Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tökiböki

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi!..
Tökiböki 2011.07.22 09:04:09
@mosóteknő: Belelépett a gyerek szájába
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..
A hétszeres bajnok vállalta a felelősséget Vitalij Petrovval történt koccanásáért. "Nem túl kielégítő futam, a 15. kör meghatározta a versenyem, belecsúsztam Petrovba, és elveszítettem az esélyem a pontszerzésre. Későn láttam meg Petrovot, bár tudtam, hogy jönni fog,…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Tökiböki 2011.05.31 11:32:23
@Perillustris: Meg fogsz lepődni. Igen. Az autópálya díj úgy van kitalálva a teherautók részére, hogy lehetőleg mindenütt fizetnie kelljen az útdíjat. Ez esetben viszont úgy közlekedik, hogy ne a mellékutakon kolbászoljon, hanem a pályán.
Én a saját példámból indultam ki, amikor a Váci úton (Újpest és Dunakeszi között) ott van üresen a vadi új kerékpárút, és inkább a veszélyes autók közötti csalinkázást választja a kerékpáros, mondván vigyázzon az autós. Kinek jó ez? Miért jó az a kerékpárosnak, hogy a teherautó tükrének holtterébe érve nem látható? Én nem csak kocsit vezetek, hanem kerékpárt is. Ez utóbbi esetében úgy megyek, hogy ne képezzek akadályt az autók előtt. Ezt kellene minden biciklisnek átvennie!
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Johnny Herbert, a német volt csapattársa szerint a klasszis tudása már nem elég a fiatalok ellen. "Tény, hogy már nem ő a legjobb pilóta. Semmit nem veszített a képességeiből, csak az új generáció jobb nála. A győzelemhez szükséges tudásszint nőtt, ő már nem üti meg a…..
Elnézést. Jó volt a hétvége?  -Persze, összekentem a gyerekeket tejszínhabbal, kikötöztem a kutyát a franciaágyhoz és levittem a pasimat sétálni, semmi különös. Az ugye természetes, hogy az ember szexszel üti el az unalmas hétvégéket, és miközben beszámol erről…..
Tökiböki 2010.11.16 18:47:13
A fideszes Mikola István nyelve a teljes magyar szókészletből pont egy olyanba botlott bele, amely letörölhetetlenül magán viseli egy szocialista nyelv nyomát. A lottóötöshöz csak kicsivel kellett volna több. Mikola a százezernyi más kombináció helyett éppen az ÚTELÁGAZÁS-sal…..
Ooorsi velünk együtt ünnepli, hogy a strandon nem csak gofrit lehet kapni, illetve azt, hogy a magyar ábécében megjelent az ékezetes ipszilon...
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Ez a lófejnél is sokkal keményebb. Robi penészes töltött káposztával üzen az Elmünek, mert szerinte az állandó áramkimaradások tették tönkre a hűtőjét. Sejtettük, hogy a KISZ manapság nem pozitív hívószó, de hogy a budapesti KISZ-lakótelepen ilyen borzalmas legyen a…..
Offtopik rovatunkban egy túl jól sikerült céges tréfát mutatunk be. A British Airways egyik belső terjesztésű kiadványában a fenti fotó került be illusztrációnak abba a cikkbe, ami a cég új, mobiltelefonos beszállókártyáját mutatta be. A kiadvány persze azonnal kikerült a…..
Tökiböki 2010.06.03 06:22:09
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..
A magyar társadalmat legkevésbé jellemző erény a szolidaritás. Ez a ridegség igaz természetesen a fogasztókra, így a Naiv Ügyfelekre is. Gábor például nem kegyelmez az érintőképernyővel hadakozó nyugdíjasoknak, csak remélni tudom, hogy ötven év múlva nem róla írnak nagyon…..
 Hogy tényleg van-e effektív haszna a gyárnak belőlük, vagy csak egy ügyes marketinghúzás volt részükről, nos, ez más kérdés. A tény, hogy a 860 lóerős FXX-ek és a 730 lovas 599XX-ek V12-esei ízekre tépik maguk körül a levegőt, kétséget kizáróan bizonyítva, hogy…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Vagy pedig minden eddiginél jobban kiöntött a Meszes patak. Kicsi Tomika az EasyJet e havi ajánlójában lőtte  Genf felé menet a fenti, bizonyító erejű képet Európa kulturális fővárosáról. Tessék, a mindig huhogók el nem készült nagyberuházásokról károgtak, és ehhez…..
Akkora szenzáció történt, hogy Ádám azonnal klaviatúrát ragadott, hogy megírja nekünk. Azt képzeljék el, hogy - bizonyítottan egy esetben ugyan - de működött a MÁV weboldalán a késéselőrejelzés. Döbbenten motyogjuk egymásnak: kinek áll ez érdekében? Egy rövid történetet…..
Szaracénnak sikerült olyan új övezeteket találnia, ahol nem lehet az EME-egyenlegével fizetni a mobilparkolást: A parkolási kellemetlenségek elkerülésére én már évek óta az EME Zrt. ügyfeleként mobiltelefonnal parkolok. A 2006-os önkormányzati választások után az utolsó…..
Csumpika meglepődött, amikor megkapta az Intrum Justitia felszólító levelét, ugyanis az abban szereplő cégek egyikével sem állt soha kapcsolatban. Mint nagynehezen kiderítette, egy aláíratlan és egy nem általa aláírt szerződésnek köszönhette az eladósodását és végül a…..
Kemény, meszes páncélba bújt bloggerek vagyunk, de azt mi sem igérhetjük, hogy rendszeresen a budapesti Turbina utca környékén fogunk fülelni este tíz után, hogy tényleg olyan durva-e a gyár hangja, kérem ezért a környéken lakó Homár-olvasókat, hogy írják meg nekünk, őket is…..
Tavaszi bizsergés a vasúttársaságnál: Mártont és utastársait egész egyszerűen ott hagyták Baracskán, miután - anélkül, hogy az okokról informálták volna az utasokat - mindekit leszállítottak a fehérvári személyvonatról. Pontosabban beígértek egy pótlóbuszt, az azonban nem…..