Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zandra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volna a Lanvin ház férfi vonalának tavaszi kampányképe Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin jóvoltából. Érdekes, vad, extrém, de vajon a kellő hatást érik-e el vele. Egymást megevős csók színesre festett félmeztelen nővel, nektek hogy tetszik? Love or hate?..
300 pár cipő, rendezett sorban, márkák szerint válogatva... ez talán minden nő álma. A szerencsés Christina Aguilerának pontosan ilyen "cipős szekrénye van", amit az angol Vouge örökített meg. Azt hiszem ez megérdemel egy napi kedvenc kategóriát.....
Zandra 2009.10.27 23:34:32
OurFashion Party all the time 2009.10.27 22:30:00
Kissé eltűntem az utóbbi időben, más indokok hiányában a rossz időre fogom inaktivitásom. Suli, időhiány, programok, blablabla. A bulizást sem vetem meg mostanság, ez is oka lehet hogy nem jelennek meg egy ideje posztjaim. De ne aggódjatok, nem hagyom el a blogot, hiszen örök…..
Pontosabban nem is a felhők között, hanem egy felhőkarcoló oldaláról lengedezve mosolyog. Szép ruha, szép kép, tehetséges színésznő. A fotósorozat a Harpers Bazaar hasábjain elent meg, Peter Lindbergh állt a fényképezőgép másik oldalán...
A TopShop kiadott egy fotósorozatot, amivel irányt szeretne mutatni a következő téli szezon divatforgatagában. Következzen tehát 6 kihagyhatatlan tipp, ruhadarab, fazon a következő hideg évszakokra! Szerintetek melyik a legjobb?1. FŰZŐS CSIZMA.2. FÉLVÁLLAS RUHA vagy FELSŐ3.…..
Anna már bemutatta korábban a divatillusztrátorok sorozatában Laura Laine-t, akinek a lenti, fotókkal kombinált illusztrációsorozata a Muse Magazine számára készült.Gyönyörű, aprólékosan kidolgozott figurák játszanak a szezon legmenőbb kiegészítőivel - azokat cseppet sem…..
OurFashion Építkező Vogue 2009.07.17 11:55:00
Megláttam egy fotósorozatot, ami lenyűgözött, megtetszett, megjegyeztem. A képek főszereplője pedig teljesen véletlenül a mi Enikőnk, akit szinte fel sem lehet ismerni ezeken a beállításokon. A divat gyakran kerül különleges épületek környezetébe, így sokkal robosztusabb…..
OurFashion Lubickolás 2009.07.28 21:58:00
Az augusztusi orosz Elle megfürdette Drew Barrymore színésznőt, ebben a melegben kész áldás lehetett, hogy nem a forró refelektorok fényében kell ácsorognia. Ha nem szállna utána a haja és nem látszana a ruhán hogy tényleg úszkálás közben kapták lencsevégre, nem is hinném…..