Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bokorványi Bábolna

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Michael Knight Robin Hood 2010.10.13 19:07:00
Orbán Viktor szemmel láthatólag jól érzi magát, sőt: már-már lubickol a kommunista Robin Hood szerepében. Voltak persze már emlékezetes alakításai ateista reformerként és ájtatos úrhatnám polgárként, de emlékezetes volt a vidéki téeszelnök és a lánglelkű…..
 Ez is nagyon kellett már - ráadásul Hartay hácsé Csaba volt olyan kedves, hogy brilliánsan meg is írta.  "Sok pénzt buktam én a kaszinóban, nem vigyáztam én a vagyonomra, vagyonomra, meg a milliómra."/Grofo/     A…..
Bokorványi Bábolna 2010.10.08 12:05:54
@phaszfej-köcsög cenzorok: azt ki és mikor mondta vagy írta, hogy mindent tud?
Bokorványi Bábolna 2010.10.08 12:14:20
@phaszfej-köcsög cenzorok: ezért használod te is? mert te is indifferens vagy mint ember? elég ránézni az adatlapodra ilyenek vannak rajta: :-o)
Mindig is volt háziállatom, csak a klasszikusok (hal-papagáj-macska-kutya) az egzotikus állatok (varánusz, madárpók, piton vagy oroszlán) otthoni tartása soha nem vonzott. Az állattartás felelősséget is jelent, legalábbis nálunk, normális embereknél. Soha nem értettem, hogyan…..
Vannak sokan, akik a KRESZ eleje táján lévő szabályokat sem olvasták el, pedig a 9.§-ban van egy bekezdés, méghozzá a hetedik, ami kimondja, hogy "Zöld fényjelzésnél sem szabad az útkereszteződésbe behajtani, ha azt - forgalmi torlódás miatt - a zöld fényjelzés tartama…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..