Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kubica

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt állítani, hogy Budapest közterületnevei tele lennének mesehősökről és mesékben felbukkanó kifejezésekkel - túlzás. De azért van belőlük egy pár, próbáltam összegyűjteni ezeket. Minden kiegészítést köszönettel veszek! Nézzük először a téma szempontjából alapvetésnek tekinthető utcaneveket: Mese…..
A gellérthegyi sikló terve vagy jó 120 éves, és úgy tűnik a Rác-fürdőtől a csúcsra vezető libegőjárat is célegyenesbe került: néhány hete a BKK is beszállt a fejlesztésbe.  De rógat tervben van - hogy ne mondjam, lóg a levegőben - egy másik projekt is, a Duna felett járó…..
2011. június 21.én, 1 év és 20 nap után a fogszabályzóm eltávolításra került! Maga a levétel kb 30-40 perces procedúra volt. Azt hittem, sétagalopp lesz, de amikor tördelte le a doktornő a fogaimról a breketteket, azt hittem oda csinálok. Csak úgy spriccelt belőlem az izzadtság!…..
fogrend Eredmény 2 év után 2011.06.25 20:11:00
Sziasztok, ideje megmutatnom az eredményt, amit 2 év alatt tudtunk elérni. A fényképen nem biztos, hogy nagy különbség látszik, de a teljes fogsor szerkezet megváltozott, én nagyon elégedett vagyok. Szépen sikerült, mindenféle foghúzás (vagy akár fogvékonyítás - stripping)…..
Gyógyutazások Go D-backs!!! 2009.07.30 08:11:00
Furcsa dolog egy 60 éves, 50 kilós nőt látni, ahogy mosolyogva szidja az ellenfél csapatot egy légkondicionált stadionban. A baseball korántsem unalmas, különösen ha olyannal mész, aki elmagyarázza a dolgokat, és egész jó helyen ülsz. Tipikus support the underdog játék volt,…..
Gyógyutazások A genezis elmarad 2009.07.30 00:05:00
Kezdjük a standard útleírás definíciójával: hosszan utazók kötelező bejegyzése az A-ból B-be (C-be, D-be stb.) való utazás során megélt dolgokról és benyomásokról, melyet lelkesek képekkel egészítenek ki.Ha ezt olvasod, ismersz. Ha ismersz, tudod hogy szeretek formát bontani.…..