Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IamMenyus

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi Marantz história 2017.12.10 10:07:16
Saul Bernard Marantz (zeneszerző, amatőr zenész és fényképész) 1911-ben született New Yorkban. Első kísérleti készüléke a saját autójában lévő rádió volt, amit kiépített, és a lakásban üzembe helyezve próbált belőle jobb minőséget kicsikarni. 1948-ban megjelent a mikrobarázdás monó hanglemez, ami…..
  1, Az állásinterjú Be sem kell mutatni: itt kezdődik, és itt dől el minden. Többnyire kellemetlen, céltalan és bugyuta. Egy mesterséges, kreált helyzet, amiből közel sem fognak rólad annyit megtudni, mint amekkora feneket kerítenek neki. Állásinterjút csak egyféleképpen lehet jól csinálni: ha…..
Mióta megjelent az Apple a MacBook Air-rel, azóta csodálattal nézem azokat a masinákat. Olyan vékonyak, kecsesek, légiesek... Amikor még iPhone fanatikus voltam, kacérkodtam a gondolattal, hogy beszerzek magamnak egy régebbi típusú Air-t. Aztán felhagytam az Apple érával, pedig három generációnyi,…..
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..
IamMenyus 2017.01.18 13:08:16
@joska61:
A futárcégek nem tudják - nem akarják garantálni hogy nem kerül semmi a tetejére, sőt, garantálják hogy rá fognak tenni más dobozokat, ha nem bírja el akkor pech, nem az Ő saruk hanem a feladóé.

Sajnos sok a rutintalan, vagy csak nemtörődöm feladó aki azt hiszi hogy valamilyen szeméttel kitölteni egy nagyjából méretes dobozt elég lesz. Nem az.

Nekem jött már patika állapotú dobozan rommá tört termék.
IamMenyus 2017.01.19 11:19:55
@joska61: azért Neked mert azt írtad hogy:
"Azért annak nagyon kicsi az esélye, hogy ha a csomagolás sértetlen, a beltartalommal gond van. Legalábbis ha nem himihumi szürkeimportos egyszemélyes webáruházból rendelsz. "

