Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kendericze Ákos

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmsztárokat, nagynevű, netán még tehetséggel is bíró színészeket sokan tudunk sorolni hosszan, tipikus fordulatok, jellemző filmes klisék is akadnak szép számmal, csakúgy mint emlékezetes járművek, épületek, vagy helyszínek. Én azonban, mint kertész, a filmekben is árgus…..
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Fantáziátlanság? Tiszteletadás? Kétségbeesés? Ezer oka lehet annak, hogy egy gyártó elővesz valami régi nevet a tarsolyból, és egy új modell fenekére akasztja. Ritkán sül el jól. Azonos című írásunk kommentposztja...
Silver Fox Van ismerősöd? 2010.07.28 13:38:00
A karrierépítés egyik alapköve a jó ismeretség – ezzel általában mindenki egyetért. Az azonban már nagy kérdés, hogy hogyan találjunk olyan embereket, akik segítségünkre lehetnek életpályánkban. Ilyenkor felszisszennek páran, hogy „de én nem vagyok olyan, nem tudok…..
Kendericze Ákos 2014.03.04 11:15:20
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
Kendericze Ákos 2012.06.13 12:18:10
@Moan: Amíg a tévében, szabadfogású pofozkodó politikusokat mutogatnak, addig itt is elmegy az " agresszív bárgyúizmus" mint viselkedési és létfomra...
Mindegyis, mert ok-okozati összefüggésben...
disz isz dő biginin' of dő bjútiful frencsip :)
Kendericze Ákos 2012.06.13 13:36:45
@váj mí: Ül a valagán és várja a segélyt, ezért most karhatalmilag elrendelem, hogy mindenki menjen vissza dolgozni és feljebb tornázni a GDP-t, mivel sokan vagyunk arra a kevés támogatásra :)
Magyar szervező részéről bejelentés ugyan még nem történt, de a Duran Duran hivatalos oldala szerint június 28-án Budapesten ad koncertet a népszerű angol zenekar. A birminghami csapat harmadszor lép majd fel Magyarországon, igaz először nem az eredeti felállásban tették…..
Filmdroid TOP 10 Vámpír filmek 2011.11.17 22:30:00
November 17.-én érkezik a mozikba az Alkonyat soron következő része. A tini őrület, a sok száz milliós bevétel és az MTV díjátadón való tarolás teljesen biztos.  Edward és Bella összeházasodik majd gyerekük születik és Brazíliába mennek nászútra. Ja igen, ha még…..
Filmdroid Képek a Thorból 2011.04.12 15:42:45
Amerika Kapitány előtt Thort ismerhetjük meg, a Marvel közismert, pörölyös képregényhőse hamarosan megérkezik a mozikba. A Vasember világraszóló sikere után joggal remélhetnek ettől is hasonló eredményeket, bár fogalmam sincs, hogy mostanában mennyire nyomatják Thor kalandjait…..
A címben összefoglalt ötlethez nem nagyon tudok sokat hozzátenni, de azt hiszem nem is kell. A babazászló annyira magától értetődő dolog lenne a gyászlobogó mellett, hogy nem is értem, eddig miért nem jutott senkinek eszébe.Ahogy egy gyászzászló pár pillanatra rossz kedvűvé tud…..
Kendericze Ákos 2011.03.29 10:45:37
Subba Férfi: Pataky Attila 2011.03.26 19:30:00
Nyilván minden valamire való Férfi otthonában található minimum egy, hasonlóan tekintélyt parancsoló bútordarab, mint ez a szétextrázott trón, sasmadárral, és lóval. Ezüst ékszerrel, és játszós Crocs-szal csak dobhatunk az életérzésen...
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
Kendericze Ákos 2011.02.21 08:07:35
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
Kendericze Ákos 2009.10.13 08:28:45
Nos, azt hiszem, ezt a fajta munkaadói hozzáállást már sokan hallottuk, sok féle módon... Magam nyolcadik hónapja vagyok munkanélkül és ami a szerencsém, az a szerencsétlenségem is. Olyan munkakörben dolgoztam eddig, amely eléggé speciális terület, tréner és coach voltam egy bankban. Mióta megszünt a munkahelyem, napi nyolc órában vagyok "hivatásos álláskereső"...

"Tisztelt HR osztály... üdvözlettel..." Ctrl+C...Ctrl+V...Ctrl+C...Ctrl+V... Talán jóval túl vagyok az ezredik jelentkezésen is. Hmmm... pezsgőt kéne bontanom...

De nem is ez a lényeg. Mivel lassan 40 éves leszek, van mögöttem - különböző, szerteágazó területekről - olyan szakmai tapasztalat, mely minden cég számára aranyat érhet. Annak ellenére is, hogy nem papiron igazolt végzettség, "csak" az ország legjobb szakemberétől tanultam a mesterfogásokat, melyek iskola padban nem átvehetőek.

Tapasztalat, hogy teljesen mindegy, 21 éves vagy diplomával, vagy 40 leszel, két évtizednyi szakmai múlttal, ez nem mindig számít. A lószar rugdosáshoz is elvárják a phd-t, de ha van két diplomád, miért nem három, és ha beszélsz két nyelven, akkor miért nem hárman? Vagy alul, vagy túlképzett vagy... Szokd meg.

Senki nem állította, hogy a világ igazságos, vagy bárki is az érdemei miatt jut esélyekhez, úgyhogy gyűjtsd a tudásod mellé a másik fontos eszközt, a protekcionizmus reloadad 2.0 változatatát, a: Kapcsolati Tőkét...

Sok sikert...