Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lohannel Károly

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új lakás vásárlásánál az ingatlan tájolása is befolyásolja döntésünket. De akármilyen körültekintően is választunk, minden lakásban van egy „fekete bárány”, azaz egy helyiség, mely nem elég világos, vagy a nap folyamán csak egy rövid ideig világítja meg természetes fény. Pedig egy napsütötte otthon…..
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
A sört már évezredek óta szívesen fogyasztják, és hazánkban is az egyik legnépszerűbb alkoholos ital, évente 71 litert fogyasztanak belőle átlagosan. Ezzel egyébként a középmezőny tetején helyezkedünk el Európában.A legtöbb sört egyébként Csehországban isszák, évente átlagosan 149 litert, de a…..
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
Nem tudom miért, de az elmúlt napokban a Népszabin nagyhírtelen több cikk is megjelent, és elkezdett foglakozni az ú.n. „bulinegyeddel”, no meg a kerületben uralkodó – az állandó lakók szempontjából cseppet sem vidám – állapotokkal. Merthogy a körúttól befelé – de már magán a körúton is – egyre…..
Volt egyszer egy Robert De Niro - nem ez a megvénült, némi aprópénzért a legócskább produkcióba is elszegődő, grimaszoló ripacs, hanem egy másik -, aki tudott nevettetni. És ehhez még a nadrágját sem kellett letolnia. Nem altesti poénokkal, nem hitvány bögöfésekkel-röfögésekkel, nem testnedvekben…..