Sajnos a sértetlen csomagolás csak annyit garantál hogy nem szúrták át targoncával, és nem ment át rajta az úthenger, a fuvarozó cég vélhetően nem tett benne kárt.
Én őszintén szólva kutyatulajdonosként sem tudom igazából eldönteni, hogy jó ötlet-e a négylábú jószágok beengedése egy plázába, még ha olyan szépen elő is készítik a dolgot, mit az Allee. A kutya számára tuti nem ideális környezet egy bevásárlóközpont (a veszélyforrásokat és a projekt…..
Havi 1 millió forintot bukott Vujity Tvrtko azon, hogy nem tudta palástolni a Berki Krisztián iránt érzett megvetését, ezért múlt pénteken, azonnali hatállyal kirúgták a Tv2-től - harsogja a Blikk. A bulvárlap egy névtelen informátortól úgy tudja, a műsorvezető megbízási szerződéssel vezette a…..
Amikor tavaly év végén összegyűjtöttük azokat a magyar figurákat, akikre 2015-ben a legbüszkébbek voltunk, többen befikáztak, hogy Katinka miért maradt ki. Sehol nem volt még akkor a nagy balhé, mégis úgy éreztük, hogy van valami fura ebben a lányban, illetve hiányzik belőle az…..
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
8ker Kamerateszt - frissült!x2 2013.07.14 13:09:32
Szóval az történt, hogy ellopták a bringámat. 15 éve vásároltam, és az elmúlt két évben újult meg minden porcikájában, hogy továbbra is megbízható, hű társként segítse a közlekedésem. 15 év! Sok házasság nem tart ennyi ideig... Drágaság A bringa utcán állt, a ház…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Meglopták Thaiföldet az Olimpián, legalábbis egy aranyéremmel biztosan – így érez ma mindenki a thaiok között London után. Elkeseredés azért nincs, sem nemzeti gyász, hisz az emberek szívében Kaew Pongprayoon a győztes, övé az aranyérem, a thai hadsereg 32 éves őrmestere az…..
Elérkezett a várva várt pillanat amikor is a Samsung bemutatja a Galaxy család zászlós hajója, a Galaxy S III. Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka keringett az interneten az új készülékről, de annyi már biztos, hogy egy négy magos Exynos processzort és egy 4,5 hüvelyk fölötti…..
Nem vagyok egy pro bringás, de mostanában igyekszem biciklivel menni a munkába, amikor csak megtehetem. Sőt a múlt héten vásároltam is egy új biciklit, mert korábban annyira "lazának" éreztem magam, hogy egy váltó nélkülivel jártam. (Azután rá kellett jönnöm, hogy…..
IamMenyus 2012.05.02 16:22:44
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
Tizenkilencedik napja elképesztő fordulatokkal zajlik az éhségsztrájk az MTVA épülete előtt a Kunigunda utcában, de arra nem számítottunk, hogy az MTVA vezetője, Böröcz István egy dolgot szeret, bosszantani másokat.Még karácsony előtt reflektorokat irányítottak az…..
Nekem nem. Erre a következtetésre jutottam, miután elkértem az iStyle-tól a létező legerősebb MacBook Prót, a 2,2 gigahertzes, négymagos Core i7-es processzorral, 4 gigabájt memóriával és AMD Radeon HD 6750M-mel szerelt szörnyet.Elvégeztem persze a szokásos teszteket is, és hát az…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
IamMenyus 2009.07.28 18:02:24
A kisebb sérülésekről - horzsolásokról, felrepedt fejbőrről- annyit, hogy benne vannak a pakliban,
nyilván az első levélíró ezért sem rohant ügyvédhez… az üzemeltető képviselőjének (pénztáros) hozzáállása már kevésbé kulturált…
Sajnos erre még nem minden szolgáltató érett meg itt a mi kis west-balkánunkon.


Amúgy meg mondhat bárki bármit a csúszdákról, legyen az száraz / vizes / hason csúszós / szőnyeges / gumis; mind veszélyes.

Nem viccből íratják alá a saját felelősségre cetlit; bár az emberek elbagatellizálják ezt, nem mérlegelnek; csak azon vannak, hogy „legyünk már bent a vízben”…
Ha az égiek épp rossz lapot dobnak nekik, és fejjel előre landolnak a 30centis vízben; akár ott is maradhatnak… ez van a cetlire írva szép mellébeszélős jogi/marketinges-nyelven.

Bármekkora buli is, az emberi testet nem arra találták ki, hogy 40nel csússzon, majd vízbe / homokba / bárhova csapódjon.


A kisfiú tragédiája egészen más, komoly tervezési és/vagy kivitelezési hibának kellett ehhez történnie,
éppen ezért szerintem kizárt hogy a felelős ott dolgozna, és ilyen hamar felelősségre vonható lett volna. Ez a kirúgás szerintem puszta tűzoltás / marketing-fogás.
Amúgy arra is kíváncsi lennék, hány ott dolgozó úszómester van tisztában azon gépek felépítésével, kockázataival amik mellett egy ilyen helyen felügyel(?)

Azt akarják megmagyarázni, hogy a nyomorult karbantartó tehet arról, h kispóroltak kötelező biztosítási köröket a mérnökök, vagy a kivitelező? ne már...

A kamerák felvételeinek elemezgetése közben a terveket, ill. a műszaki átvételi dokumentációt kellene talán a helyszínnel összevetni,
és az eredmény önmagáért beszélne… a népnek joga van az igazsághoz; de ezt valakik nagyon húzzák.. (őket is fel kellene húzni egy-egy lámpavasra(?) )

Ha rajtam állna, bizony bezárattam volna az egész kócerájt amíg sikeresen át nem esik egy teljes felülvizsgálaton - minden engedélyével együtt.


Nagyon remélem ez a tragédia sok embert elgondolkodtat a felelősségtudatról.