Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog WiFi-s újdonságok 2011.06.03 15:41:00
Nem rég jelent meg Tomcsányi Domonkos és Lukas Lueg, Pyrit fejlesztő közös írása a WPA2-PSK jelszavak törésének egy gyorsítási módszeréről. Az ötlet az, hogy egy feltételezett kulcsból generált Paiwise Master Key birtokában egy AES blokk kiszámításáért cserébe…..
Én már tényleg nem tudok mit hozzáfűzni a legújabb malware kampányban kihasznált sebezhetőséghez... Ezúttal a Flash Playerben és a PDF berhelő programokban is sikerült ugyanazt a hibát véteni.  Jó hír, hogy az Adobe Reader X védett módja elvileg megfogja az exploitokat.…..
Tegnap éjjel már nem volt erőm megírni, közben a nagy hírportálok is lehozták, a blogról pedig nem maradhat le:Az RSA ügyvezető elnöke, Arthur W. Coviello, Jr. nyílt levélben fordult az ügyfeleihez a vállalat weboldalán keresztül. A levélben az áll, hogy kifinomult cybertámadás…..
suck IT MIKRO S 0Ft 2010.02.03 22:15:00
Beteg-e vagyok?, kérdezi olvasónk, aki a MikeRoweSoft-hoz hasonló pereket vizionál a kékmetróban, miközben a szerelvényre vár, és az egyik olyan mobilszolgáltató reklámplakátját nézi, amelyik se nem piros, se nem dőlt még össze, ellenben propeller. ..
suck IT HA storage FreeBSD-re 2009.12.24 20:43:00
Bármennyire is szeretjük a FreeBSD-t, a hagyományos szerver-architektúrában gondolkozva egy igen komoly hátrányát sajnos a mai napig sem sikerült levetkőznie: HA clusterek építésére (osztott tárhellyel) nem igazán alkalmas.Ez többek közt jelenti az olyan komplex megoldások…..
Sokat kellett érte dolgozni, és várni, de végre megtörtént! Kevesebb, mint félmillió forintból 115 milliót csináltam kb. fél év alatt! Értékpapír neve Tulajdon mennyiség Árfolyam(Ft/db) Készlet árfolyamértéke…..
gbor 2009.11.29 10:11:22
suck IT Btrfs az exterminátor? 2009.07.29 14:33:00
Folytatva a töménytelen mennyiségű sysbench kimenet feldolgozását, eljutottam a linuxos részhez. Itt négy fájlrendszer (ext2, ext3, ext4 és btrfs) szerepel, a futási feltételek megegyeznek az eddig leírtakkal. A btrfs a következő generációs fájlrendszer, ezt még talán az ext4…..