, hogy hol, mit, mennyiért? Úgy tűnik, hogy az idei ünnepi szezonban, ha valaki édességet szeretne…..
Szép napot mindenkinek!...Jah, hogy azt nem is lehet látni már napok óta? Amúgy most egy kicsit kisütött (végre!), de jellemzően az elmúlt napokról elmondható: szürkeség és balítélet felsőfokon, tanulásra kiváló idő (se!). Ma reggel néhány oldal jegyzet elolvasása után,…..
Gézát kiírták a sorozatból, pedig még Aliz feleségül kérésével is próbálkozott, de kár volt. Alizka, ki Csodaországban él, szívesen igent mondott volna, csak a csúf és gaz Vilibá-Bözsi mama kettős lebeszélte Gézukát az egészről, mert hát hogy néz ki egy olyan házasság,…..
"Ilyen is csak a városban történhet meg: A képen látható úr egy csörlős emelő és egy távirányító segítségével engedi le második emeleti lakása teraszáról a kis gurigurit. Végre el kaptam a pillanatot." - írta Zsuzsi, akinek ezúton is nagy köszönet a képért, annyira…..
Tálcán hever előttünk az egészség…amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Sok gyümölcs - Mondani könnyű, betartani annál nehezebb Sokszor egyszerűen csak elfelejtünk gyümölcsöt enni. Vásárláskor mindig dobjunk a kosárba néhány citromot, narancsot, kivit, almát,…..
Itt a november, a hurka-kolbász szezon már a nyakunkon, disznóink az ólban még boldogan túrják a földet, nem is sejtve, hogy biza hamarosan mennyei lakomák áldozatai lesznek. És ha már november és disznóvágás, akkor Kézműves Magyar Ízek Vására, holnaptól, ahol több mint 100…..
Elég sikeres Supermotos próbafilmünknek köszönhetően (amit maga a Contour kameragyártó cég is megosztott blogján) kicsit rákattantunk a témára, mert tervezünk egy komolyabb kisfilmet is az előzőből tanulva. Nézegettem ezért pár ilyen témájú videót, és találtam két…..
Mihály a Posta gyakorlott ügyfele, így tisztában van az árakkal és az eljárásokkal, ezért meglepődött, mikor rásózták a "postai lezáró szolgálat" nevű szolgáltatást. Nem elég, hogy nem kérte volna, ha tudja hogy mennyibe kerül, de ráadásul semmi értelme sincs az…..
maximum grimbus 2010.01.14 12:57:59
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
maximum grimbus 2010.01.14 12:54:12
@Never shit the Grass: Nem baj, a hátsód mindig jó nézni :)
Egy ingyenes autós újságot lapozgatva találtam ezt a gyöngyszemet. Ez most vagy Kafkai, vagy ennyire hülyének néznek, vagy már a szótárban is az áll az "apróbetű" mellett, hogy "A kiemelt ajánlat akkor számit aprobetűsnek, ha nem is olyan frankó, mint…..
Helykitöltő Hiánypótló új sorozattal jelentkezik a Homár ezentúl hétvégénként, a heti/havi legjobban pörgő sztorik csokrával. Azon kedves olvasóink, akik lemaradtak volna a legnagyobb anyázásokról, most hirtelen bepótolhatnak mindent. A 4. heti top 5 helyen az Ikea…..
maximum grimbus 2010.01.14 12:47:35
@Abdab: Csak utánad :D
Jön a karácsony, kell a lé, mi is lenne jobb időszak egy jó kis feltöltőkártyás csalásra? A sztorit sokan ismerjük már, de még mindig vannak, akiket elbizonytalanít a hivatalosnak tűnő stílus és megindul a nyáluk a sokszázezer forint ígéretétől. Úgyhogy most újra elmondjuk,…..