Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulsokatagyalok

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl sokat agyalok Magzathangja 2014.07.07 06:46:13
A magzat hangja A Magzat Hangja egy igen hasznos projektje a Baby Life Care - nek. A korai magzat elhalálozás megelőzhető vele! Ajánlom a honapjukat: magzathangja babaszívhang, baba biztonság, veszélyeztetett terhesség, magzati biztonság   ..
Bármit is választok, csak egy dolog számít, hogy boldog legyek! Ugyanis az ember a vérében hordja az álmait! Szabadnak lenni annyi, mint a vágyaid szerint élni. Csak az lehet igazán boldog, akinek ez megadatik! ... Nézd meg a videót is! ..
Miközben "elrohanunk" életünkben sok minden mellett, valójában azzal foglalkozunk, ami a legjobban érdekel és "mozgat" minket? Nézd meg a videót is hozzá! ..
Az elmúlt időszakban sokszor elgondolkodtam, hogy eredményeim iránt érzett kötődésem, ragaszkodásom és ezek kényszeres plénum elé tárása, mennyiben és hogyan nehezítette meg boldogulásom - a szó mind a két értelmében - és mennyire rontotta meg emberi…..
Túl sokat agyalok Függő Kávé 2013.03.31 22:53:14
Az elmúlt héten felhívták egy olasz kezdeményezésre a figyelmem. Úgy döntöttem, hogy azzal is támogatom, hogy megosztom. Itt találtam rá: https://www.facebook.com/pages/F%C3%BCgg%C5%91-k%C3%A1v%C3%A9/174687079351417 Erre:Az alábbi történet jobban felmelegíthet téged, mint…..
Egy bolgár pszichiáter Georgi Lozanov kísérletei alapján új tanulási módszertant fejlesztett ki.Lozanov fedezte fel, hogy alfa állapotban, amikor a jobb és bal agyfélteke szinkronban működik, sokkal hatékonyabban lehet tanulni.  A gyermekek 25%-kal gyorsabban tanulnak, mint a…..
Veszélyes terep, de megpróbálom eddigi tapasztalataimat megosztani. A bennem felgyülemlett gondolatokat bitekre vetni. Az írásom ellenére fenntartom azt az álláspontot, miszerint igazából kiismerhetetlenek a férfiak számára...számomra a nők tényleges igényeik.Mi is kell a…..
Egy igazi „anticeleb”, aki negyvenöt éve hűséges feleségéhez, húsz gyermeke van, albérletből költözött tanyára, ahol valóságos munkával gazdagodott meg, életében nincsenek sötét titkok, nem népszerű, és a média által nem ünnepelt személyiség. Hogy kezdődött ez…..
Mindenki egy valamire törekszik, a boldogságra. Ezt lehet, hogy tudatosan, vagy tudat alatt teszi.  De mi is az a boldogság? Megkérdeztem pár ismerősömet mit jelent neki az, hogy boldog, mi kell ahhoz hogy boldog legyen. Többségükben a társadalmi elvárásnak és a média átkos…..