Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzfz1234

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog! Segítségeteket kérném. 2008. november óta dolgozom a "jelenlegi" munkahelyemen. Bejelentettem felmondási szándékomat, melyben kértem a közös megállapodásra törekedvén felmondási napként 2010. szeptember 30-at kértem figyelembe venni, mint utolsó munkanap.…..
mzfz1234 2010.10.01 09:19:57
@Babette_: Hihetetlen mennyire, énnemtom mit mondjak. Dolgozzál _meg, ne ide irogassál, hát nem az előbb írtam le, hogy a szabályok hierarchiájában a törvény (majdnem) a legmagasabb szinten áll? Erre mit csinálsz, leírod, hogy:Cafeteria szabályzatnak lennie kell, de a szabályzat nem határozhat meg olyan szabályokat, amelyek ellentmondanak a hatályos adótörvényeknek."
Ez csak természetes, hiszen nem a cafeteria nem szabályoz törvényt, hanem ellenkezőleg.
Nem hiszem el hogy ennyire ököl vagy, szerintem direkt csinálod. Meg hogy a szabályzat nem határoz meg olyan szabályokat... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
mzfz1234 2010.10.01 09:23:26
@_Molly: Te is... Itt hadonásztok törvényekkel..Áh.
Ha kell, olvasd el a törvény értelmezésének értelmezését. Az ilyenek nektek készülnek. Esetleg elolvashatnád, hogy a munkáltató pontosan mit írhat le adókedvezményként.
mzfz1234 2010.10.01 09:37:45
@Babette_: Minél többet olvasok tőled, annál nagyobb az esélyem bekerülni a pszichiátriára.

"A munkáltató nem teheti meg, hogy nem veszi ezt figyelembe, és többet ad. Márpedig ha többet ad egy rész-időegységre, a következő munkahelyen pedig ismét megkapja az időegységre járót, akkor az törvénytelen."
Nem törvénytelen, te marha, HANEM ADÓKÖTELESTES TE SZERENCSÉTLEN.
A munkáltató tehát nem teheti meg, hogy befizeti az adóterheket, és kész.
NEKED NEM TŰNT FEL, HOGY MEGTESZI?????
Azt tudom elképzelni, hogy plusz bérként számolják el, befizetik a járulékokat, de egyrészt nem tudom, hogy lehet könyvelni, másrészt akkor bérszámfejteni is kell ezt az összeget.
KÖNYVELNI, BÉRSZÁMFEJTNI???? AZ MINDEGY HOGYAN VAN KÖNYVELVE, AZ NEM MINDEGY, HOGY JELENTIK LE AZ APEH FELÉ.

Ezt esetleg magyarázd el egy PM, MNB dolgozónak. Ezentúl hadd hozzam szíves tudomásodra hogy néhány államigazgatási intézményben 1 millió ft-ot meghaladó éves keretösszeget biztosítanak a dolgozóknak. Nem láttál ilyet, ez biztos.

KOMOLYAN. MIT AKARSZ ITT????? AZ ISTEN MENTSEN MEG A HOZZÁD HASONLÓ OKOSKODÓKTÓL.
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Ez a poszt elsősorban nem arról szól, hogy lehessen-e dohányozni a vonatokon. Hanem ettől kvázi függetlenül arról, hogy hogyan hoz döntést ebben a kérdésben a MÁV Start, illetve hogy hogyan változtatja meg a döntését túl későn, majd hogyan válaszol a MÁV a sajtónak egy erre…..
mzfz1234 2010.01.25 10:58:14
@Dr. Eher: Igen, de te ízlésficamos vagy, a szerencsétlen hülyékkel egy másik blog foglalkozik. (kocsogvagyok.blog.hu)
mzfz1234 2010.01.25 11:10:32
mzfz1234 2010.01.25 11:18:05
@waldo: Egyetértek.
Varánusz Lófaszt Más a Politika 2010.01.22 08:00:00
Bajban vannak a hozzám hasonló baloldali nézeteket valló szavazók. Sólyom László talán még ma kiírja a választások időpontját, előlünk pedig elfogyott a választható alternatíva. Az MSZP jelenlegi formája leginkább egy kiherélt, műfogával parizeres szendvicséért vicsorgó…..
Rabyn osztja meg velünk kétségeit azzal kapcsolatban, hogy lehet-e tanulás és munka mellett olyan átlagot produkálni, hogy a hallgató ösztöndíjat kapjon. Sokan tekintenek a tanítóképzőre úgy, mintha egyszerűen feleségképző lenne, pedig nagyon sok teljesítenivaló tárgy van,…..
Kóczián Péter Made in Local 2009.10.08 19:06:12
Kína csak egy lokális hatalom. Nem több és nem kevesebb. Messze még a kínai világuralom. Kína azért erős, mert alulértékeli a valutáját. Olcsóvá teszi az exportját, s ezért letarolja a világpiac egy részét. Az elmúlt másfél évtizedben ezzel annyi pénzt kerestek, hogy még…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Másfél éve ismertem meg Benit.Csak egy "ártatlan kis" egyéjszakás kalandnak indult, amikor elmesélte nekem hogy 8 éve párkapcsolatban él, akkor abban a pillanatban ki szerettem volna esni az autóból és csak egyre az járt az eszembe h bármennyire is tetszik, nem kellene…..