Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotyo13

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Kereskedelmi és Közlekedésügyi Minisztérium irányítása mellett fokozott ütemben takarítják el a havat a vidéki úthálózatról. Nagy teljesítményű hómaró gépek teszik járhatóvá a dunántúli utakat. A 160 lóerős, kettős motorral működő gépek néhány óra alatt…..
Íme, az első hivatalos kép a Grace of Monaco című készülő filmből. Nicole Kidman alakítja majd a hercegnőt, aki ünnepelt díva volt, majd, miután hozzáment II. Rainerhez, visszavonult a filmezéstől. Szerintetek hasonlít Nicole Hitchcock kedvenc múzsájához? Mondjuk, a film…..
Ami szép, az szép Annyi jó bort ittam az ünnepek alatt, hogy tegnap este egy shirazt lötyögtetve szenvedélyes röpirat fogalmazódott meg bennem a szőlővásárlás, mint befektetés mellett. Ráadásul még az alkoholra sem lehet fogni a lelkesedést, hiszen ma reggel sem gondolom…..
Obama elnöknek köszönheti az életét ez a helyes pulyka. A szárnyas az elnök kegyelmének köszönhetően úszta meg a Hálaadás napi pulykamészárlást: a hagyomány szerint egy pulykának "felmentést" ad az amerikai elnök a pulykák számára kevésbé szerencsés kimenetelű…..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Ugye Önök is tudják, hogy kiváló busziparunk nemcsak a baráti Szovjetunió testvéri népei számára állnak rendelkezésre? Utazzon hát Ön is – bárhol is legyen a világban, akár Hawaii-on – Ikarus busszal! Az alábbiakban szemléltetett városi, helyközi és távolsági…..
zotyo13 2011.08.18 15:35:10
Több tucat embernek felmondtak az Esti Showder munkatársai közül, állítja a Bors. Egyesek szerint teljesen átalakul a műsor, de arról is pletykáltak, hogy megszűnik. Ez utóbbit az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter határozottan cáfolta. Sajnos Kolosit nem sikerült elérnünk,…..
A toszkán utazással foglalkozó sorozat befejező részében a szálláshelyünket és az egyik este ott kipróbált vacsorát mutatom be. San Gimignanótól pár kilométerre laktunk az Il Casale del Cotone nevet viselő, 1676-ban - szokás szerint dombtetőre - épült toszkán…..
Proletár A süllyedő hajó 2011.04.15 11:49:53
Megjelent Hajdúhadházon a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület mintegy kétszáz embere. Rubi Gergely polgárőr, jobbikos országgyűlési képviselő közölte: hétfő este kezdtek el járőrözni a településen és a tervek szerint vasárnapig maradnak. Hozzátette: a helyi lakosság hívta…..
Szeretem, ha a Nemzet Trollja beszédet mond. Szórakoztat, mert minden szaván érezni mennyire komolyan veszi a hűségesküt. Na nem azt, amit nekünk tett hangosan, hanem amit Orbán Viktornak a választások előtt a felcsúti pajta mélyén, a bennfentes sarokban sutyorogva.Tegnapi…..
zotyo13 2011.04.12 18:46:27
@thinker_: Én örülök az új alkotmánynak. Több lesz tőle a munkám. A többlet munka miatt már tervezem, hogy két, esetleg három hátrányos helyzetű, munkanélküli embert fogok alkalmazni A kiállított számláimat a multik 8 napon belül utalni fogják. És ezért ÁFA negyedévkor nem kell azt mondanom a családomnak, hogy gyerekek ma apa befizette állam (hivatalosan: álam) bácsinak az ÁFA-t abból a pénzből, amit még meg se kaptam. Ezért ebben a hónapban nem jártok foci édzésre, nem veszünk BKV bérletet, de leginkább nem kaptok lófaszt se, nem hogy uzsonnát. Magyarország így szeretlek! Ja, az reklám, akkor HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
Giuseppe Zanotti tavaszi kampányának arca - a jól bevált formula szerint - ismét Anja Rubik lesz. A fotósok személyén sem változtattak: Inez & Vinoodh-páros készíti ezúttal is a képeket. Bár a fotók első ránézésre is stúdióban készültek, mégis olyan forró, perzselő…..
