Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eastwest

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ki mondta, hogy törvénybe van foglalva, hogy a street style fotókon csak fiatalok szerepelhetnek?" - teszi fel jogosan a kérdést az Advanced Style nevű blog írója, aki idősebb nőket és férfiakat kap lencsevégre New York utcáin. A blog láttán egy biztos, New York…..
Subba Budapest 2010.05.24 13:45:00
És tényleg! (Margitszigeten Hajógyárin: drog.) via..
eastwest 2010.05.24 21:20:29
@Wallstreetbull: ketten vagyunk :)))
HeStyle YourLook: Perry táskája 2010.05.06 14:11:46
 Újra Perry nevű olvasónktól kaptunk levelet, aki már az előző körben is küldött nekünk fotót. Akkor a cipőjét mutatta meg, ezúttal pedig a Londonban vásárolt Fred Perry táskájáról küldött fényképeket.Mi a véleményetek róla?..
A londoni cég szemüvegkeretei erős kontúrt adnak az arcnak, szerintem már túlságosan is vastagok. Mindegyik keret teljes mértékben kézzel készített. 400 dollárba kerülnek.Szerintetek milyenek? (képek: selectism)..
Rengeteg képet kapunk Tőletek a YourLook rovathoz, kicsit el is havazódtunk, de mindenki sorra fog kerülni, ígérjük! Ma Kornél öltönyét és táskáját mutattjuk be Nektek. Leveléből idézünk: "A sötétszürke öltöny valójában lenvászon anyagból van, így a nagy melegben…..
HeStyle YourLook: Dániel ruhái 2010.05.13 13:00:00
Ezúttal a Dániel által küldött fotót mutatjuk be, mely egy tavaszi összeállítást mutat be. Leveléből idézünk: "Az általam viselet tavaszi outfit-ek egyike. Imádom a könnyű kardigánokat tavasszal, illetve a vászoncipőket. Ettől a két ruhadarabtól igazán angolos…..
A mai YourLook rovat igazán különlegesnek és rendhagyónak ígérkezik! Nagyon ritka ugyanis, hogy olyan képeket küldtök be, melyen arcotok is szerepel, illetve saját magatokon fényképezitek le a bemutatni kívánt ruhát. Csaba nevű olvasónk most ilyen módon mutatja be kedvenc…..
eastwest 2010.05.14 23:23:56
@Puto: ja, de nézd meg Carrie napszemüvegeit és cipőit, pont azok soha nem gagyik, inkább a póló meg más, kevésbé lényeges elem az olcsóbb.
Amúgy egyetértek azokkal, aki szerint a srác nem találta még meg a stílusát.
Legelső munkád:  Tombor Sarolta asszisztense Eddigi legkedvesebb munkád:  Egy special project New Yorkban három magyar tervezővel, és a berlini fashion week a Je Suis Belle-lel. Hogyan kezdtél el divattal foglalkozni?  Mindig is érdekelt a divat, az első szerelmem…..
Újra összefogtak a hollywoodi sztárok egy jó ügy érdekében. 60 híresség (köztük olyan nevek, mint Jessica Alba, Jennifer Aniston, Hilary Swank, Mischa Barton, stb...) adta a fejét "dizájnerkedésre". Adva volt mindekninek egy-egy azonos formájú és nagyságú szatyor táska,…..
