Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacus06.blog.hu

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cukorbetegség összetett anyagcserezavar.Legjellemzőbb tünete:a vércukorszínt megemelkedése.A beteg szervezetében felborult az a rendszer,amely a sejtek táplálékát biztosító szőlőcukor(glükoz) mennyiségét szabályozza a vérben.A diéta és a gyógyszeres kezelés próbálja…..
Mint azt már az elözőekben leírtam ez az életmód arra a következtetésre ösztönzött,hogy folytassam és önökkel is megosszam tapasztalataimat.Sajnos az évek során arra a megállapításra jutottam,hogy a cukorbetegséget nem veszik komolyan még orvosok sem.Találkoztam olyan esettel…..
A tanulságokat levonva arra a következtetésre jutottam,hogy a továbbiakaban is szeretnék sorstársaimon segíteni,hogy ne kerüljenek olyan helyzetbe mint én.Az orvosaim és ismerőseim javaslatára ezúton folytatnám történetemet.Elsőként próbáljuk meg kideríteni a családunkban volt…..
A gyakran hangoztatott fórumozói kéréseknek eleget téve az Index Fórumok oldalaira kikerült a keresődoboz, mely az összes magyar fórumban keres. A szolgáltatás jelenleg publikus tesztverzióban működik, emiatt elképzelhetőek technikai fennakadások. Az új keresőt a fórumban a…..
diablaci Élet cukorbetegen. 2007.06.28 12:10:00
Bíró László Siófoki lakos vagyok 62 éves.Azt szeretném,hogy mindenkinek tanulságos legyen az én esetem a cukorbetegségről.1990-ben a szokásos orvosi ellenörzésen vettem részt a háziorvosomnál,amikor is közölte velem,hogy beutal az érsebészetre kivizsgálásra,nyelni sem tudtam a…..