Regisztráció Blogot indítok
Adatok
priest_

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán öt, csütörtökön három mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Atlant a Nyeftyehimiket verte, a Vityaz KHL-története során először zárt kapott gól nélkül egy meccset, és ötöt vágott a Traktornak. A Torpedo az Avtomobilisztot gyűrte le, a két rangadó, a Dinamo…..
priest_ 2010.11.05 10:58:40
@durex26: kicsit bizonytalan vagyok ebben a brutál jó támadásban.. :D úgy tűnik a vezetőség is az lehetett, ha ment a finn edző. Vujtek jó lesz, nem tudom edzősködött e a Dinamo óta - ha nem az kicsit hosszú kihagyás.. de ettől még érti a dolgát biztosan.
Hétfőn két, kedden öt mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A listavezető Magnyitogorszkot a rájátszásért küzdő Traktor győzte le hosszabbításban, a Szalavat Julajev kapujában bemutatkozott a svéd Ersberg, fel is avatta két csehovi verőlegény, Simon és Gratton. A Barisz Kaspar újabb…..
Szombaton három, vasárnap hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Előbbi játéknapon nem kegyelmeztek a keletiek a nyugatiaknak: az Amur a Lokomotivot, a novokuznyecki Metallurg az Atlantot, a Szibir a Torpedót verte. Az Avtomobilisztot az Avangard győzte le vasárnap, a Nyeftyehimik a Bariszt,…..
Csütörtökön három, pénteken nyolc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Amur otthon, a Lokomotiv Novokuznyeckben nyert 4-1-re, előbbi a Torpedo, utóbbi a Metallurg ellen, miközben a Szibir az Atlantot győzte le. Az Avtomobiliszt meglepte a Bariszt, a Traktor pedig a Szeversztalt. A Dinamo…..
Kedden három, szerdán nyolc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Atlant Habarovszkban nyert, a Torpedo két pontot vitt el Novokuznyeckből, a Lokomotiv hárommal vezetett a Szibir ellen, de végül büntetőkkel kikapott. A címvédő Ak Barsz otthon bukott, a Traktort a SZKA verte. Az…..
priest_ 2010.10.28 16:19:23
@kiralyfi: úgy mondod mintha gyakori dolog lenne ez :D :D