A WWF által indított akció Sidneyből indult és évről-évre egyre népszerűbbé válik. Minden évben több program is szerveződik az esemény köré.  Akik otthon maradnak, azok pedig már most gondolkodhatnak, hogy mivel töltik el azt a 60 percet. – ami elég hosszú is lehet…..
Kicsit elfáradtam, de még nagyon sok kép van hátra, így - ha nem bánjátok - akkor most csak a fotók következnek... (Ha valaki nem lenne ismerős az egérrel ráállva ott lesz a neve.) ... na jó, néhány megjegyzésem azért lenne. A kedvencem innen: Marion Cottilard, Dior-ban;…..
eastwest 2010.01.18 20:24:34
@katarocks: hát szinte mindenben egyetértek, Clooney nőjéről nekem is az jutott eszembe először, hogy olyan, mint egy nőimitátor :) C. hendricks meg a Mad Menben játszik, ha azt nem nézed, akkor valószínűleg tényleg nem mond semmit a neve.
HeStyle Obama, a modell 2010.01.08 20:11:00
A Weatherproof divatcég reklámosai miután felfedezték, hogy az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama az ő kabátjukat viseli egy képen gondoltak egy nagyot, felnagyították és most már a new york-i Times Square-en díszeleg Obama, mint modell.Nem rossz fogás, kérdés, hogy tetszik ez…..
eastwest 2010.01.09 00:28:17
@leopold getz: egy fenét fognak rábaszni, épp ellenkezőleg. A Fehér Ház nyilván leszedeti a képet, valsz. büntetést is kell fizetniük, de gondolj bele, egy világ megismerte a márkát, benne van a hírekben, blogok ezrei írnak róla, stb. Nincs ennél jobb reklám.
Közeleg a CES, és a hírek szerint az Apple egyáltalán nincs egyedül az év első felére pozicionált tablet tervével. Akkora a készülődés a multitouch képernyők piacán, hogy a durranás valószínűleg egész évben kitart majd. Először is vegyük a Microsoftot, a redmondiak a HP…..
eastwest 2010.01.06 17:25:46
@jegib: kaptam, külföldi rokontól, kártyafüggetlenül. És nem a LEHETŐSÉG szóra ugrottunk rá itt többen is, hanem a 15 ÉV MÚLVA SZÜKSÉGEM LESZre. Nem ugyanaz...
eastwest 2010.01.06 18:14:56
@jegib: hahó, ugyanarról beszélünk, nem vetted észre? szükség még nem egyenlő lehetőség. legalábbis az én szótáramban nem.
eastwest 2010.01.06 18:18:11
@jegib: leegyszerűsítve: kajára szükségem van, különben meghalok, és ez lehet mondjuk kenyér is. de ha van pénzem, ma már van lehetőségem arra is, hogy kaviárt egyek, de ez nem SZÜKSÉG, hanem csak LEHETŐSÉG.
HeStyle Martin Margiela cipő 2009.12.31 13:00:00
Martin Margiela tavaszi kollekciójából választottunk az év utolsó napjára egy magasszárú cipőt. Igaz, nem ez a legjobb darab a tavaszi felhozatalból, de azért szerintem nem rossz. Valahol itt már elérhető. Nektek tetszik?  (képek: margiela)..
eastwest 2010.01.04 12:19:01
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én meg újra 12 éves kislánynak képzelném magam, akkor volt először és utoljára magasszárú sportcipőm :-P (Hozzáteszem, nagyon menő voltam, és nagyon irigyeltek az osztálytársaim :-D)

