Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs Darcy

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fordulóval a magyar labdarúgó bajnokság őszi szezonjának vége előtt, a tabellát böngészve megállapíthatjuk, hogy a budapesti csapatok igen gyengén szerepelnek.A Honvédot nem sok választja el attól, hogy kieső helyen teleljen. Utolsó fordulóbeli ellenfelük, az FTC is…..
Az Európai Unió szabályozni ugyan nem tudja, de fontos feladatának tartja, hogy ajánlások és pályázati támogatások segítségével a sport társadalmi hatásait megerősítse, vagy éppen csökkentse. Ezért is foglalkozik a szurkolói magatartás negatív megnyilvánulásainak…..
Az MLSZ, mint a FIFA és az UEFA tagja azok szabályozásait, kezdeményezéseit és programjait megpróbálja átültetni a magyar gyakorlatba kisebb nagyobb sikerrel. Az anyagi akadályok mellett társadalmi különbségekből adódó problémák is nehezítik a szabályzatok bevezetéseket.Ez a…..
Ez a fejezet arról szól, hogy milyen törvények szabályozzák a szurkolói magatartásokat kishazánkban. Az 1990-es években a nézőtéren eluralkodó erőszak és rasszista megnyilvánulások okai több alapvelő hiányosságból erednek. Az egyik legjelentősebb azonban, hogy a…..
Van hogy nagyon, van hogy kevésbé, de mindig aktuális kérdés, hogyan talájuk meg a futball szurkolók viselkedése okozta erkölcsi és anyagi károk megelőzésére, illetve szankciójára a legjobb megoldást. A 12. játékos című sorozat róluk (rólunk) és a magatartásukra vonatkozó…..
Tudományos kutatás híján alapos gyanúmra kell hagyatkoznom akkor, amikor kijelentem a következőt: ha megkérdeznénk száz embert (hozzáértőt vagy járatlant), mi kell a focihoz, kevesen, vagy talán senki nem válaszolná azt, hogy kapuk. Fotó: www.thefa.com Márpedig ez a futball…..