ez a Barisz elleni 2-5 Kaspar mesterhármassal ez csípte a szemem.. ilyen álmatag módon játszani hazai jégen, jó napot fogott ki a Barisz most.. nem baj, vigasztalódjanak ezzel !már előre! ha esetleg megint az Ak Barsszal kerülnének össze a playoffban majd ^^
Kedden négy, szerdán hét mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Avangard és a Barisz legyőzte a Csernisov-divíziós rangadókon az Amurt és a Szibirt. Az Ak Barsz is verte a Nyeftyehimiket, a Jugra pedig a Metallurg Novokuznyecket verte. Ötgólos vereségbe szaladt bele a Vityaz a Dinamo…..
priest_ 2010.10.22 13:47:49
@kovacsistvan: najahh.. Vehanent klónozni kéne! xD
Vasárnap négy keleti, hétfőn öt nyugati mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Avtomobiliszt hosszabbítás után nyert Novokuznyeckben, a Metallurg Magnyitogorszk a Bariszt verte. A Szalavat Julajev otthon kapott ki a Jugrától, az Avangard a Traktor otthonából vitte el a három pontot. Az…..
Kedden hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben, mind a tizenkét keleti csapat jégre lépett. Az Avtomobiliszt négy góllal vezetett Habarovszkban, a meccs második felében ötöt lőttek a hazaiak. A Nyeftyehimikben csak a Magnyitogorszkból érkezett Fjodor Fjodorov tudott betalálni, a Jugra a…..
priest_ 2010.10.14 15:31:14
@И Проскуряков: nekem az is elég ha a Kuznya elveszti ma a 3 pontot.. amúgy a majdani Amur-Ak Barsz meccs elég fontos lesz, meg kell nyerni, mert (jelenleg) 5 pontra van az Amur (remélem ebben már benne van a Nyeftyés győzelmük is). Ha ma is balfszkodás lesz és csak 2 pontot sikerül elhozni, ne is beszéljünk az 1, urambocsá 0 pontról xD ..
akkor már durván kapaszkodik majd az Amur a playoff helyért :D :D mondjuk a MMg-nak vagy 3 meccse volt addig, amíg az Ak Barsz pihent :P :P 'szért kellettek ekkora szünetek!! :@
priest_ 2010.10.14 15:33:52
@priest_: azki 2-1??? ez vicc ugye? már 0-8 kéne hogy legyen :D :D
Jégkorong Vezet a Dinamo Moszkva 2010.10.01 08:07:00
Csütörtökön négy mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Szeversztal a Torpedót győzte le, így pontszámban beérte ellenfelét. A SZKA a Szpartakot múlta felül, míg a Dinamo Moszkva az Atlant ellen diadalmaskodott hátrányból felállva. A Lokomotiv a Vityaznál volt jobb, közben két-két…..
priest_ 2010.10.01 23:07:57
@durex26: Vasutas, tisztelem az ambícióidat :D nekem nincs energiám ilyeneken rágódni, akit érdekel a KHL és egy kiválasztott csapat, keressen rá neten :D én is így voltam vele még az őskorban :D
vasárnap meg a MMg fog benyelni pár "sajbát" idegenben :D kitömve küldik őket haza!!! (hallod Pista?!) wahah!
priest_ 2010.10.03 23:08:41
@kovacsistvan: ha mégcsak rajta múlt volna :D ezt a meccset most egyértelműen elvették.. 2 duplafor a MMg-nak ráadásul időben egyből egymás után.
úgy látszik túl sok egy meccsre besűríteni 3 lett bírót. A negyedikről ne is beszéljük, az meg vasutas-honból való.. kell ennél több?! :D
Vasárnap két, hétfőn négy mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Mityiscsiben Koval és Hasek is shutouttal zárt, csak a büntetőknél esett gól a meccsen. A nap másik összecsapásán a Lokomotiv kétgólos hátrányból felállva győzte le a Szeversztalt. Hétfőn a szibériai rangadón a…..
Szombaton nyolc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A két Metallurg találkozóját a magnyitogorszkiak nyerték, a Szalavat Julajev otthon nullázta le a keleti utolsó Amurt. A Traktor a Szibirt verte, a CSZKA Nyizsnyekamszkban nyert. A Vityaz–Bariszon a vendégek voltak jobbak, a három…..
priest_ 2010.09.27 09:19:16
@kovacsistvan: waahh mekkora jó ez a sorszámozás!! :D így megcsinálom 09-ben az igazi sorokat xD
a csempionaton nemrég még azt olvastam, hogy hevesen tagadták Svatos igazolását, ma meg már arról írnak, hogy már Szlovákiában van és nemsokára elintézi az orosz vízumot is, aztán go.. micsoda debil egy oldal ez a csempionat xD
@durex26: csak lenyomtátok azért a Szeversztalt, ezért szoktam mondani, jobb korán bekapni azokat a gólokat, mint várni vele 59:30-ig :D
A Jugra kivételével minden csapat jégre lépett a KHL-ben. A Szibir Magnyitogorszkban nyert, a Metallurg Novokuznyeck a Szalavat Julajevet lepte meg. A Traktor legyőzte az Amurt, a Lokomotiv a SZKA-t, a Szeversztal otthon kapott ki az Atlanttól. A Dinamo Moszkva összeszedte a három pontot a…..
Kedden kilenc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Szalavat Julajev a Szibirt verte, a Traktor otthon kapott ki a Metallurg Novokuznyecktől, a Jugra büntetőkkel győzte le a Vityazt. Cserepovecben nyert a Torpedo, a Taraszov-divízió másik rangadóján a Szpartak legyőzte a Lokomotivot. A SZKA…..
priest_ 2010.09.24 08:19:06
@kovacsistvan: nos.. szemügyre véve a khl.ru főcikket, rányomta! xD dehát jól van az.. egy kis bohóckodás a HK Bohóc Csehovtól, nameg az Avangard se kényelmesedjen el annyira xD
A világbajnok szlovák válogatott oszlopos tagja – a 2002-es torna pontkirálya volt –, aki az előző szezont a Boston Bruinsban húzta le, még nem talált csapatot a tengerentúlon. Ezért a 2004/05-ös lockouthoz hasonlóan Szlovákia legnépszerűbb csapatában kezdi a szezont. A…..
Már csak két és fél hetet kell várni a tengerentúli hoki rajongóinak, és kezdődik az NHL 2010/2011-es szezonja. A csapatok a múlt héten edzőtáborba vonultak, keddtől pedig kezdődik az éles felkészülés az október 7-ei rajtra. Fontosabb dátumok hajtás alatt. A 30 NHL-csapat…..
Kedden két, szerdán nyolc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Avtomobilszt felülmúlta a Vityazt, az Ak Barsz otthon verte a Nyeftyehimiket. A Dinamo Riga csak büntetőkkel tudott nyerni Habarovszkban, az egymástól legtávolabbi csapatok rangadóján, viszont a botladozó CSZKA kikapott a…..
Hétfőn nyolc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Az Amur hosszabbításban verte a CSZKA-t, az Avangard otthon győzte le a Szeversztalt, Kaspar 2+2-t ért el a SZKA ellen, sikerhez segítette a Bariszt. A Dinamo Minszk Novokuznyeckben nyert, a Szibir elkapta a rigai Dinamót, a Lokomotiv…..
priest_ 2010.09.14 17:35:49
www.smotrisport.com/v-0/4/168/v-56951.html