BUÉK!
Nou San Trafford NST Kéttojás I. 2010.01.02 16:00:00
Következő szerzeményünk alapötlete teljességgel nélkülözi az eredetiséget, ellenben rövid, szórakoztató pillanatokat kölcsönöz minden, szilveszterezésben megfáradt és a lassan bepörgő mókuskeréktől rettegő szervezet számára. Tovább után néhány képpárt találtok, ahol…..
eastwest 2010.01.03 12:05:20
@popp: Miből gondolod, hogy ezt a blogot nem olvassák csajok? Mert nem kommentelünk annyit, mint ti? ;-)

@boO.2.0: Kösz, nem.

és akkor már én is ideteszem a magamét:
Buffon
www.radiowaves.co.uk/media/resources/radiowaves_live/images/blog/62245/Buffon_face.jpg
és Jacques Brel:
www.simondray.com/BREL-DRAY/jb1.jpg

vagy Guus Hiddink és Susah Boyle :-)) img229.imageshack.us/img229/9595/318096.jpg

(Bocs OJ)
Az 50 kiló mínusz már magában is hatalmas emberi teljesítmény, arról nem is beszélve, hogy ez milyen kemény munkával jár és esetenként mekkora áldozatokat is követel... például akár a teljes jobb láb amputálását is. ..
eastwest 2010.01.02 20:22:59
@hdk: az a tévéműsor címe az NBC-n, te! ugyanaz, ami nálunk nagy fogyás (vagy milyan) címen futott.
www.nbc.com/the-biggest-loser/
Gene Munster elemző szerint év végéig 78 millió iPhone és iPod touch lesz forgalomban, ami azért is meglepő, mert nyáron még csak 40 millió készülékről beszélt az Apple. Persze itt a karácsony, a Hitwise felmérése szerint pedig a keresőkbe minden 57. brit az iPhone-t írja,…..
eastwest 2009.12.21 02:57:08
@tabanyi: Manhattan melyik részén? Mert a Financial Districtben 90%-ban BB-vel nyomják, a maradék 10% meg az eltévedt turista :)
A mai celeb-adagban Tom Cruise van terítéken.Kislányával, Surival látható.Azt kell mondjam, hogy ez a leányzó elragadóan bájos, csak gratulálni lehet hozzá.A mi szempontunkból az sem elhanyagolható dolog, hogy édesapja dzsekije nagyon jó, illetve a szemüveg is rendben van. ..
eastwest 2009.12.19 21:31:27
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hogy már most tönkremenjen a gerince? Nem tudok másra gondolni, én biztos nem adnék ekkora gyerekre magassarkú cipőt.
HeStyle Karácsonyi kívánságok 2009.12.10 12:30:00
Bár még van két hét karácsonyig, az én kívánságlistám nem most, hanem már réges-régen összeállt, bár ezt inkább álomlistának nevezhetnénk, ugyanis kétlem, hogy a Jesszuska innen válogatná össze az ajándékaimat, főleg nem a magasabb árfekvésűeket. De álmodozni,…..
Karl Lagerfeld készített egy kis filmet Lara Stone-nal és Baptiste Giabiconi-vel, hogy hogyan rabolhatunk ki szerinte egymás után jó pár Chanel boltot. Mindössze megfelelő kondi szükséges, hogy el tudjunk szaladni. Attól tartok nem ennyire egyszerű... ..
Appleblog Fejbelőtték a MacBookot 2009.12.19 08:31:00
A mostani sztori már csak azért is érdekes, mert közel sem tiszta, hogy pontosan mi történt, a végeredmény viszont annál inkább egyértelmű: valaki kivégzett egy MacBookot Prót. Az egész Izraelben történt, ahová Lilysussman megpróbált belépni. A lány nem tisztázott…..
eastwest 2009.12.19 10:51:41
@zanzibear: itt az igazság, Londonban és NYC-ben ugyanezt csinálják a magára hagyott csomaggal az állomásokon és a reptéren, tök mindegy, mi van benne. Amúgy sógor rendszeresen jár Izraelbe, macbookja van, és ki-be viszi büntetlenül.
Szóval ez a sztori már megint kamu. Egyre mélyebbre süllyed ez az appleblog.
eastwest 2009.12.19 13:58:51
@aliendriver: tiszta volt, de a poszt véleményem szerint így is szar, a színvonal meg süllyed. Apple-híreket akarunk, nem ilyen félig lefordított hülyeségeket.
Azt hiszem, mindent rettegve bevallanék, ha ő kérdezne...  ..
Végre egy olyan játék, ahol nem kell órákat várnom, hogy legyen elég energiám a következő lépéshez! - kiáltottam fel, mikor megláttam a Crazy Planets című facebookos játékot. A szokásos - minél több ismerősöd játszik, annál gyorsabban fejlesztheted magad - gazdagodási…..