Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarkozibela

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1914. A Sakurajima vulkán kitörése Japán déli részén. A sziget működő vulkánjának lávafolyamai - feltöltve az alig két kilométer széles szorost - félszigetté változtatták Sakurajimát, összekötve az Osumi-félszigettel..
sarkozibela 2021.11.28 12:55:40
@bioLarzen: Jól emlékszel, nagyon megtetszett neki ott az a személyi kultusz.
Az Enjoy The Silence nem tud elcsépelt lenni. Még akkor sem, ha sokan eljátszották már, ha milliószor hallottad, és ha még annál is többször láttad koncerten. Ez egy olyan dal, ami mindig ott lesz, amíg vannak dolgok, amik képesek zenét lejátszani ezen a Földön. Béna kifejezés, de 'örökérvényű' -…..
sarkozibela 2020.02.15 20:43:11
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
sarkozibela 2019.12.07 11:25:50
A címből már nyilván kiderült, hogy nagy valószínűséggel nem egy Észak-Koreában élő magyar küldte el határátkelése történetét (bár őszintén szólva már semmin nem lepődnék meg, szóval ha van Észak-Koreában élő magyar, aki nem fél, akkor hajrá…), viszont egy pillantást vetni a világ egyik legelzártabb…..
sarkozibela 2017.05.20 00:10:21
@Pink Petsch:
"Ceausescu a valamivel enyhébb kinai modellt követte." Én úgy tudom, hogy Causescu diktatúrája épp egy észak-koreai látogatás (Kim-Ir-Szen idején a 70-es években) után lett vadabb. Konkrétan megtetszett neki, amit akkor ott látott.
Kicsit talán nagyobb önbizalommal készült ez az UAZ Hunter reklám, mint amennyire igaz, de azért nem tagadható, kevés erősebb, strapabíróbb terepjáró készült, amit akár évtizedekig is hajthatunk - szó szerint - hegyen-völgyön át, és nem mondja be az unalmasat. Az Offroad…..
sarkozibela 2014.11.25 15:08:38
Z Plusz helyett én a német Viván, a német MTV-n és a Viva Zwei-on nőttem fel, mert azokat fogtuk otthon műholdról és kész. Így aztán szépen bekúszott a zenei tudásomba a 90-es évek második felében és a kétezres évek elején sok olyan német zene, amelyeket máig kedvelek és…..
Néhány autótípussal a szocialista gyártók már az ötvenes évek elejétől megjelentek a tőkés országokban. A kétségbeesett erőlködés a konvertibilis valutáért néha egészen nevetséges mai szemmel. Jó lenne tudni mennyire ríttak ki ezek a "szocialista műszaki csodák" a nyugati autóforgalomból, vagy az…..
sarkozibela 2014.01.30 21:21:29
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Pár éve német vadászok egy elkóborolt tehenet kerestek és a német vadász Nivából szállt ki.
Autófília Na ne kamuzz! 2009.07.29 13:00:00
Van az optikai tuningnak egy lightos ága, ahol a teljesítményfokozás leginkább a logó- és feliratcserében merül ki. A legtöbbet az ember persze gyorsan kiszúrja... ...de van, ahol csak az alapos vizsgálódás segít, és deríti fel, hogy a gép mégsem a keleti, hanem a nyugati oldalon…..
sarkozibela 2009.07.29 20:42:39