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
zotyo13 2010.12.07 16:31:48
@szatyi: Nem hallgatunk, de 5 fontos tetekben fogadunk a bedolesetekre. En 2011 junius 20-ra tettem. Ja es szabolcsban nottem fel Nyirmadason. :)
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Aggasztó videók kerülnek fel a netre, amiken az látszik, hogy különböző rendezvényeken mily módon teszi tönkre egy lézer-effect, videózás közben a Canon gépek szenzorát örökre!  Eddig nem volt tudomásunk róla, hogy ilyen lehetséges, és a CCD érzékelőkön nem is tud…..
zotyo13 2010.07.28 17:50:36
@Sün! Balázs: Mondjuk egy hivatásos fotós, akit a rendezvény megrendelője kér fel az esemény profi megörökítésére. Biztos én is ilyen állat vagyok, mert már fotóztam ilyen lézeres eseményt egy nagyobbacska céges bulin 400 meghívott vendég. Pont a fent említett géppel, ami nem egy amatőr kategóriáju gép. Hál isten szerencsém volt és nem szállt el a gép, de az itt olvasottak ismeretében a következőt csak a gép vételárának kaucióba történő elhelyezése után vállalom.
Hét dala: Sting feat. Eric Clapton - It's probably meMiért pont ez? Mert már csak Sting hiányzott az idei koncertlistából és nem is Kapcsolat koncertet ad, hanem történetesen a Royal Philharmonic Concert Orchestra-val indul turnéra, melynek keretében érinti Budapestet is, egész pontosan…..
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
zotyo13 2010.06.04 17:19:23
@Gyurma73: Hazaáruló! :)
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy…..
Salins-les-Bain francia városában 1962-ben zárt be az több évszázados múltra visszatekintő sóraktár és finomító üzem, melynek feltámasztására csupán 2006-ban írtak ki pályázatot. Azóta, só- és helytörténeti múzeumként már a világörökség részét képezi, a…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..
zotyo13 2010.05.20 18:23:22
@Sixx! Anyád is nyugger?: 4, 8,12 év múlva azon az oldalon is elkezdenek majd hullani azok a bizonyos csontvázak. Csak most ég élnek és nem is indultak oszlásnak. Egyik kutya másik eb.
zotyo13 2010.05.20 18:24:19
@zotyo13: ég helyett még, bocs
Muhaha! Csináltunk egy fociblogot, amire a csajaitok csak legyintenek, és belefeledkeznek a Zone Club sminkelős műsorába! Na, jöhetnek a seggek? Honduras első számú tradicionális tánca, a punta Nyugat-Afrikából érkezett, maga a szó is valószínűleg a mandé népek feneket jelölő…..
zotyo13 2010.05.20 18:16:30
@B0BDobalina: Népszavazás?
de Sade márki Ovi 2010.05.18 13:15:00
Kissé megviselten támolygok hazafelé, reggel 8 óra van, eddig mulatoztam valami hosszúra nyúlt házibuliban, szinte csukott szemmel megyek a napszemüvegem mögött, valaki elsétál mellettem egy frissen sütött húsos kiflit majszolva, majdnem lehányom.Aztán megállok egy mellékutcában…..
  A megkerült cirkáló   Újabb brit tengeri egységek érkeztek a térségbe, hogy megtalálják és elsüllyesszék a Könisberget. A HMS Chatham kiscirkáló, amelyhez később csatlakozott a HMS Dartmouth és  HMS Weymouth módszeresen átkutatta NKA partvidékét. Dacára az…..
zotyo13 2010.05.18 16:29:02