Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benjamin

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Sport Géza minden nap arról szól, hogy szépek-e, jók-e, netán csúnyák a 2012-es év Forma-1 autói, mi visszamegyünk 2006-ba és mutatunk valamit, ami legóból igazán impozáns. Gyönyörű képek, szigorú objektivitás, Legomano80 egy Ferrarival a színpadon! A múltkori…..
Nem szerelmem a moduláris építészeti vonal, mindenesetre kíváncsisággal kísérem figyelemmel az újonnan kijövő készleteket. Az eddig zömében kereskedelmi létesítményeket felvonultató sorozat egy igazán fontos, közfeladatokat ellátó darabbal bővül, ráadásul nem akármilyen…..
Ahogy már többször szóba került, a LEGO Indiana Jones-vonal egy úgynevezett licensed theme. Az 1999-ben megjelent, zömmel tv- és mozifilmek alapján készült licenszelt legó készletek gyakorlatilag megmentették a játékot a jövőnek. A Bionicle készletek mellett a Star Wars széria…..
Ha valaki azt állítja, hogy a LEGO jobb mint a szex, akkor egy hatalmas csúcsponton vagyok túl, a számból posztorgazmikus cigi lóg, és pihegve csak annyit tudok mondani: ez hatalmas volt! A folytatás (azaz a végigjátszás) hamarosan következik - csak itt, a Kockagyáron!..
Benjamin 2012.02.05 20:07:46
Életem munkagépekre legfogékonyabb korszakát Bólyban, a mezőgazdaságáról (és legó-iparáról !) messze földön híres faluban kisvárosban töltöttem. Lett is eredménye! Kerülhettem azóta bárhova az országban, élhettem városban bárhány évtizedet, a traktorokért, és úgy…..
Benjamin 2012.02.05 18:54:05
@madstunt: +1

Szilárd gratulálok!!! mit kell tenni, hogy megossz egy Rába Steiger építési útmutatót? :)
Fesd legóra! Elindult a KLIKK blog! Ha már KLIKK: tök jó dolog arcokat látni az alkotások mögé: klikkelő lányok és srácok, mind megismerhetők. Készültök már a hétvégi nagy havazásra? A tehetősebbek anno a téli rezidenciára helyezték székhelyüket ilyenkor. Egy pohár…..
A tavalyi év legnagyobb vonatos készletének kritikáját küldte el nekünk Árpi. Úgy sejtem, hogy ez a szerelvény egyetlen komoly terepasztalról sem hiányozhat. Kicsit még én is elfogadnám, pedig neincsenek is vonataim. Lelkes újrakezdőként három éve karácsonykor építettem…..
Benjamin 2012.02.01 14:06:49
@Fluffer: az is: en.wikipedia.org/wiki/Maersk , csak valoszinuleg egy amcsi mozdonyba bujtattak a markat (USA piacon igy talan kelendobb) es tenyleg jok azok a mozdonyok :)
Egy aukciós oldalon akadtam rá egy classic tányérsapkás minifigre, melynek az volt az érdekesége, hogy a kezében egy világító (!) elemlámpa volt. Hú de menő, gondoltam, ráadásul még sosem láttam ilyet. Érdeklődő levelemre egy kedves topictárs írta meg (köszönet érte ezúton…..
Benjamin 2012.01.26 13:40:03
Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben folyamatosan a címben említett hirdetések jelennek meg nekem Facebookon, nem igazán tudtam megállni a dolgot és rákattintottam egyre. Az oldal nagyon ügyesen "álcázott" segítséget nyújt számodra, merthogy megtanít egy olyan…..
Korábban nem különösebben érdekelt a legó-házak bútorozása. Talán azért, mert én a gyári minimálon nőttem fel, több nekem nem is kellett. Pedig van ám élet a fülledt erotikájú, skandináv letisztultságú ágyakon túl! Tudom, mert szombat óta a 10218 Pet Shopot rakom…..
Benjamin 2011.10.27 13:47:24
@tutuka: az utcai lámpa, bbq, kályha kilóg ebből :)
Jobban nehezen tudna összemenni egy traktor. Még a múlt hetinél is kisebbek. De hogy cukibbak-e is egyúttal, azt nem tudom eldönteni. Inkább nem. True Dimensions alkotása Traktor ez is, csak lánc a talpa, meg legóemberke a sofőrje. | Teazza munkája | A közelgő tél legbiztosabb…..
