Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kluttyogó kutya

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
kluttyogó kutya 2014.08.12 07:46:02
@Mpett: Minden tiszteletem mindkét színészé, de a jóreggeltvietnámot nem adom: Mikó István (alias Lusta Dick) a helyes válasz - bár ez mit sem változtat semmin sem :(
RIP x 2
Felülvizsgálta álláspontját a Magyar Családtudományi Társaság. Valójában nem a házasság előtti, hanem utáni szex a káros, különösen, ha nem a házastársunkkal történik, de rájön.A magyar közvéleményt pár nappal ezelőtt azzal lepte meg a Magyar Családtudományi…..
kluttyogó kutya 2012.03.02 20:21:53
@kittrabi: Szórakoztató és tanulságos látni, ahogy egy véleményből előítélet lesz. Nem, nem vagyok sem szentfazék, sem álszent. A Hírcsárdára - micsoda meglepetés - nagyokat röhögni járok és nem szörnyülködni. Szeretem a kétfarkú kutyapártot és a szexet, nem értem, hogy miért kellene tiltani a könnyű drogokat, satöbbi, gondolom, megvan.
(Sőt, nagam is éltem már a pornó-szolgáltatással, jujj.)
Mindemellett fenntartanám magamnak a gondolkodás jogát, és neked pedig javaslom, olvass pontosan.
Én azt állítottam, és nagyon sok szakértő állítja: a pornóból nem lehet "megtanulni" a jó szexet. Sőt, éretlen lelkek számára a pornó rettenetesen ártalmas.
A pornó - éles ellentétben azzal amit sugallsz - nem művészet.
A pornó a (z egyébként méltán szapult) szappanoperákkal és valóságshow-kkal tölt be azonos szerepet (egy másik részterületen): hiányzó érzelmeket/élményeket pótol.
Nem véletlen, hogy előbbieket szexéhes emberek (többségében férfiak), utóbbiakat magányosak (többségében otthon ragadt asszonyok, illetve idősek) használják szükségleteik kielégítésére.
Csak ennyit állítottam, nem többet: tanulni nem lehet belőle, sőt, a fiatalok fejlődésének kifejezetten árt. Egy egészséges felnőttnek meg váljon kedves egészségére.
kluttyogó kutya 2012.03.02 22:58:56
@kittrabi: deal.
kluttyogó kutya 2012.03.02 23:03:21
@kittrabi: mégsem teljesen deal. :)
Az, hogy nagy a közönsége mindkettőnek, még nem jelenti azt, hogy ne lenne csupán érzelmi/élmény pótlék. Azt hiszem az, hogy ennek ellenére ilyen óriási piaca van mindkettőnek, inkább a társadalmakra nézve szomorú tünet, és nem ezeket a termékeket emeli fel.
A többi deal.

A kérdésekre meg nincs értelmes válaszom, nem értek hozzá. :(
De nem lenne baj, ha olyasvalaki foglalkozna ezekkel a témákkal, aki valóban ért hozzá, és egyet már biztosan tudunk, ez nem a MACSAT.
Nem is olyan régen foglalkoztam azzal az elemzői felvetéssel, amely szerint a Fidesz valódi célja az, hogy a „rendszerváltás idején meghonosított konszenzuskereső német mintáktól” közelebb vigye a magyar demokráciát „a brit mintájú többségi modellhez”.…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
kluttyogó kutya 2009.08.06 08:30:29
@Tóta W. Árpád: hja, értem én, kérem, értem. Nem először hallom. Az a fránya szülői felelősség.

Igen, sztem is könnyebb a világra fogni, mint magunkba nézni, ha csemeténk elkanászodik (vagy fogalmazzunk óvatosabban: nem kapja meg a fejlődéséhez / a boldog gyerekkorhoz szükséges ingereket) mai napság. Más korokban is így volt ez, csak kevesebbet tudtunk róla. A "nem foglalkozom a gyerekkel, mert nem érek rá" kifogása valószínüleg egyidős a pénzzel.

Én sem csinálom jól. De én tudom, hogy ezért én vagyok a hibás, nem a világ :(

kk
A lány most végez szintén ezen az egyetemen.  Voltak beszélgetéseink, sétáink, sms-ek, emailezgetések de más nem. Azért nem jutottunk tovább mivel mikor hívtam mindíg az éppen aktuális vizsgákra készülődött. Sziasztok!Régóta olvasom az oldalt és volt benne egy két…..
kluttyogó kutya 2009.07.31 11:32:25
@FlyByWire: Neeeem... itten küzdök ezért az értelmezésért, de szorulok éppen kisebbségbe, jól jön a segítség :)

@Nagy Fehér: Nem mondta, hogy nem akar találkozni, csak annyi derül ki, hogy nehezen jönnek össze a randik, és az sms ezt sajnálni látszik...

@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: Ugye, hogy ugye :)
kluttyogó kutya 2009.07.31 11:57:07
@Elemózsia: Nekem sosem írnak egyszerű dolgokat, biztos én tehetek róla.

Nem egyszerű, mint a faék, nem hisztis, van humora, gyönyörű... Erről hallottam már... Ki is ez???

Menyasszony?

@Drága gernika: (júúúúárszó) bjutifulfrencsip

?@Nagy Fehér: 1. Én akkor se tudok tanulni, ha egy légy zümmög mellettem. Sajnálom. 2. A különböző életszakaszok különböző megítélést igényelnek. 3. Vannak teljesítményorientált, nehezen szerelmesedő emberek, mindig is lesznek. Csak nem könnyű velük.

@all: Irány a nyár. Szasztok.
kluttyogó kutya 2009.07.31 12:03:08
@FlyByWire: Nem tudom, hogy érdemes-e megosztani az emberiség lógó alkatrészekkel ellátott részével (lévén konkurencia), hogy nem elég, ha feláll, előtte érteni kell, hogy mitől fog ennek a ténynek örülni a befogadó fél... :)

De mégis azt hiszem, hogy érdemes. Talán ha mindenki boldogabb lesz, az nekünk sem árt :)