Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nofain

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Limerick Madness Baráti Kör nyilván várja már az előző fordulóban kidobolt verseny eredményét, így nem is húzzuk az időt - olyan sokáig. Két tucat pályamű érkezett újjáéledő Ronaldo témakörben, melyek elemzéséhez a kurátorok nagy műgonddal álltak neki: egyikükben a…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
nofain 2009.04.10 10:17:56
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
nofain 2009.04.03 11:29:53
Zsinórban negyedik győztes tétmérkőzésére készül a magyar labdarúgó válogatott, és Málta ellen elővételben elkelt mind a harmicötezer belépő. Biztos volt már ilyen, biztos nem a legtökéletesebb a memóriánk, de akkor sem emlékszünk ilyenre. Hurráhangulatra még…..
nofain 2009.04.01 18:59:58
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
Helyi riválisok szállták meg a táblázat első fertályát a La Liga 6. fordulója után, hiszen a dobogón a Valencia és a Villarreal feszít, míg az első hatban további két barcelonai és két madridi csapat kap helyet. Ki könnyebben, ki nehezebben, de mindannyian hozták a hétvégi…..
Feketébe burkolózva, a Sevilla fiatal tehetségét siratva készülnek a La Liga csapatai a második fordulóra. Antonio Puerta tragikus halála miatt természetesen minden mérkőzés néma megemlékezéssel kezdődik a hétvégén és bizony lesz csapat, ahol nem csak a gyász miatt…..
Ez tartott a legtovább, és ez is volt a legizgalmasabb. Az általános színvonalon lehet vitatkozni, de hogy a spanyol szezon alábbi szereplői kiemelkedően jók voltak, azon nem. Roberto Abbondanzieri (Getafe) A szezon legjobb kapusát megválasztani nagyon könnyű dolog, hiszen ez a poszt…..
Celta - Getafe 3-1A Celta óriási szerencséje, hogy azt a Getafét kell megverniük a bennmaradásért, amelyik idén már csak egy meccset játszik, és az speciel nem ez, hanem a jövő szerdai kupadöntő a Sevilla ellen. Sztojcskovéknak pedig ez a győzelem elég lesz, mert vagy a Betis, vagy…..
(A szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, melyik csapat miért fog nyerni.)   Egymillió érv van a Liverpool ma esti győzelme mellett, így előre is elnézést, hogy csak a legfontosabban tudunk most végigszaladni. A legfontosabb a történelem, és itt nem csak a két évvel…..
nofain 2007.05.23 14:08:46
Kezdjük a legfontosabbal, a négy BL-induló mellett már biztosan tudjuk, hogy a Messina ellen idegenben az utolsó 8 percben pontot vesztő Fiorentina, a Siena ellen mindhárom pontot otthon tartó Palermo és a Reggina ellen szívszélhűdéses meccsen pontot szerző Empoli indul az UEFA…..
nofain 2007.05.21 14:50:17
Betis - Nástic 1-1 A Nástic már kiesett, a Betis még elvileg - de tényleg csak elvileg - akár bajba is kerülhet. Ez a döntetlen sem lesz elég a teljes megnyugváshoz, és vár végül azért megmenekülnek, idén szörnyű lehet a Betisnek drukkolni Sevillában. Mallorca - Valencia 1-1 Ha…..
Real Madrid - Espanyol 2-1 Az UEFA-döntőre készülő Espanyol ha nem is a kölyökcsapatával, de több kulcsjátékosát nélkülözve áll ki a Bernabeuban. Ennek megfelelően a felelősség terhe nélkül vezetést is szereznek, amit a Madridnak csak vért izzadva sikerül majd ledolgoznia.…..
nofain 2007.05.12 21:29:07
Lássuk be, nehezen támadható érvek szólnak az ellen, hogy az ember egy olasz és egy angol meccs közül szívesebben nézi az utóbbit. Ám ha így tesz, akkor csak átkozhatja magát, hogy lemarad olyan meccsekről is, mint például az Inter-Roma kupadöntő első felvonása, amely végre…..