Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oyabun

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
Igen, megint jött egy pár email, hogy most mér' baszik ki a feleség rajongókkal a csatorna, normális részt a magyarnak, ne ilyen összefoglaló szarságot, mint ma este, mi van már? Az van, hogy a tengerentúl általában nem úgy darálják le egy-egy évad 22 epizódját, mint mi,…..
Nem is akármilyeneket. Más a kulturális (és anyagi) háttér, mások az elvárások, más a műsorszerkezet, így a sorozatok sem az USA-ban megszokott 13/22 részes beosztás szerint készülnek, hanem évadonként 6-7, legfeljebb 10 részt kapunk, és kalap - néha 2 évet kell várni a…..
comment:com Tévézzen hosszan! 2006.10.25 17:54:51
Ma talán már nem játszanak barikádfoglalásost Budapest utcáin, így marad a tévé, a fotelban kell kitombolnunk magunkat. Ha szerda, akkor sorozatnap a Tv2-n és az RTL Klubon is, előbbin Született feleségek (21:15) és Vak igazság (22:20), az utóbbin Szökés (21:15), Gyilkos elmék…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Kérem szépen, így kell használni a fuck szót helyesen, előadja a Drót legénységének két tagja az első évadból. A linkért köszönet Jakuza néven kommentelő olvasónknak. ..
comment:com L-qurtuk, 56, tinik 2006.09.28 17:34:00
Legnagyobb sajnálatomra nem maradt mára normális focimeccs, a Catania-Messina meccset jó szívvel senkinek nem ajánlom. Maradjunk tehát a filmek, sorozatok, és a pornó vonalán. Az 1956-os emlékév jegyében az m1 újabb rókabőrt húz le a témáról, emlékeztek már Amerikába…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Amikor megláttuk, hogy a HírTv előzékenyen kipixelezi archív felvételein azokat a vandálokat, akik sörösüvegnél nagyobb méretű tárgyakat dobálnak, rögtön arra gondoltunk, hogy a csatorna talán a forradalmárok névtelenségét védi. Az igyekezetet már akkor sem értettük, mivel…..
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
A Drót első két évada itthon is elérhető DVD formájában, a harmadik még várat magára (gondolom ez első kettő eladási adatai sem döntögettek csúcsokat), miközben a tengerentúl már a negyedik szezon is megkezdődött vasárnap, és megvan a megrendelés a befejező, ötödikre is.…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Mindennek van világnapja, a szaglástól kezdve (április utolsó szombatja) a bábákig (május 5), miért ne lenne a maszturbálásnak, a világ egyik tömegsportjának? Augusztus 5-re esett a választás, az eredet San Francisco, és mi másról szólna az egész, mint az…..
Megkezdjük a híres tévésorozatok crosssoverjeinek összesítését, és rögvest egy olyannal indítunk, melynek itthon is meglehetősen nagy rajongótábora van: a chicagoi közkórház ambulanciáján dolgozó orvosok történetével. (Magáról a kifejezésről bővebben itt.) Furcsa, de…..