Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kendemami

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G.család blogja Balaton 2013.07.26 23:30:17
Mielőtt elkezdem le kell írjam, hogy megizzadtam, mire eljutottam idáig, hogy bejegyzést tudjak írni. Tehát elindultunk a hotelből  a balatoni nyaralóba. Az út kb 2 - 2 és fél órás, nekünk volt vagy 5. Mivel nem siettünk, több helyen is megálltunk, bár így is kevesebbszer…..
édes - keserű Az illat 2011.11.30 11:53:00
Nem meséltem mostanában a szappanokról, pedig voltak fentek és lentek, ez utóbbi inkább csak anyámhoz kapcsolódik, meg a sziámi ikréhez, aki a húgom.* Legalábbis tegnap még ezt hittem, ma már tudom, hogy lejjebb mindig van, és ezt általában magunknak köszönhetjük. Mint minden…..
Bizonyára senkit nem érdekel a szemöldököm továbbra sem, de ha láttok a városban egy csálé szemöldökű lányt loholni, akkor az én vagyok, köszönjetek rám nyugodtan, szeretek ismerkedni, ha jó passzban vagyok...
Hunor&Minka&Zsigu Amikor semmisem 2011.05.02 15:21:00
Röviden: ÍGY, bővebben alant, érthetőbben: azt hiszem, elfáradtam egy kicsit.1. Anyák napja: -házi verzió: szüttyögősen zokogósra sikeredett, mert a  hitös kivárta azt a lélektani pillanatot, amikor már nem bírtam tovább a soromra várni (az állatok/embergyerekek már…..
GazPömpöllér & co Iskola 2011.04.06 14:51:00
Egészen nagyon durva, hogy a jelen pillanatban 3 db óvodás gyerekemből nem is olyan sokára kettő óvodás és egy iskolás lesz, nyilván ezerszer leírtam már ezt, de tényleg mikor lettek pihés fejű tejszagú babákból ekkorák?????Az elmúlt két hét az iskola jegyében telt, a sulit…..
Az elmúlt kettő hét dottore látogatásai rendre elmaradtak, orvosunk szülesztett. Tegnap délután -mi késtünk- végre sikerült összehozni egy időpontot, ahol a hosszú hetek óta zajló bizonytalanság elmúlt, a kinemmmondott kérdések megválaszolódtak.A doktorbácsival hosszasan…..
Kendemami 2011.04.06 16:00:06
édes - keserű Osztály vigyázz 2011.04.01 18:04:00
Jelentem hétvégén nem leszek itt, Táncháztalálkozón fogok bicegni, némi hisztivel fűszerezve a főnököm ajándéka miatt, bejegyzések lesznek. (Vagyis ha holnap elüt a villamos, az hétfőig nem fog kiderülni.) És akkor most írtam egy bejegyzést azért, hogy ne aggódjatok...
Kendemami 2011.04.03 22:50:28
Előző posztomban említettem ,hogy Áronka számára is megkezdődött az ovi és sikeresen vette az első lépéseket ott. A folytatás is jól sikeredik, az elmúlt másfél hétről csupa jót tudunk mondani. Már nem csak néma csendben tölti a benti órákat, hanem néha meg is szólal...és…..
Kendemami 2011.04.02 22:57:46
GazPömpöllér & co Nyissz! 2011.03.27 20:50:00
Ezúton is elnézést minden Gergőhaj-rajongótól, de sajnos a mai napon megtörtént az a drámai eseménysor, amit már régóta jósolgatok, de idáig sikerült halogatni, és lenyírtam a gyerek haját, és ne verjetek meg, légyszi, légyszi, már brutálisan túlburjánzott, voltak szép…..
édes - keserű Kíváncsi 2011.03.22 10:50:00
Nem saját ötlet, de tetszett, rájöttem, engem is érdekel, hogy nálatok ez hogyan alakult, kíváncsi vagyok, ki milyen blogot olvasott először, esetleg miért.Ha valakit érdekel én is szívesen elárulom, de vigyázat, az nem egy könnyű, vidám olvasmány, jobb elkerülni...
(bár konkrétan éjjel, félálmomban fejben blogolva, hascsikarva a szottyadt kölök mellől nem pont ezek a szavak jutottak eszembe)Hunor ugyebár nagybötüs óvodás és házi immunrendszer erősítő mester lett. Múlt héten egy laza taknyolódást maszatolt szét kiccsaládunkon, semmi…..
