Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaNiAc

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
Nemrég olvastam el F.DaCosta A kalandprogram írásnak rejtelmei (Writing BASIC Adventure programs for the TRS-80) című 1982-es könyvét, melyet az Antikvarium.hu-n szereztem be. A könyv két BASIC játékprogram fejlesztését ismerteti részletesen egy TRS-80 (vagy magyarországi…..
IDDQD A játék válóok 2010.01.20 18:21:53
Na, ha az előző post Szóviccblog-spinoff volt, akkor most jön a Szakítósblog-Brittudósok crossover, és ha eszembe jut még valami sorozatjunkie-szlengkifejezés, akkor majd lesz olyan is. Szóval egy brit felmérés szerint a szakítások 20 százaléka azért van, mert a párok női tagja…..
MaNiAc 2010.01.21 14:52:55
IDDQD Meghalni egy Wii-ért 2009.11.04 09:00:00
Újra ölt a videojáték rovatunk jelentkezik, tessék beizzítani a háttérben a TIL-CSÁK-BE-TIL-CSÁK-BE! kórust. Megvolt? Akkor kezdhetjük.Történetünk tragikus hőse bizonyos Jennifer Strange, nevéhez hűen elég fura nőszemély Kaliforniából, aki benevezett egy helyi rádió…..