Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzskaa

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babázó Szülésre készülve 2011.09.26 14:51:00
Több szerepe is van a szülésre felkészítő programnak egy pár életében. A leendő szülők sok, a magzat helyzetével, a vajúdással, a gyermekággyal, az újszülött fogadásával kapcsolatos információt kaphatnak.  A tanfolyamokat vezető szakemberek eloszlathatják…..
A terhesség bekövetkeztéről bizonyos tünetek, jelek árulkodnak. A mellek feszülésről, émelygésről mindenki tud, de kevésbé ismert, hogy a legkorábbi tünetek közé tartozik a hangulatingadozás is. A hangulatingadozás nem más, mint a rosszkedv és a jókedv gyors váltakozása, amit sírás vagy nevetés…..
A gyermek első dackorszaka az első és harmadik életév között jelentkezik. Az értelmi és érzelmi fejlődés természetes velejárója, amelyet türelemmel, megértéssel kell kezelnünk, hogy gyermekünk egészséges lelkületű felnőtté váljon majd.  A kisgyermek első…..
Babázó Szülők-párkapcsolat 2011.10.21 13:09:00
  A baba születése után nem egyszerű feladat a kicsi fizikai, érzelmi igényeinek kielégítése, így természetes, hogy az újdonsült szülők figyelmét ezek a teendők kötik le, és az első időkben minden energiájukat ez emészti fel. Mindketten elfáradnak, a az otthon lévő anya, ki egy teljesen új…..
soron kívüli cikk Pár napja találtam rá a fenti című cikkre. Az olvasása közben először helyeslően bólogattam, de aztán elérkeztem egy olyan részhez, amelyiknél kérdőn oldalra billent a fejem. Néhány mondattal később magasra fölszaladt mindkét szemöldököm, utána pedig…..
Kuklamu anyuka Iskolakezdés 2011.09.15 15:31:00
 Vagyunk néhányan, akik alig várjuk, hogy végre eljöjjön a szeptember elseje. Nem csak a szülők, de a gyerekek között is akad ilyen.   Remélem most egy szülő sem áltatja magát azzal, hogy a gyerekek a tanulás és olthatatlan tudásszomj miatt várják az…..
Előre elárulom, hogy elég szélsőséges nézetet vallok a "felnőtt" tartalmakkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy a fiatalság védelmére, mások lelki megnyugvására és hasonló jól hangzó dolgokra hivatkozni, majd ezek miatt bármit korlátozni iszonyúan álszent és…..
Itt az év vége, és ilyenkor jönnek az unalmas és semmitmondó "ez történt 2010-ben" jelegű írások, és persze jönnek a még unalmasabb és még általánosabb "mi lesz 2011-ben" írások is.Hiszen aki kicsit is a piacon van, az pontosan látja, mi történik: látja,…..
Onlinemarketing blog Hol a pénz? 2010.12.08 23:20:21
Nem talált még igazi megoldást a piac arra, hogy a kattintás alapú hirdetés vásárlás jelentősen nehezítette a tartalomszolgáltatók bevétel termelő képességét.Vagyis: nehezebb összeszedni a reklámból a pénzt. Szerencsére a piac bővül, így az előre menekülés egy sikeres…..
Írtam, hogy Facebook kampányt indítottunk az Intersport-nak, ahol feltöltött képeket lehet Like-oltatni ismerősökkel, a legtöbb Like-ot kapott kép fog nyerni.A dolog megyeget szépen, a tervek szerint, de van egy elem, amire nem annyira számítottam. Ez pedig a Like csere-bere: bejön…..
...a Facebook oldalad. Mármint a céges oldalad. Egyre több olyan esetet látok, amikor valamilyen akcióra, kampányra készül egy oldal, begyűjt pár száz, jobb esetben pár ezer Like-ot, aztán amikor vége az akciónak, akkor szegény lógva marad. Nem foglalkozik vele a kutya se...Pedig…..
Mivel most van a kötelező felelősségbiztosítás váltás időszaka az autósok számára, ezért aktuális témaként megnéztem, hogy mennyire könnyű váltatnunk, újrakötnünk, ha a netrisk.hu szolgáltatásait vesszük igénybe. Évről évre az ő oldalukat használom, mert nem volt…..
A 2010. november 10.-én elmondott előadásomat itt a blogban is elérhetővé teszem, hogy aki nem jutott el a használhatóság világnapjának alkalmából tartott rendezvényünkre, az mégis olvashassa a pdf formátumú prezentációt (4 Mb), vagy átfussa itt a szöveget, ami tartalmában…..
