Regisztráció Blogot indítok
Adatok
girlin77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..
girlin77 2009.11.07 11:04:29
Már a közeli jövőben is egészen biztosan visszatérek szurkolóként, mondta Pat Cortina tegnap este azon a beszélgetésen, amelyen a válogatott régi és új szövetségi kapitánya, azaz Ted Sator, továbbá Diego Scandella, Énekes Lajos és Glen Williamson vett részt. A távozó…..
November elején Székesfehérvár rendezi meg a Pannon Hoki Kupát. Magyarország válogatottja az A csoportos Olaszországot, valamint a divízió 1-ben szereplő Szlovéniát és Horvátországot látja vendégül. Ekkor mutatkozik be Ted Sator szövetségi kapitányként. Alakul a…..
A hétvége az emlékezés és a tiszteletadás jegyében telik Székesfehérváron, izgalmas mérkőzésekkel. A Sapa Fehérvár AV 19 megrendezi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát, amelyen három EBEL-csapat lesz a város vendége. Ezen a tornán már nem játszik Fodor Szabolcs, a válogatott…..
girlin77 2009.09.04 15:46:54
Craig Campbell, a Hockey Hall of Fame (HHOF) – a halhatatlanok csarnoka Torontóban – archívumvezetője arról tájékoztatta a jégkorongblogot, hogy megérkezett az Omar Ennaffati által a svájci világbajnokságon hordott fejvédő. Hamarosan Gebei Péter két mezével bővül a…..