Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aggodalmas és kitartó a harc, amelyet a pénztárakat tömörítő szervezet folytat a magánnyugdíjrendszer szétrobbantása ellen és az emberek megtakaírtásának védelmében.Az érvek is jók, a közvélemény sem nézi észrevétlenül, miként tenné rá a kormány a „kezét”…..
vargak 2010.12.08 12:11:53
@McR: nagylány vagyok..otthon nem kellett szaktudásom senkinek se. Itt a világ végén találtam megélhetést. Amikor majd megszületik a gyermekem akkor már nemcsak az én az elvándorlásomat sínyli meg a korfa hanem a gyermekem hiányát is. Mi csábítson haza? Az hogy egy tollvonással lehet dönteni a nevemben és ha nem tetszik akkor próbáljak meg lépni ellene egyébként pech gehabt? Amíg a biztonság és a bizalom nincs meg otthon mire menjek vissza? Ez az ország igazi ketyegő bombája - a fiatalok elvándorlása és annak következménye...kár hogy ezt a politikusok még nem vették észre - csak a hátrahagyott családtagjaink és barátaink.
Kriszti nem egészen érti, miért csak budapesti lakcímmel lehet majd kisgyerekes bérletet venni:Ma olvastam, hogy e hó 26.-tól meg lehet venni a kisgyerekes bérletet. Négy fiam van és Érden lakom, de iskolába, munkába Budapestre járunk. A határon lakunk. Nagyon megörültem neki,…..
Tékozló Homár Pornó gyerekeknek 2008.06.02 14:40:00
Az élet császára lehetett volna ascella fiából, de aztán nem ebben az alsógatyában küldte iskolába a 7 éves gyereket: Mellékelek néhány képet a kisfiamnak (7 éves, elsős), a vásárolt boxergatyáról. A méretcímkére koncetrálván a minta csak otthon tűnt fel. Biztos fel is…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Ilyet még nem pipáltak, az tuti. A Sajnos már csak a drágább van című, klasszikusan aljas utazásiirodás átverést megéneklő posztunkhoz az érintett Aeroviva egyik alkalmazottja minden idők legnagyobb kommentjét fűzte. Nem bemásolt könyv, nem átverés, hanem egy - láthatólag…..
Na, nem akarjuk a saját vállunkat a kelleténél tovább veregetni, de ilyen évkezdetünk még nem volt. 2008 első munkanapján az olvasók jelzései alapján gyors posztban megírtuk, a MÁV hogyan cseszett ki értelmetlenül több tízezer elővárosi ingázóval. (Update 1.: innen…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
vargak 2007.11.15 21:08:36
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
vargak 2007.10.29 21:20:51