Onlinemarketing blog Mészapi 2010.11.04 23:48:22
Ma megint aktiválnom kellett a hirdetésblokkolót az egyik vezető hazai oldalon. Most nem célom sem a portált sem a hirdetést fikázni, maga a jelenség az, ami miatt azt gondolom, érdemes erről írni.Tehát az történt, hogy az én böngészőm valamiért nem úgy kezeli a sütiket, mint…..
zsuzskaa 2010.11.05 14:04:58
Sokunk problémája, hogy bürokratikus hazánkban hiába szeretne az ember áttérni a digitális ügyintézésre, nem lehet. Aki üzlettel, munkával foglalkozik az nap, mint nap kapja a papírokat. Szerződések, számlák, munkaügyi papírok, apeh levelek, papírok az autóval kapcsolatban és…..
Az iwiw folytatja a kötelező gyakorlatok elvégzését: immár itt is van Like gomb, amit cikkekhez, írásokhoz, bármihez kirakhatunk. Annyira így van, hogy ide, a blogra is felraktam, közvetlenül a Facebook Like fölé.Ez a Like ráadásul többet is tud: sokféle név közül…..
Közhely, hogy a digitális média térnyerése és számos egyéb, komplex ok miatt a gyerekek kevesebbet olvasnak. 6-8 éves kor között a legmagasabb azoknak az aránya, akik az olvasás öröme miatt vesznek kézbe könyveket (minden második gyerek), aztán az életkorral egyre csökken ez a…..
Onlinemarketing blog Körön belül 2010.10.11 23:01:52
Koronics Krisztián mindig meg tud lepni. Amikor pár éve először találkoztam vele, megfogott a nyíltságával, tapasztalatával és abszolút pozitív világlátásával. Aztán amikor kicsit jobban megismertem, kiderült, nem egy hétköznapi figura, nem a korábban általaám látott…..
zsuzskaa 2010.10.12 14:24:31
A Twitterben az a nagyon jó, hogy a kezdetektől publikus API-n keresztül gyakorlatilag bárki fejleszthet olyan szolgáltatást, amely valamilyen módon a Twittert használja. Vagyis kreativitás és némi programozói tudás már elég ahhoz, hogy valamit csináljunk, ami akár jó is lehet.Így…..
Kedves Fax érkezett ma reggel kéretlenül készülékünkbe. Megszólítás: Kedves Cégvezető Társam! :)A lényege, hogy nagyonkedvezményes fax hirdetési lehetőséget kínál a cég, két apró probléma van:ő is spamként küldte a faxot, mert hozzájárulást azt nem adtunk ehheza…..
Hát drágáim, ez nagyon jó! Véletlenül eltévedtem gyerekeim egyik kedvenc zenekarának a weboldalába, és belefutottam ebbe a videóba: Igen, ez reklám. Igen, ez nagyon profin le van forgatva, meg van csinálva. Igen, a Nestlé oldalát reklámozza. De jól! A célcsoporthoz pont el fog…..
Ma jelentette be a Google az Instant-ot, ami egy ügyes és értelmes továbbvitele a keresési javaslatoknak. Mostmár keresés közben is láthatjuk a találati listát, és ahogy gépelünk, úgy változik folyamatosan. Így napokig tele lesz a net ezzel, nem is akarom így öt perc…..
zsuzskaa 2010.09.09 16:02:00
Onlinemarketing blog Keltető 2010.09.06 22:53:04
Amikor jópár éve a Blogter indult, érdekes folyamat volt megfigyelhető: a Blogteren elinduló, ott valamekkora nyilvánosságot kapó blogok néhány hónap múlva elköltöztek saját domainre. Hogy ennek az volt-e az oka, hogy nem tetszett nekik a Blogter felülete, vagy egyszerűen csak…..
Onlinemarketing blog Klónmarketing 2010.08.31 21:58:46
Nem kevés olyan piac van, ahol sok kisebb szereplő versenyzik egymással. Ezek jellemzően kisvállalkozások, egyenként néhány tíz, max. 100 millió körüli éves forgalommal. A teljes piac tehát sok ilyen cégből "áll össze". Több ilyen területet is ismerek, dolgoztam már…..
A Facebook töretlenül növeli a hazai felhasználók számát, most tart valahol az 1,7 millió fölött. De ez a nagy szám óhatatlanul azt is jelenti, hogy már nemcsak a geek réteg van ott jelen (már régen nem), hanem egy ugyanolyan vegyes képet ad a felhasználók összetétele, mint…..