Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarga rozsa

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első adventi gyertyák múlt vasárnap fellángoltak, innentől már rohamos sebességgel szalad az idő, hipp-hopp itt a karácsony. Ajándékilag részemről még mindig a keveset költ, szívből ad verziót promotálnám, nem költséghatékonysági szempontból, hanem azért, mert nem…..
Kurkuma Reggel 2012.10.10 15:22:01
Kikukucskál a reggel, kezdődik a nap Megint hamarabb lett holnap, mint akartam Ébredés,  álomkidörgölése a szemből Nyújtózkodva oldalra bámulás Oldalbordaliság megfigyelése, tévedés volt Fel kell kelni…ez tévedés lesz! Megindulás, balra billen, jobbra dől. Fenék…..
Itt egy remek kis kalkulátor, ami megmondja, mikor érdemes lefeküdni ahhoz, hogy az előre beállított időben kipihenten érbredj. Egy felnőttnek átlagosan 14 perc kell ahhoz, hogy el tudjon aludni, ezt számítsátok bele! Példa feladat: ..
Készültök már? Mert ugye nem kell túl sokat aludni és kezdődik a 20. Sziget Fesztivál, augusztus 6. és 13. között. Addig is összeszedtük az elmúlt évek Sziget reklámjait egészen 2002-től. Jobban nem akartunk vájkálni a múltban, mert már így is bazi öregnek érezzük magunkat…..
sarga rozsa 2012.07.25 12:47:00
@nesze_neked: Mi is megyünk, már úgy várom :) ja, ez a bringa kölcsönzős dolog tök jó, meg olvastam, hogy pl az Erzsébet téri Akvárium Klubnál októberig ingyenes bringaszerviz is üzemel
A délelőtt bepanaszolt tablófotós is bejelentkezett, aki szerint teljes félreértés ill. ferdítés történt, amit mi jól tényként kezeltünk: igenis volt pontos árajánlat, ami a megfelelő és érvényes árjegyzék alapján készült és aminek az áraitól ők végig nem tértek el.…..
A Zugügyvéd az alábbi állásfoglalást kérte az IRM-től egy ügy kapcsán. A válasz egyértelmű. Ma jött meg az ügyben az LB ítélet, lehet tippelni, figyelembe vették-e az állásfoglalást. Természetesen nem. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium….. Államtitkár úr…..
Nem bír magával az ingolstadti cég, valahogy mostanában nagyon ráfeszült a versengésre és a többiek ekézésére. A múlt héten már volt szó a BMW-t lesajnáló és leörökmásodikozó filmjükről, annak kapcsán pedig a Ferrarit betámadó szpotjukról is. Ezúttal ennél is…..
sarga rozsa 2010.02.25 16:21:26
@tygger: Szerintem egy reklám legalja, hogy úgy akarunk sikert elérni, hogy más termékét fikázzuk. Alkossunk nagyot, és majd más megítéli, hogy tényleg jobb lett e.
Sajnos nem nálunk látható ez a látványos ambient kampány, amely a vasúti átkelők közelében hívja fel a figyelmet az autósokra leselkedő veszélyekre. Már akkor is hatásos lenne, ha nem nézne ki rohadt jól egy hatalmas, időről-időre felemelkedő, majd lesújtó bárd a sorompón,…..
addict Új Fa reklám, új mellek 2010.02.03 11:40:00
Gyermekkorom régi szép emlékei a Fa dezodor és Fa tusfürdő reklámjai, amelyekben valami számomra rejtélyes okból kifolyólag bocsánatos bűnnek számított fedetlen női keblek mutogatása. Pedig ez akkoriban sem volt bevett dolog, ártatlan, alsós kisfiúként legfeljebb…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
sarga rozsa 2010.02.25 16:06:30
@Terézágyú: Hát ne haragudj Terézanyu, de attól még nem ruhabuzi, és sörbuzi, csak mutatja, hogy kinek mi a fontos. Kisebb mennyiségben is hatásos. Szerintem aranyos kis reklám, nekem nagyon tetszik.
Ötletes kis logikai játék a Grayscale, nem nagyon láttam még hasonlót a műfajban. Egy fénypontot kell elvezetnünk a célig úgy, hogy csak megadott vonalakon tudunk haladni. A vonalak egyes helyeken fogaskerekeken találhatók, ezeket a fénypont mozgásával tudjuk forgatni. A dolgot…..
sarga rozsa 2010.01.13 15:18:53
@Magnólia hobbiregeszet.atw.hu: Nekem is tetszett a játék. És sikerélményem is volt, mert elég gyorsan végigmentem a pályákon
Egy francia dizájnernek támadt az az ötlete, hogy szakít a hagyományos biciklis sisakok formájával. Széthajtogatható biciklisisakja néhány másodperc alatt felcsatolható, és a hagyományos sisakformát veszi fel a fejünkön. Ha pedig épp nem használjuk, akkor könnyen elfér a…..
sarga rozsa 2010.01.13 15:15:15
@deejayy: Szerintem a kilapítottat tartja annak :)
Ha szeretnéd, hogy a Te fényképed is megjelenjen az Urbanistán, akassz rá egy urbanista-címkét az Indafotón és máris ott van a jobboldali sávban. [Fotó: retek, a Retekblog és a Csak a szépre! bloggere] ..
sarga rozsa 2010.01.05 15:44:54
Koós Miklós 10 mondat, amit (nem) szeret hallani egy kivitelező című remek blogbejegyzését már olvastuk korábban is (amúgy érdemes végigfutni az egész tízmondatos sorozatot) és tetszett az illusztrációja is. Igaz, akkor még saját, javíthatatlan kleptomániánkból fakadóan…..
sarga rozsa 2010.01.05 15:40:41
@Fábián Tamás: Legalább oda írhatják, hogy akadálymentes az épület, és a mozgássérült örül, hogy majdnem be tudott jutni. Hát igen, nem semmik ezek a képek :D
Simán...Itt, ahol a csúfos bukás után fél évvel is Il Ferro matricás kocsikkal mászkáltak az emberek, egyáltalán nem meglepő az, hogy egy nagyjából százhúszezer forint plusz postaköltségért megszerezhető "KISS gitárért" két nappal az aukció lejárta előtt már…..
A johannesburgi TBWA reklámügynökség egy provokatív kampánnyal rukkolt elő, amelynek célja az volt, hogy a dél-afrikai gyermekeket segélyező Fead SA nevű szervezetnek pénz- és  ételadományokat gyűjtsenek.  Ezt ők célzottan  azokon a helyeken tették, ahol az emberek…..
Némi szünet után ismét jelentkezem - ezúttal a Save the Children alapítvány kampányával.Az alapítvány a gyermekeket vette védelmébe, s olyan témákra fókuszál, mint a szegénység, a betegségek, az oktatás és a különböző vészhelyzetek.A jelenlegi kampány jelmondata: "We…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
sarga rozsa 2009.10.30 13:35:34
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
8ker Jótevő hét 2009.10.10 10:05:00
A Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Civilek a Palota Negyedért Egyesület 2009. október 12 és 18 között szervezi meg a 2. Jótevő Hetet. Az akció során közismert magyar személyiségek szolgálnak fel a Palotanegyed éttermeiben 18 és 21 óra között (Zappa, Darshan, Fiktív Pub,…..
sarga rozsa 2009.10.30 13:23:36