ez tökjó minőségű, halljátok e!! :D
priest_ 2010.09.14 18:20:16
@ovechkovo: ez élő. úgy látom egy nappal előre mutatja mik lesznek, de ha nem mutatná az se lenne nagy baj.. egyéb oldalakról lehet tájékozódni mikor milyen meccsek lesznek .. khl.hu
priest_ 2010.09.15 11:04:31
@Sammer: Hossa abszolút semmi eddig. Zaripov mellett azért szép volt a Pesonen-Immonen koprodukció is..
Hasek pedig már öreg, ne áltassuk magunkat.. én nem lepődnék meg ha a Szpartak pihentetné.. kb úgy szezon végéig.
Vasárnap két mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Dinamo Moszkva Jekatyerinburgba látogatott, vezetett is 4-2-re, de innen felálltak a hazaiak, és a hosszabbításban nyertek. A Nyeftyehimik–Vityaz találkozón megvolt a szezon első bunyója is, az eredményt tekintve pedig a…..
priest_ 2010.09.13 13:47:33
@Lazlee: nem olyan egyszerű az szerintem..
@durex26: hát.. én akkor is kb a nyitómeccstől kezdve figyeltem a dolgokat, ilyet KHL meccs stremnél nem láttam eddig.. de remélem úgy van ahogy te mondod.
priest_ 2010.09.13 15:19:14
priest_ 2010.09.13 16:19:29
@kovacsistvan: hát, erre tán van valami törvény, azért nem akarták.. de tegyük fel megcsinálták volna a pólót, az első szembejövő zsandár minimum igazoltat, vagy akár be is visz xD ezeknek aztán magyarázhatod, hogy "nade kérem ez csak SZKA" :D
Beindultak a dolgok a KHL-ben. A Szibir Habarovszkban nyert, a Szalavat Julajev és a Metallurg Magnyitogorszk hozta a kötelezőt a Traktor és az Avtomobiliszt ellen, viszont a SZKA Szentpétervár kikapott hazai pályán a Dinamo Rigától. A moszkvai rangadón csak egy gólt kapott a cseh Hasek,…..
Kazanyban megkezdődött a KHL harmadik szezonja a második Nyitó Kupával. Tavaly hosszabbításban győzte le a Lokomotivot az Ak Barsz, idén azonban nem sikerült felülmúlnia az egyesített Dinamo Moszkvát. Az elejétől fogva aktívabb volt a Dinamo, a 16. percben góllá érett a…..
priest_ 2010.09.10 08:53:03
@Sammer: az a rész igaz, hogy Vehanen volt a legjobb, de még ennél is jobb tud lenni, mert ellenkező esetben azóta is a Szalavat playoff szérián rinyálnék :D :D
Hossa meg nagyon remélem, hogy ennél látványosan jobb lesz, mert eddig ez kevés. Tőle mindenképp.
Az első sornak is akad tennivalója "rákapcsolás" címszó alatt bőven, siralmasak voltak.
..de egyáltalán nem aggódok, előző szezonban is akkor kapták össze magukat, mikor arra leginkább szükség volt.

Ez az OHK hibrid Dinamo nekem teljesen olyan, mint egy design-váltáson átesett MVD.. a korábbi igazi Dinamonak hát.. halvány nyoma van esetleg.
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
priest_ 2010.09.09 16:29:19
@Spigott: na jó.. tényleg ronda fejreütés volt, de nem lett szerencsére sérülés. Minél többet lihegnek ezen annál inkább elmérgesedik a helyzet. Legközelebb komolyabb büntetést kell kiszabni és időben, kész..
Szerdán indul a Kontinentális Jégkorong Liga 2010/2011-es szezonja a Nyitó Kupával. A Lada Togliattit a Jugra Hanti-Manszijszk váltotta, de a Dinamo Moszkva és az MVD egyesülése után is üresen maradt egy hely, így csak 23 csapat lesz a KHL harmadik idényében. Először a keleti…..
priest_ 2010.09.08 19:39:35
@kisdd: angol kommentár??! ez a KHL .. xD

ne áltassuk magunkat: ez a meccs katasztrofális volt :D úgy fele-háromnegyede táján ébredeztek a hazaiak, de javarészt akkor is csak üres erőlködés volt az egész. Alakul ez még.
A hibrid dinamonak is lehet gyereknap egyszer az évben :D