Benjamin 2011.10.26 18:37:29
Bár eredetileg úgy volt, hogy a heti rendes válogatás azért marad el ma, mert (i) elromlott az otthoni kompjúterem és/vagy (ii) túl sok a munkám ahhoz, hogy az irodában hozzam össze a posztot, végül mégiscsak lett valahogy, itt vagyok, itt vagyunk. Hogy mégis egy rövid kiadás csak a…..
Az Apple alapítójának halála többeket is megihletett: Steve Jobs - hommage des LEGO!R.I.P.Lehet, hétvégén már havazni fog? Igazi téli hangulat van már a postán, kukkantsatok be!Most már biztos, hogy be kell szereznem. Két végigjátszás a VW T1-ről. Ez a kisebb verzió sem rossz.Új…..
Talán már említettem, a munkám gyakran szólít Ukrajnába, így természetesen időnként a helyi bevásárló-központban is meg szoktam fordulni. Talán azt is említettem, hogy LEGO-t egyáltalán nem láttam a játékosztályon, annál több klónt. A héten belefutottam ebbe. A kivitel…..
Manapság a légitársaságoktól sarki kisboltig minden kereskedő igyekszik magához édesgetni valamivel honorálni a vásárlók hűségét, jellemzően úgy, hogy ajánl valamit "csak itt, csak most és csak Önnek". A LEGO sem kivétel, erről szól a VIP program (melyet a…..
Benjamin 2011.10.05 14:23:53
Egy korábban csak Japánban futó projektet nyílt meg immárom gyakorlatilag mindenki előtt: a LEGO® CUUSOO nyilvános bétában (angolul) korlátozás nélkül használható. Az oldal lényege az, hogy bárki feltöltheti a saját alkotását és ha összegyűjt 10.000 lájkot a…..
Benjamin 2011.10.04 10:41:20
@Tájfájter: mit értünk az alatt, hogy árban adják? ezekből a készletek árából simán lejön a tervező "költsége" "csak" egy doboz kell és összeválogatni a kockákat, szóval szerintem meg lehet ezt oldani jól
A jól ismert George-ra felépített okos-vicces játék mától elérhető. Egyelőre/persze/sajnos csak az USA-ban (aztán majd nyilván máshol is). Ha viszont usai vagy, akkor máris érdemes letöltened az appot. ..
Benjamin 2011.10.01 11:28:41
Benjamin 2011.10.02 11:45:45
@AtomTej: +1!
Szerintem Sebő Ferenc is megirigyelné. Mi egész biztosan. Diósgyőr Bob Carney-től.    | még több kép |  Kicsit kisebb, kicsit sem rosszabb. | DARKspawn munkája | Mindig vágytam egy jó legó gyárra. Hát tessék. (Jön még ennél jobb is, de az majd külön posztban.)…..
Szeretem a vonatokat, szeretem a 80-as éveket, szeretem a LEGO-t, és bár nem szeretek versenyezni, ez pont elegendő indok volt arra, hogy benevezzek a Brothers Brick 7777-es versenyére. A kiírás szerint az alkotásnak vagy hasonlítania kell valamire, ami már szerepel a 7777-es…..
Benjamin 2011.09.28 09:36:39
| via LEGOClub TV |..
Benjamin 2011.09.28 09:32:06
@rozsamarci: "Mekkora lámaság vip tagnak lenni úgy, hogy bárki regelhet bármikor bárhányan (erre van egy jó bankos sztorim, de túl hosszú lenne elmesélni). :D" ez hogy is van? :) kosz!
Egyértelmű célunk a végigjátszások publikálásával, hogy segítsünk vásárláskor a döntéseitekben. Különösen nagy segítség lehet ez, ha (extrém-)drága készletekről van szó. A tavalyi év Technic zászlóshajóját, a 8043 Motorized Excavatort (születésének…..
Felröppent a hír: a méltán nagy sikerű Modular Buildings sorozat, amelyben olyan gyöngyszemek találhatók például, mint ez itt, 2012-ben újabb darabbal bővül. De nem ám bankszékház, zálogház, biliárdklub, táncház, színház vagy hangszermúzeum érkezik, hanem...tádááá:…..
Benjamin 2011.09.26 10:02:53
Van egy olyan érzésem, hogy a címet olvasva többen vagytok most olvasók úgy, hogy fogalmatok nincs arról, miről fog szólni ez a poszt, mint akik egyből dekódolni tudják a MISB fordulatot. MISB = mint in sealed box, ami magyarul körülbelül annyit…..
Benjamin 2011.09.12 20:49:44
@fbalfonso: kockamania? ;)