Napok óta próbálom a fejemben cikázó gondolatokat mondatokká szelídíteni. Nehezen megy, lassan mégis meg kell tennem, le kell ráznom ezt a képlékeny és zsibbadt masszát magamról, amit a felfoghatatlanság és valami különös bizarrság épített.Gyakorlatilag az idők kezdete óta…..
G.család blogja Három:-) 2011.03.11 01:43:00
Ma lett hároméves...(A rajzot Adrika készítette és hétvégén a családi ünnepléskor adta át).Nem kérdés, életünk egyik legjobb döntése volt, hogy vállalkoztunk harmadik gyermekre is. Az sem titok, hogy én voltam az, aki sokáig gondolkozott rajta,hogy legyen-e vagy sem. (mert úgy…..
Kendemami 2011.03.14 22:35:57
A nagybötűs lavina pontosan azon a múltheti szerdai napon indult meg, amikor teljes stábunk, frissen fodrászolva beesett a védőnőhöz a kismamakönyvemért. A kezdeti könnyed beszélgetésünkbe rövid időn belül becsöppentek a kocsiban felébredt aprótalpúak is. Kismici ekkor már…..
Hunor&Minka&Zsigu Kukkolda 2011.03.01 19:33:00
Az elmúlt napok fetrengése után, kicsit összeszorult gyomorral jelentem meg a doftor úr esti rendelésén, főként úgy, hogy miután elmeséltem a kis kálváriámat, felkészített a legrosszabbakra is. Lelki szemeim előtt üres petezsákok lebegtek, sőt már a hasam is laposabbnak tűnt,…..
Gyermekeim a konyha dekorálására is fordítottak időt, sajnos, élőben nem láthattam, de a fényképezőgép letöltésekor szembesülhettem vele. Édes is a közös munka: ..
GazPömpöllér & co Holnap 2011.02.22 23:56:35
Holnap van a születésnapom. Már kezdem megszokni, hogy ez mindig valamiféle mélypont számomra, hogy ilyenkor a szokásosnál is jobban hiányzik az anyukám, aki már soha többé nem köszönthet fel. Annyira rettentően hiányzik, hogy azt egészen egyszerűen nem tudom kifejezni.…..
G.család blogja Az elmúlt napok 2011.02.13 15:16:00
Áronka szerencsére nem kapta el a hányós-hasmenős vírust, viszont még mindig köhög.Én viszont szerencsésen túl vagyok a műtéten. Szerdán reggel 8-ra már a kórházban voltam, külön történet, de este 1/2 7-kor foglalhattam el az ágyamat. Jelenlegi minuszok: jópár kiló, egy…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Többen írtátok, mondtátok,hogy ezt a gyeswellness kifejezést szabadalmaztatnom kellene, annyira leírja az itthoni helyzetet. Hát akárhogy is van, jó és rossz oldalt összevetve, azért jó itthon lenni és nem bántam meg egy pillanatig sem, hogy a harmadik életévet is itthon töltötte…..
Anya, nézd, ott egy másik diszizöket! - mondja na ki? Hát a tündérvirágszálam, és ragyog a feje, olyan büszke magára, a Kislányra, Aki Szép És Tud Angolul. :-DA képen egyébként Böbe nevezetű babáját dédelgeti, aki még az én egészen kiskori babám volt, és Lujzi nagy…..
GazPömpöllér & co Tojások 2011.02.02 17:37:04
Ez a program most már hetek óta nem változik, mondhatnánk beállt, a triumvirátus, miután mindenki mindenkivel összeveszett a fürdőkádban, Gergő gumikacsákat vagdosott Lujzihoz, akin kitört a nyafikór, mert Vizes Lett a Hajaaaaaa, és efölött érzett végtelen bánatát hisztérikus…..
Buncilány újabban magától öltözködik. Ízig vérig nő, amint a vállára kapja az alkalmi kinevezett kiegészítőjét (lehet énbugyim, Huncos pulcsi, takaró, gyakorlatilag bármi), máris megjelenik az arcán egy földöntúli mosoly. A lábát papucsba dugja és úgy tipeg. (vagy eldől,…..
Ezt november óta akarom megmutatni, azóta őrizgettem a telefonomban, most sikerült végre áttölteni a gépre, de a kedvenc képem, ezért (is) imádok kertes házban lakni.Szóval ez itt egy relatíve unalmas szeglet a kertünk hátuljában lévő kőlépcsőről, amit békésen…..
Kikocstól kaptam üzenetet, hogy díjat adományozott nekem.Mégpedig ezt:  Nagyon szépen köszönöm Kikocsnak, hogy rám gondolt, megpróbálom a szabályokat betartva továbbadni én is.Nézzük a díjátadási szabályokat:─ Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a…..